השיר השבועי

hila3000

New member
השורה שלי..

הן בעצם שורות.. "היא לא אומרת כלום".. מן הסתם.. זה מעביר בי המון מחשבות.. "רק לפעמים בלילה, בוכה קצת אבל לא אומרת כלום" - כמה שהמשפט הזה מתואר בפשטות כביכול, כעובדות יבשות..ובכל זאת.. הוא ממש טעון.. "זה לא עושה לה כלום" ... ואלה בעיקר.. אבל את השיר כולו אהבתי ממש והתחברתי אליו.. בוקר? אממ..צהריים טובים :)

heaven is here

New member
הלו../images/Emo9.gif

אני אקפוץ מדי פעם.. לאמר שלום וזה..
בשיר הזה נורא אהבתי את השורות: "וכל היום, כל היום מנסים סיפורים ותפילות, מנסים הכל" כשניתחתי את השיר לעצמי,חשבתי גם על אפשרויות שונות על מה בעצם השיר נכתב וביניהן שאולי הבחורה היא צמח ולכן יש תפילות ומנסים הכל.. חוץ מזה שבשורות האלה בשיר הזמרת שרה אותן בצורה שונה מאשר את שאר השיר ואהבתי את זה מאוד. ביי

rozalinda22

New member
המממ../images/Emo108.gif

"היא לא אומרת כלום לא מספרת כלום רק לפעמים בלילה, בוכה קצת אבל לא אומרת כלום" זה אמנם לא שורה, אבל אני כ"כ מזדהה עם כל השיר ככה שקשה לי לבחור
זה הבית שמתאר אותי לגמרי. כזו אני, בדיוק. חברים שלי אומרים שכאילו כתבו את השיר את עלי
.

ד י א ט ה

New member
..

"רצינו שתזכור שיש סיבה לחזור והיא לבד בחדר שוכבת ולא אומרת כלום" מתאר משהו שקרה עם האקסית שלי. נורא קרוב אלי. אני שמחה שהיא בסדר עכשיו ושהיא חזרה.

xdye1

New member
מיין

"וכל היום, כל היום אנשים מתאספים, שואלים, מדברים המון וכל היום, כל היום מנסים סיפורים ותפילות, מנסים הכל." השיר שאני הכי לא אוהב מהאלבום.

pishkashit

New member
../images/Emo175.gifאני

אבל היא לא שומעת כלום אולי היא לא יודעת כלום וגם שמתקרבים ו... לוחשים לה זה לא עושה לה כלום. רצינו שתזכור שיש סיבה לחזור והיא לבד בחדר, שוכבת ולא אומרת כלום.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif

"רק לפעמים בלילה, בוכה קצת אבל לא אומרת כלום" די מזכיר אותי בשנה שעברה

למעלה