השיר השבועי #1

lacrimosa girl

New member
../images/Emo79.gif השיר השבועי #1 ../images/Emo79.gif

והשיר הנבחר הוא: |טדאםטדאם|
Sacrament Of Wilderness.
קישור לליריקה [כדי למנוע בעיה של זכויות יוצרים] - http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/oceanborn.html# 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? 6. למי הייתם מקדישים את השיר? 7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו
], איך הייתם רוצים שהוא יראה? 8. תנו ציון לשיר. 9. תנו ציון לפינה
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?

Itay Simons

New member
נמנמ

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אממ האמת שלא התעמקתי בליריקה :) 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? נמ, שיר של נייטוויש זה כבר טוב P: 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? ענק :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? נמנמנמ לי?
7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? אמממ בהתחלה של הליריקה (החלק היחיד שאני זוכר את המילים) יש "נייקד אין דה מיד ווינטר'ס מג'יק", הייתי שמח לראות את זה
8. תנו ציון לשיר. 8 9. תנו ציון לפינה 10 :) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? נמנמנמ...אובר דה הילס!

LadySilkworm

New member
אני

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה ואת הפזמון 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הבית האחרון 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ.. אין לי מושג 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מושלם 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? המוזיקה נהדרת, רק בקליפ הם קצת..צעירים. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אני לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? אמממ.. אממ? 8. תנו ציון לשיר. 10 9. תנו ציון לפינה 10 :) 10.איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Sleepwalker

אמ וול,

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה והפזמון. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? From my cave I watch the land untamed And wonder is some becoming season will make the angel melt in shame 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לי מושג
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נבלע קצת במוזיקה לדעתי, הוא פחות בולט, פחות "מקדימה", הוא כאילו משחק תפקיד פחות "חשוב" מבחינת סאונד או קשר לשיר בהרבה שירים אחרים. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים, המוזיקה ממש טובה. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ ניראה לי שלאף אחד. 7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? האמת שעוד לא יצא לי לראות את המקורי
אבל הייתי אומרת שבטח בלילה, בשלג, בלפלנד. ניראה לי הכי מתאים. 8. תנו ציון לשיר. 8 9. תנו ציון לפינה 10
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Dead to The World

**התכוונתי בהשוואה להרבה שירים

אחרים שלהם שבהם הקול של טאריה חזק יותר ופחות נבלע במוזיקה.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo3.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הקול של טאריה...מדהים.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? האמת? ששום דבר. XD 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? הראשון מאושנבורן ששמעתי.
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? |מזילריר| 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אמפו לא משהו בשיר=/ 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לפרסי ^^ כי זה השיר שגרם לו באמת לאהוב נייטוויש, ולא רק את וואנס
7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו בסגנון של נמו=/ כ"כ לא קליפ ההופעה המזעזע שיש לו. הם כ"כ...צעירים
8. תנו ציון לשיר. 9 ^^ 9. תנו ציון לפינה
|נרקיסיזם|10...
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? הא, יש חפרפרת במערכת! ever dream

blacknwhite

New member
../images/Emo3.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ... את המוזיקה+הקול המדהים של טאריה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? From my cave I watch the land untamed And wonder if some becoming season Will make the angel melt in shame 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת...
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אותו כנ"ל?
6. למי הייתם מקדישים את השיר? כנראה שלאף אחד... 7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? יותר לעניין, לא הופעה חיה, ולא הופעה חיה שבקושי מזהים אותם... 8. תנו ציון לשיר. 9. (הקליפ מקבל 1, כדי להשלים
) 9. תנו ציון לפינה 10
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת... משהו עם קצת יותר משמעות? או ליתר דיוק, משמעות מובנת...

The Cat Woman

New member
נמנמנמ....

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אמ... את ההתחלה שלו. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? שומדבר האמת...
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו יותר מדי משמעות עבורי. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כרגיל- אדיר. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כרגיל- אדירים! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ.... לעצמי. כי לאף אחד לא מגיע שאני אקדיש לו שיר של נייטוויש
יש גבול! 7. אם היה לשיר קליפ [במקרה הזה יש לו ], איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יצא לי לראות את הקליפ האמת, אבל אני מניחה שמתאים משהו קר כזה, אפלולי, שלג, לילה, נצנצים מתעופפים...
8. תנו ציון לשיר. אמ... 8 9. תנו ציון לפינה דוס פואה! 10! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Feel For You
קחי לתשומת לבך!

למעלה