השיר הכי הכי

Incubus Creep

New member
../images/Emo79.gifהשיר הכי הכי../images/Emo79.gif

נלקח במקור מפורום אוונסנס במקור ואני לקחתי מפורום MCR.. בכל מקרה, זה סתם שאלון נחמד כזה, אז תשתפו פעולה:) פשוט תכתבו בכל שאלה את השיר של אינקיובס שהוא הכי מתאים: השיר הכי שמח: השיר הכי עצוב: השיר הכי מרגיע: השיר הכי מעורר: השיר הכי מרדים: השיר הכי מעצבן: השיר שמולחן הכי טוב: השיר שכתוב הכי טוב: השיר הכי ממכר: השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: השיר הכי מכ"רי (אין לי מושג מה זה אומר): השיר הכי מיותר: ולסיכום... השיר הכי-הכי: יומטוב:)

o pie

New member
../images/Emo165.gif

השיר הכי שמח: Rogues, למרות שאני לא ממש יודע על מה הוא מדבר, הוא עושה אותי שמח. השיר הכי עצוב: i miss you השיר הכי מרגיע: Aqueous Transmission, Quicksand, 11am השיר הכי מעורר: Calgone השיר הכי מרדים: Aqueous Transmission... לא מרדים, יותר סוחף השיר הכי מעצבן: מצטער, אבל Love Hurts לא נועד לשמוע אותו יותר מדי פעמים. השיר שמולחן הכי טוב: Beware! Criminal! השיר שכתוב הכי טוב: Pendulous Threads השיר הכי ממכר: Pistola השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: כל דבר מ- science, חוץ מ- magic medicine או summer romance, לא בגרסא אקוסטית! השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: mexico/echo/i miss you השיר הכי אינקיובסי (אין לי מושג מה זה אומר): drive השיר הכי מיותר: אין.

AeroFan

New member
ננסה

השיר הכי שמח: A Certain Shade Of Green השיר הכי עצוב: אין השיר הכי מרגיע: Here In My Room השיר הכי מעורר: New Skin השיר הכי מרדים: Aqueous Transmission Mexico השיר הכי מעצבן: אין, אבל אם כבר צריך לבחור אז אני מצטרף ל-Love Hurts. השיר שמולחן הכי טוב: כמעט כל שיר שלהם, בלתי אפשרי לבחור השיר שכתוב הכי טוב: Sick Sad Little World השיר הכי ממכר: Under My Umbrella השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Under My Umbrella השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Redefine באקוסטי השיר הכי אינקיובסי: (אין לי מושג מה זה אומר): Wish You Were Here השיר הכי מיותר: אין!

AurelieG

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

השיר הכי שמח:Light Grenades לא בגלל הליריקה.. זה פשוט שיר שמשמח.. השיר הכי עצוב:mexico השיר הכי מרגיע: (summer romance (anti-gravity השיר הכי מעורר: a certain shade of green השיר הכי מרדים: Echo השיר הכי מעצבן: - - - השיר שמולחן הכי טוב: לא יודעת :/ השיר שכתוב הכי טוב:warning השיר הכי ממכר: psychopsilocybin השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Rogues השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Blood on the Ground השיר הכי מיותר:ממ לא יודעת.. השיר הכי-הכי: זה משתנה.. כרגע זה when it comes , Consequence

nofi85

New member
תורי :)

הכי שמח: Dig הכי עצוב: Here in my room הכי מרגיע: echo הכי מעורר: New skin הכי מרדים: I miss u הכי מעצבן: ברור שאין כזה! מולחן הכי טוב: pistola כתוב הכי טוב: I wish u were here הכי ממכר: Anna molly הכי מיותר: באמת אבל באמת שאין כזה...מוגזם אפילו לשאול

Incubus Creep

New member
lol שכחתי לענות בעצמי

השיר הכי שמח: rogues השיר הכי עצוב: mexico, paper shoes השיר הכי מרגיע: mexico , steller, just a phase, 11am השיר הכי מעורר: anna molly ,a certain shade of green, light grenades, out from under, megalomaniac השיר הכי מרדים: mexico אבל רק כי הוא רגוע כזה, זה שהווא מרדים לא אומר שהוא לא שיר טוב השיר הכי מעצבן: אין, פשוט לקחתי את זה כמו שזה היה מmcr השיר שמולחן הכי טוב: כולם השיר שכתוב הכי טוב: כולם השיר הכי ממכר: הממ pardon me, warning השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: יש הרבה אבל אני בעחקר אשמח לשמוע (מהשירים שלא היו בהופעה הקודמת) את make yourself, here in my room, a certain shade of green, pantomime, steller, circles, לא אקוסטי pardon me השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: אין שיר שאני לא רוצה לשמוע אבל יש יותר טובים ופחות טובים.. נראה לי ש damionds and coal השיר הכי אינקיובוסי: הממ בשבילי pardon me ו anna molly כי זה השירים הראשונים שאהבתי/הכרתי שלהם השיר הכי מיותר: אותו דבר כמו בשיר הכי מעצבן ולסיכום... השיר הכי-הכי: קשה, זה משתנה כל הזמן אבל כבר תקופה ארוכה pardon me

itzikch

New member
השיר הכי אחי

שיר הכי שמח: Rogues השיר הכי עצוב: Oil And Water השיר הכי מרגיע: Warning או שגם Just A Phase יש התלבטות חח השיר הכי מעורר : Megalomanic השיר הכי מרדים: Mexico השיר הכי מעצבן: Light Grenades מצד אחד הוא מעצבן אבל הסוף עם הצעקות אהבתי חח השיר שמולחן הכי טוב : Nice To Know You השיר שכתוב הכי טוב: Wish You Were Here השיר הכי ממכר: Nice To Know You השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: כאלו NICE TO KNOW YOU ביזיון שלא שרו את זה השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Redfine השיר הכי מכ"רי ???? השיר הכי מיותר: אם כבר האלבום הראשון ראשון מ 95 מיותר... למרות שאני צריך לשמוע עוד קצת השיר הכיייייייייי הכייייייייייייייי: טוב זה היה קשה HEY MEGALOMANIC

L A D Y B U G 2

New member
my turn

השיר הכי שמח:Here In My Room, Southern Girl, are you in וכו'... וכו'... השיר הכי עצוב: mexico. השיר הכי מרגיע:Southern Girl...ועד, ועוד... השיר הכי מעורר:under my umbrella, a kiss to send us off, Megalomaniac ועוד המון...
השיר הכי מרדים:aqueous transmission(בגלל המוזיקה הארוכה בסוף!!!) השיר הכי מעצבן:aqueous transmission (בגלל המוזיקה הארוכה בסוף!!!) השיר שמולחן הכי טוב: Beware! Criminal, השיר שכתוב הכי טוב:paper shoes, 11am, Pardon me' Drive די, די, אני לא יכולה לבחור... כולם!!! השיר הכי ממכר:Pantomime, Just a phase, Idiot box ועוד המון... השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה:A Certain Shade of Green ועוד המון... השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:diamonds and coal (לא ממש אכפת לי אם יהיה או לא בהופעה) השיר הכי incubus:Pardon me, Drive השיר הכי מיותר: לא יודעת!!! השיר הכי-הכי:Pardon me, Drive ו-ע-ו-ד ה-מ-ו-ן-!-!-! זה קשה

למעלה