השיר השבועי

../images/Emo79.gifהשיר השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

god bless את המערכת הרפואית בצה"ל - גיייייייייייימלים.
חמשוש במקום לסגור שבת במוצב מסריח. אח, החיים הטובים.
אהמ. נחזור לעניינו:
שיר השבוע של נובה?
שיר השבוע לא של נובה?
אלבום השבוע?
משפט השבוע?
משהו שעשה לכם את השבוע?
משהו שהרס לכם את השבוע?
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא?
ובחודש הבא?
תמונה?
שבוע וחודש נהדרים לכולם.

dsol

New member
הגר ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של נובה? אממ נראה לי "נוור אנדינג" שיר השבוע לא של נובה? Kill Hannah - Lips Like Morphine אלבום השבוע? אין... משפט השבוע? "דודי קיבלתי ג' ואני באה להופעה באשדוד" (משהו כזה זה היה לא?) משהו שעשה לכם את השבוע? הבגרות בפיזיקה ! הלכתי להוציא 50 ובעיקרון להיכשל והמגן יציל אותי בסוף המגן הורס לי
תודה למי שחיבר את המבחן הזה ! הוא היה כל כך קל ! ואם אני אומר את זה אז הוא באמת היה קל במיוחד של למדתי חוץ מבאותו יום בבוקר משהו שהרס לכם את השבוע? שמור למערכת
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? אממ היום נחשב ?< סוף סוך הגר
ובחודש הבא? מסיים ללמוד, ואז אילת עם המשפחה ואז נראה כבר תמונה? שמתי

טולייצ

New member
תרגישי טוב מותק ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נובה? אין לי שיר השבוע לא של נובה? Lenny Kravitz - Believe In Me אלבום השבוע? היהודים (אנפלאגד,Live) משפט השבוע? ... משהו שעשה לכם את השבוע?
משהו שהרס לכם את השבוע?
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? סמינר מד"צים. נוסעת למצפה רמון לשבוע,להדריך סמינר. מקווה שיהיה כיף :) ובחודש הבא? המשך שיעורי נהיגה,תיאוריה,עבודה בבזק,אילת,יום הולדת 18!
תמונה?

סופשבוע רגוע.....

הגרוש.. איזה כיף לראות ממך סימן חיים
שיר השבוע של נובה? YOUR LOVE
שיר השבוע לא של נובה? panic! at the disco-i writ sins not ytagedies
אלבום השבוע? אין לי
משפט השבוע? אוי... תנוח/י
משהו שעשה לכם את השבוע? חברה שלי חזרה מהודו!!!!
משהו שהרס לכם את השבוע? רבתי עם ידיד טוב מהעבודה...
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? אני נפגשת עם הפסיכולוג שלי שוב...
ובחודש הבא? אממממ.. אין תכנונים בנתיים.

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נובה? נובה? תזכירו לי מי אלה?
שיר השבוע לא של נובה? איתי-קרן פלס. אביב גפן-אין זמן תחת השמש. אלבום השבוע? לייפהאוס משפט השבוע? "לפחות אנחנו לא עושות דברות אחרין"
משהו שעשה לכם את השבוע? נחתי סופסוף. משהו שהרס לכם את השבוע?
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? ה- 2.7 ובחודש הבא? אילת! תמונה? אולי מאוחר יותר...
שיהיה סופשבוע כייפי

../images/Emo122.gif

שיר השבוע של נובה? אין. שיר השבוע לא של נובה? סוף העולם - אביב גפן. אלבום השבוע? אין. משפט השבוע? אמ. משהו שעשה לכם את השבוע? חמשוש, ההופעה של עברי ואביב ודודי.
משהו שהרס לכם את השבוע? זה שצריך לחזור עוד שעה לצבא.:S משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? שיגמר? ובחודש הבא? מסיימים את הקורס!!
תמונה? נופ.

ברררר

New member
הוומממ

שיר השבוע של נובה?
שיר השבוע לא של נובה?יש לי סיכוי- אביתר בנאי אלבום השבוע? אביתר בנאי- אביתר בנאי משפט השבוע?"שנשאר לבד ונשבר לאט" משהו שעשה לכם את השבוע? משהו שהרס לכם את השבוע? משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? ובחודש הבא?ניצנייייייייייייייייייייייייים תמונה?יש מצב חודש נפלא

GR££N woMAN©

New member
טוב אני קצת אידחף../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נובה? אין. שיר השבוע לא של נובה? המממ בוא בגירסא של ההופעה ואדוני בגירסא של ההופעה באשדוד
אלבום השבוע? אין. משפט השבוע? משהו שעשה לכם את השבוע? ההופעה באשדוד
משהו שהרס לכם את השבוע? המממ החום.
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? פעילות מים? ובחודש הבא? ניצנייים, ומד"מים
תמונה?
עם צינזור קל..

dsol

New member
../images/Emo2.gif נכון רק שלא ישאב את כולנו אליו_../images/Emo189.gif

ziljian 1234

New member
נמנמ

שיר השבוע של נובה? sunday שיר השבוע לא של נובה? זה קשה חח יש הרבה אלבום השבוע? afi-decemberundergound משפט השבוע?"פביאן בר יא מכונת ילדים אנושית אני שונאת אותך!" משהו שעשה לכם את השבוע? דודי אמר לי שהוא אוהב אותי משהו שהרס לכם את השבוע?החלקתי באמבטיה וכואב לי התחת :( חחחחח משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? יומולדת:) ובחודש הבא? לא יודעת.. חח תמונה? חח שלי.?:)

dsol

New member
היי היי אני ראיתי אותה קודם !_../images/Emo189.gif

למעלה