השיר השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo79.gif השיר השבועי

והפעם פה ביפו 1. באיזו תדירות אתם שומעים את השיר? (יותר מפעמיים ביום/ פעם ביום/ בשבוע/ בחודש....) 2. בדירוג של מ-6 עד 10 באיזו מידה אתם אוהבים את השיר? (6=ככה, נהנה לשמוע, 7= אוהב, 8= מאוד אוהב, 9= מאוד מאוד מאוד אוהב, 10= לא יכול לחיות בלי השיר הזה) ברור שאין אופציות מתחת ל- 6! מה יותר יפה הלחן או המילים או גם וגם? 3. איזו תחושה השיר משרה עליכם? (רוגע ושלווה, געגועים, שמחה, עצבות, עליצות....) 4. מתי שמעתם את השיר לראשונה? איפה? 5. בכלליות (רצוי גם בפרטנות) על מה לדעתכם השיר מדבר? מה הבנתם ממנו (מבחינת תוכן או מסר)? 6. ציטוט משורה/ בית אהובים במיוחד או משמעותיים במיוחד... 7. מה המקום הכי הזוי/ מעניין/ מפתיע בו נתקלתם בשיר? 8. איפה הכי כיף לשמוע את השיר הזה? (אפשר מהדימיון...) 9. למי תרצו להקדיש את השיר? 10. הערות/ הארות/ חוות דעת נוספת לגבי השיר?

green rebel

New member
אני לא בפורום אבל..

אני חייבת לענות על זה! 1. באיזו תדירות אתם שומעים את השיר? בערך כל שבוע.. 2. בדירוג של מ-6 עד 10 באיזו מידה אתם אוהבים את השיר? 7 מה יותר יפה הלחן או המילים או גם וגם? גם וגם 3. איזו תחושה השיר משרה עליכם? אממ.. שמחה 4. מתי שמעתם את השיר לראשונה? איפה? אצל אחותי בחדר שלה 5. בכלליות (רצוי גם בפרטנות) על מה לדעתכם השיר מדבר? אין לי מושג מה הבנתם ממנו (מבחינת תוכן או מסר)? אממ.. מדובר על אנשים שחיים ביפו!
6. ציטוט משורה/ בית אהובים במיוחד או משמעותיים במיוחד....... 7. מה המקום הכי הזוי/ מעניין/ מפתיע בו נתקלתם בשיר? לא זכור לי 8. איפה הכי כיף לשמוע את השיר הזה? כשאתה ביפו! 9. למי תרצו להקדיש את השיר? לאחותי 10. הערות/ הארות/ חוות דעת נוספת לגבי השיר?

למעלה