השיר השבועי

../images/Emo79.gif השיר השבועי../images/Emo79.gif

אופס, שכחתי.
שיר השבוע שלכם [של Nova]
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
ציטוט השבוע
דבר טוב שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא
מסר לאומה
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. שבוע נהדר ומלא נובה[כי השבוע סוף-סוף יהיה בלוג(?) ואם לא, אני תמיד יכולה לזרוק על ג'ון דברים בהופעות
] לכולנו.

השבוע מתחיל....

שיר השבוע שלכם [של Nova] גרייס כמובן.... שיר השבוע שלכם [לא של Nova] airplain song-gustek שיר אדיר!!!!! ציטוט השבוע דבר טוב שקרה השבוע:כולכם בוגדים!!! תוכניות לשבוע:להפרד מנטע לשנה!!!!!! :( הבא מסר לאומה: תשתו אלכוהול... זה עושה שמייחחחח

ברררר

New member
../images/Emo105.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]- לא שמעתי השבוע נובה הייתי בטיול שנתי שיר השבוע שלכם [לא של Nova]- דונט פאניק- קולדפליי ציטוט השבוע- "You see the world in black&white, no color no light" דבר טוב שקרה השבוע- הייתי בהופעה של עברי תוכניות לשבוע הבא- שיעורי נהיגה בעיקרון מסר לאומה- בר הכי חמודה בעולם אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

dsol

New member
את צריכה לעשות בית שחי...

חח לא, אני סתם רשע

ברררר

New member
חחח דווקא פה לא רואים אבל היו לי

קוצים כאלה כי לא גילחתי חמישה ימים
.

../images/Emo182.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
סאנדיי
ו-Pardon Me.
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
שיר בעיפרון - בית הבובות.
ציטוט השבוע
לא יודעת:S
דבר טוב שקרה השבוע
בית הבובות.
תוכניות לשבוע הבא
לחפש עבודה והופעה של אמ, נו, תנחשו.
מסר לאומה
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

O L i T

New member
don't

שיר השבוע שלכם [של Nova] אינפורמיישן שיר השבוע שלכם - Maximilian Hecker - Polyester ציטוט השבוע : I am leaning far, too far above the ice So I'll feed my hands with cheeks of other names דבר טוב שקרה השבוע: נסעתי לירושלים ליום פתוח תוכניות לשבוע הבא: להגיש עבודה, להתנתק מאנשים לא רצויים מסר לאומה: אדמה היא המקום הכי טוב לחפור בו. אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. כמובן.

dsol

New member
יאלללה

שיר השבוע שלכם [של Nova] - פארדון מי שיר השבוע שלכם [לא של Nova] - נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתי ציטוט השבוע - "יש 2 דרכים לראות את העולם: 1. בדרך הטובה 2. בדרך האמיתית מלאת העצבות" דבר טוב שקרה השבוע - אמממ חמישי היה ממש כיף תוכניות לשבוע הבא - טסטים ! פנימי וחיצוני ! תאלחו לי בהצלחה ! מסר לאומה - ברוגז אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.- טוב נו...

טולייצ

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] - סאנדיי שיר השבוע שלכם [לא של Nova] - פעמון מלחמה/היהודים ציטוט השבוע - "אני מעדיפה לראות אותו מת מאשר מאושר ובלעדיי" [
] זה היחיד שאני זוכרת מ איזאבלה שהיה כה מדהים! נלך לראות שוב,ואני אגנוב כמה ציטוטים טובים מהסילולוג של זה עם הכדורים
דבר טוב שקרה השבוע - איזאבלה!! תוכניות לשבוע הבא - ת"א! מסר לאומה - נפוטיזם - מהות החיים

למעלה