השיר השבועי 2#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo79.gif השיר השבועי 2#! ../images/Emo79.gif

והשיר השבוע:
ghost love score!
כןכן, בהתעלמות גמורה מכל הבקשות בפינה הקודמת, כולל בקשת החפרפרת ^^
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/once.html#9 [אני יודעת שהפינה אמורה להפתח בחמישי, אבל גם חמישי הזה וגם חמישי הבא אני אהיה בטיול מדהים, נהדר, סוחף ומרטיב עד העצם. לפיכך, הפינה תיפתח היום ובראשון הבא. ^^] 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? 6. למי הייתם מקדישים את השיר? 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? 8. תנו ציון לשיר. 9. תנו ציון לפינה
[לא נגמר הנרקיסיזם...
] 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
כמובן אפשר להוסיף להשתפך על השיר מעבר לשאלות המנחות ^^ enjoy~

blacknwhite

New member
ייאי, אני ראשונה!../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה שאני בבית בשעות כאלו... 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ... הכל? המוזיקה מדהימה, השירה מדהימה, המילים מדהימות. כל מילה נוספת מיותרת. (וואו כמה שאני הולכת להשתפך פה
) 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? חוץ מהפזמון, שהמילים שלו נורא חזקות, השורה forgive the adoring beast 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת בדיוק... אני לא ממש מסוגלת להזדהות עם השיר במלוא מובן המילה (וכנראה שלשמחתי) 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? וואו... לא יודעת. עדיין לא היה מישהו שהייתי מקדישה לו את השיר הזה 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? קסום וכואב. שהבמאי יחשוב לבד על משהו 8. תנו ציון לשיר. 10. בלי ספק בכלל. שיר (כן, אני אגיד את זה שוב...) מדהים!
9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] 11. הבונוס על הבחירה המוצלחת
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת... אם תמשיכי ככה יהיה בסדר

Super Alonit

New member
ואני שניה. ../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? ההתחלה מדהימה, והפזמון, וההמשך, והכל.
בייחוד אהבתי את הסוף שהפזמון חוזר עד שהוא נעלם. :] 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הפזמון, וגם אהבתי את השורות האלו- Redeem me into childhood Show me myself without the shell לדעתי הקטע שבסוף הם שינו את הפזמון מ'אם' למשהו שאכן קרה, פשוט מקסים. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שיר כ"כ קסום ונוגע ללב, מרגש אותי כל פעם מחדש. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים, פשוט מדהים. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כנ"ל
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ... שאלה מסובכת. יענו, זה שיר מקסים והייתי רוצה להקדיש אותו למישהו שאני אוהבת אבל מצד שני זה לא בדיוק הכיוון של הליריקה (לפי מה שאני הבנתי), ויותר מתאים להקדיש את השיר למישהו שפגע בך (לפי הסוף). 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו מרגש כזה, למרות שזה נראה לי שיר קצת ארוך לקליפ. 8. תנו ציון לשיר. 10. 9. תנו ציון לפינה 10
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? The Kinslayer

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את האורקסטרה ^^ 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? נמ הפזמון 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אהבה נכזבת אולי.. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? נמ אין למי האמת.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? ארוך מדי בשביל קליפ הייתי אומר
נמנמ זה שיר שמתאים להיות עם קליפ סטייל נימו אני מניח.. 8. תנו ציון לשיר. 9 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] 10
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? פלאנט הל! בחייאת נו :(

עונה../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הכל
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?הפזמון.יש בו עוצמה. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?אממ..אני לא אצליח להסביר את זה גם אם אני אכתוב מגילה..XD 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מעולה,מדהים! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?גם מעולים:) 6. למי הייתם מקדישים את השיר?אממ לא יודעת.אני מקווה שלעולם לא אצטרך להקדיש את השיר הזה למישהו.המילים,יו נואו...
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?אמממ..לא יודעת
8. תנו ציון לשיר.-10! 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...]10:) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?Wanderlust

LadySilkworm

New member
אני..

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הכל 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכל 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לי כוח למגילה, באמת P: 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים. זה בכלל שיר מושלם. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת אני מניחה 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? כמו שאמרו פה.. בסגנון של נימו, למרות שהוא טיפה ארוך בשביל קליפ. 8. תנו ציון לשיר. 10 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] חיח 10 P: 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? bare grace misery. סתם כי בא לי.

lacrimosa girl

New member
חפרפרת במערכת!

פנקייק ב4 וחצי בלילה זה טעים^^ [אם כי שוכחים לשים את הסוכר (ואז זה גם דיאטטי!)] [נו, אני סובלת ממחסור חמור בשינה והבדיחות שלי גרועות.
] 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל. שיר מושלם.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Take me, cure me, kill me, bring me home
ואממ Redeem me into childhood Show me myself without the shell Like the advent of May I`ll be there when you say Time to never hold our love 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? כמו שכבר אמרו, אהבה נכזבת...או אי יכולת לאהבה. שיר מושלם
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? פחות טוב מרוב השירים שלהם [לא בוואנס], אבל מעולה מבחינת השיר. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? איפה מרקו? =[ אמפו ותמואס מעולים כרגיל ויוקה....
הבנאדם פשוט גאון. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאור ארועי הלילה, פרסי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? חורפי כזה, מושלג, לא כמו נימו דווקא אלא רקע יותר ירוק. 8. תנו ציון לשיר. 10
9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...]
|דילוג| 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? חפרפרת כבר אמרתי?
forever yours

Deathler

New member
טוב

1- הפתיח, הבס, הגיטרות בפזמון, השירה בפזמון. והסולו גיטרה. 2- Redeem Me Into Childhood Show Me Myself Without A Shell 3- לעשות הכל למען האהוב(ה) 4- ענק 5- שילוב מצוין 6- אן 7- תאורה עמומה, שוטים מהירים, במיוחד בקטע האחרון שלפני הפזמון, דומה לוידאו של נימו מבחינת סגנון אך לא מבחינת תוכן. 8- 9 (לפי דעתי יש להם שירים יותר טובים) 9- 10 10- High Hopes מ End Of An Era

TheImpactBoy

New member
קדימה,

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הלחנים השונים שמרכיבים את השיר. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הגשר האחרון לפני הסוף. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מספר עלי... ועל שלמותי כאליל. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יכל להיות יותר עמוק ומרגש. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? לא ממש מרגישים אותם כלהקה... זה יותר כמו הפקה ענקיתבכל אופן זה מושלם. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודע 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא קליפ בכלל. 8. תנו ציון לשיר. 9 וצי 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] 10! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודע...

FeLL67

New member
ההההההההא

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? מה לא, את הפזמון האדיר. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? או, אין לי כח לחפירה. השיר האהוב עליי של נייטוויש אין מילים, עמוק נוגע מרגש מדהים. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? O.ם אין מה להגיד. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אמ, בסדר, אהבתי את כל הכלים הקלאסיים. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אמ 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? OMG הייתי רוצה מאוד. כ'כ . אבל קשה לי לתאר אותו, זותומרת אני סוגדת כ'כ לשיר שאני לא מאמינה שאפשר "להמחיז" אותו. 8. תנו ציון לשיר. 1000. 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] 10 :] 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא איכפת לי P:

A Hilit

New member
אני../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את האורך שלו [חח לא נשמע טוב
] השירים הארוכים של נייטוויש הכי טובים..
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "If you'll be the one to cut me i'll bleed forever" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? חח ידיד שלי פעם תרגם את זה כ"רוחות אוהבות להזדיין"
לי זה מזכיר יותר קטע מסרט ילדים עם הקטע מעבר הארוך ההוא..אבל המשמעות היא יותר על אהבה...
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? חזק, עוצמתי, מעולה וסוחף..
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? תומאס כמובן השולט בשיר
אבל גם האחרים עשו עבודה לא רעה..ויוקה בחלק המהיר ההוא שלפני הפזמון האחרון פשוט מלך! אני תמיד מגבירה בחלק הזה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא'דעת..אם יהיה לי חבר עם נטיות אובדניות אז אולי לו..
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? תמונות שעוברות בריפים מהירים לפי התופים, טאריה, כרגיל, באמצע, שאר האנשים מאחורה, שלג מסביב, תמונות של לב אנושי מדמם..יהיה נחמד אם טאריה תחזיק אותו ותחתוך אותו בחלק שציטטתי
וזהו בעקרון..שיהיה קצת דומה לנמו בקטע של השלג..
8. תנו ציון לשיר. 10. בהחלט. 9. תנו ציון לפינה [לא נגמר הנרקיסיזם...] חח אחלה של פינה..לא משעממת בכלל ציון 9 רק בגלל הנרקיסיזם
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? השיר הזה הוא די המועדף עליי אבל אני אבחר בFantasMic או ב Beauty of the beast כי גם הם מהארוכים..

Super Alonit

New member
XDDD

"רוחות אוהבות להזדיין"
והקטע הזה שטאריה תחזיק לב ותחתוך אותו נשמע קצת קריפי.

למעלה