השיר השבועי

../images/Emo79.gifהשיר השבועי../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
ציטוט השבוע
דבר טוב שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא
מסר לאומה
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

מרוב פנטזיות אין מציאות ../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
בלו וואי
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
את שקט - אביתר בנאי.
ציטוט השבוע
"הגר, את לא שורדת בטירונות" - חברה שממש-ממש אוהבת אותי.
דבר טוב שקרה השבוע
גיליתי שיש מוניות שירות מת"א להרצליה ב-1 בלילה, הוריי!
תוכניות לשבוע הבא
הופעה של נובה[
], הופעה של עברי ואולי גם הופעה של בית הבובות.
מסר לאומה
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

dsol

New member
בסיסטיות עושות לי את זה !

שיר השבוע שלכם [של Nova] - קונסומיישן שיר השבוע שלכם [לא של Nova] - המכשפות - קסם על ים כינרת ציטוט השבוע - "נו משוריניות כאלו, לא יודעת משוריניות כאלו תרשמו מה שבא לכם, משוריניות כאלו" (סוניה, המורה להיסטוריה) דבר טוב שקרה השבוע - אמממממממממממממ לא יודע תוכניות לשבוע הבא - טיול שנתי ועברי מסר לאומה - עדיין ברוגז... אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. - הוספתי , בסיסית שקסית בטירוף

ברררר

New member
../images/Emo113.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] השבוע לא שמעתי
הייתי עמוסה מדי שיר השבוע שלכם [לא של Nova] אמסטרדם- קולדפליי ציטוט השבוע "רעמים וברקים בליל חורף קר" דבר טוב שקרה השבוע הצלחתי במבחן במתמטיקה (בע"ה) תוכניות לשבוע הבא אמממ תאוריה הלוואי ואני אעבור, שיעור נהיגה, מבחנים, שטויות. מסר לאומה "בר חמודה"! אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

כי גם לי בא ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]? קונסמיישן שיר השבוע שלכם? Warning Sign-coldplay ציטוט השבוע? i miss you so דבר טוב שקרה השבוע? היה לי שבוע לחוץ, ממש ממש לחוץ ולמרות זאת היה לי ממש כיף, כנראה כי לא היה לי זמן לחשוב על דברים. תוכניות לשבוע הבא? לעבור את המבחן במתמטיקה בשלום (מחר
) ולהתקדם לעבר האושר
מסר לאומה? יום יבוא והשמש תזרח, וכולנו נעשן באנגים במזרח
סתם לא
מממ... להסתכל על הצד החיובי גם כשממש קשה, ולשמור קשר עם חברים שחשובים לכם, בלי שום משחקי כבוד... אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. תודה מתוקה
אבל אני אוותר כי כבר התחלתי לענות ב"הוספת תגובה מהירה" ואין פה אפשרות

והשיר השבועי שלי הוא......

שיר השבוע שלכם [של Nova] :קונסיומיישן
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]: בלי לומר מילה-מטרופולין
ציטוט השבוע: הכל תלוי בך....
דבר טוב שקרה השבוע: לא קרה
תוכניות לשבוע הבא: הופעה של נובה......
מסר לאומה: לא לשמור דברים בבטן.....

צודקת....

מה אני יעשה... עברי לא עושה לי את זה כמו שנובה עושה... וחוץ מזה נובה זה במיטש'.... בבית שלי אז.... אבל אין ספק שאני מחכה להופעה של עברי מאווודדד

למעלה