השיר ואתם...

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

מדי פעם הפינה הזאת עושה קאמבק, כשיש לי כוח לחפור בארכיון ולבדוק על איזה שירים כבר עשיתי את הפינה...
והפעם יש לנו את...
בדרך למילווקי
עצמתי את העיניים
כמה שעות ישנתם הלילה? צבעתי תשמיים בכחול
האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון? בחוץ בדרך למילווקי
יצא לכם לבקר במילווקי? הדרך נכונה רואים לפי החול
ים עם חול או ים עם אבנים? מוזיקת רקע צרפתית
אתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים
) נדבקת לאוזן
אתם מנקים את האוזניים,נכון?
מילים מלוכלכות
איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה? אנחנו מתמוטטים
ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכם
ותעשו את זה מצחיק. דם באף מרוב היובש
אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות?
אולי סתם מן הרעב
מה הדבר האחרון שאכלתם? המצפן התקלקל
תכלס, אי פעם ראיתם מצפן
? נגעתם באחד
? פתאום יש גשםשמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף
??? אין לי סוודר
כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה... תהנו

A m 0 s

New member
נו אין לי נושא להודעה.. עזבו איתי באימש'כם!

עצמתי את העינייםכמה שעות ישנתם הלילה? 8 בערך 7 משהו כזה.. צבעתי תשמיים בכחולהאם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון? לא אבל אני לא רואה צורות צבעוניות אלא רק שחור אדום מרגיז כזה.. בחוץ בדרך למילווקייצא לכם לבקר במילווקי? ממש לא.. הדרך נכונה רואים לפי החולים עם חול או ים עם אבנים? כמובן שחול!! - אבל מה?<!? מתסכל אחר כך לעלות למכונית הכל מתלכלך!! צריך להמציא איזה משהו לזה!! - אולי אוטו חד פעמי?!
מוזיקת רקע צרפתיתאתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים) לא זה מוציא ותי מהריכוז!! (אבל האמת שדווקא בזמן האחרון יצא לעשות ש. ב. עם מוזיקה אבל..) נדבקת לאוזןאתם מנקים את האוזניים,נכון? כמובן פעמים ביום - אחרי מקלחת ומול מראה!! מילים מלוכלכותאיזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה? לא יודע.. באמת שאין יל מושג... אנחנו מתמוטטיםספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק - אהה הדבר היחיד שאני זוכר זה שאתמול עיקמתי תרגל איזה 3 פעמים ברצף תוך כדי הליכה.. אההההה ויש עוד אחד שקרה לפני איזה חודשיים בערך - ניקינו את המועדון השכונותי - קיצור קרענו ת'טוסיק איזה 4 שעות ובאתי באותו יום עם זוג כפכפים חדש קיצר גם ככה הם לא היו נוחים וכל הזמן התעצבנתי בגלל זה.. בסוף היום אחרישכבר סיימנו והכל אני פותח ת'דלת יוצא ומועד מעט.. באותו רגע מרוב עצביםנכנסתי שוב לבפנים הורדתי ת'כפכפים ובשיא הרוגע בעולם אבל ממש ברוגע לקחתי את התיק שהיה עליי (תיק צד קטן) ופשוט הרבצתי לשני הכפכפים המסכנים אבל ממש ברוגע וכולם מתפוצצים אין זה היה קורא - - ושמתי לב שאין פה בכלל סימני פיסוק אוי ויי!! דם באף מרוב היובשאתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות? חחח בחיים לא! --------- דנה קבלי צל"ש (צלחת שעועית) על האסוצאציה המגניבה!! אולי סתם מן הרעבמה הדבר האחרון שאכלתם? עכשיו אכלתי, שניצל + שניצלונים + פיתה + טחינה (אחרי אפעם היה הא לי טחינה - מוזר..) + סלט אההההההה כן אני חושב... המצפן התקלקלתכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד? כן אכן דבר מוזר!! פתאום יש גשםשמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף??? איזה שרב?! אין לי סוודרכבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה... לא עוד לא.. אבל קיבלתי סריג מזה מדליק וג'ינס של קרוקר ועוד איזה סווצ'ר מגניב לאאללה וחוצמזה יש לי עוד ים משנה שעברה... אבל כמובן שחייבים לחדש גם אבל יש עוד זמן..

ירדן88

New member
דנע תתחדשי!!!כיף לך../images/Emo3.gif

בדרך למילווקי עצמתי את העיניים כמה שעות ישנתם הלילה?8 שעות מסכנות.. צבעתי תשמיים בכחול האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון?
כן בחוץ בדרך למילווקי יצא לכם לבקר במילווקי?לא הדרך נכונה רואים לפי החולים עם חול או ים עם אבנים?חול מוזיקת רקע צרפתית אתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים)רק במתמטיקה נדבקת לאוזן אתם מנקים את האוזניים,נכון?כן! מילים מלוכלכות איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה?זונה
אנחנו מתמוטטים ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק.נראלי שזה היה במדרגות
דם באף מרוב היובש אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות?לא,אבל הם באמת מעצבנים!
אולי סתם מן הרעב מה הדבר האחרון שאכלתם?פאק הייתי בטוחה שזה "אולי סתם מילה רעה"..
המצפן התקלקל תכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד?תכלס כן פתאום יש גשם שמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף???יאללה הלוואי!אני כ"כ רוצה חורף!! אין לי סוודר כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה...לא,עוד מעט..

A t z a

New member
../images/Emo6.gif"אולי סתם מילה רעה"??? חחחחח גדולה../images/Emo80.gif

A t z a

New member
וואו, איזה מזל שהמשחק הזה קיים../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

Peeeach

New member
גם אני הייתי בטוחה שזה אולי סתם מילה רעה..

ואף פעם לא הבנתי איך זה קשור להמשיף השיר..

A t z a

New member
../images/Emo6.gifאתם הזויים לגמרי.../images/Emo80.gif

רעות הסתומה הייתה בטוחה "דם באף מרוב היובש" זה "במבה עוף מרוב היובש".

A t z a

New member
באלי גם../images/Emo80.gif

כמה שעות ישנתם הלילה?
אמממ... סביבות ה9 נראה לי האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון?
כן
! יצא לכם לבקר במילווקי?
כןןן! מסתבר שכמה פעמים... ים עם חול או ים עם אבנים?
חול אתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים)
כשעוד הייתי תלמידה (
) אז תמיד עם מוזיקה. אתם מנקים את האוזניים,נכון?
נכון איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה?
טוב זה לא קללה, זה ביטוי אידיוטי..."את פשוט פליצה"
אל תשאלו. ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק
אתמול בערב דרכתי בשלולית שמן בחניון ודפקתי נפילה בסגנון שפגט. כאב מאוד ולא הצחיק אבל שיהיה. אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות?
לא! מה הדבר האחרון שאכלתם?
שוקולד מאמם תכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד?
פעם פעם... שמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף???
שמעתי
כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה...
רק מעיל מהמם ושמלת חורף. וזהו בינתיים. אבל תכלס שבחורף אני בצבא אז אנלא צריכה מלתחה כזאת
.

Peeeach

New member
איזה כיף היה אתמול!:)

בדרך למילווקי עצמתי את העיניים>כמה שעות ישנתם הלילה? בערך 7...6.. צבעתי תשמיים בכחול>האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון?חחחחחחחחח את זה לא ידעתיD: בואנה גאון. (ברצינות) בחוץ בדרך למילווקי>יצא לכם לבקר במילווקי? עוד לא. הדרך נכונה רואים לפי החול>ים עם חול או ים עם אבנים? עם חול ברור..אבנים שובר לך ת'רגליים מוזיקת רקע צרפתית>אתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים) כן... נדבקת לאוזן>אתם מנקים את האוזניים,נכון? חחחחח כן מילים מלוכלכות>איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה?סאפטינפפון אנחנו מתמוטטים>ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק.שמעו קמתי עכשיו וזה...חחח פעם אחרת . דם באף מרוב היובש>אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות?חחחחחחחחחחחחחחחח ואיי לא, בחיים לא ירד לי דם מהאף וואף פעם לא הבנתי איך זה קורה, בגן תמיד אתה מדבר עם ילד פתאום יוצא לו דם מהאף וזה לא נראה כמו חננה כי אמא אמרה שחננה זה ירוק אולי סתם מן הרעב>מה הדבר האחרון שאכלתם? לחם פרוס עם גבינה לא משהו המצפן התקלקל>תכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד? חחח היה לנו כמו כדור קטן כזה שאמור להיות מצפן אבל בחיים לא הבנתי אותו.. פתאום יש גשם>שמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף??? חחח דנה, את בת"א אולי זה יקרה אנחנו בבאר שבע כבר שכחנו מזה גשם. גם אחריי שיהיה שרב אש והעצים ישרפו ממרוב החום אין מצב לגשם אין לי סוודר>כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה...לא אבל אני מתה לקנות

Ronushnush

New member
../images/Emo26.gif

עצמתי את העיניים
כמה שעות ישנתם הלילה?
8 וחצי שעות! המוןהמון זמן לא ישנתי כ"כ טוב, זו הייתה שנת פיצוי לכל התקופה האחרונה. צבעתי תשמיים בכחול
האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון?
לא, אבל טוב לדעת
בחוץ בדרך למילווקי
יצא לכם לבקר במילווקי?
לא הדרך נכונה רואים לפי החול
ים עם חול או ים עם אבנים?
ים עם חול, כי בים עם אבנים יש המון לטאות!! מוזיקת רקע צרפתי
תאתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים)
אני מתחילה עם מוזיקה, ואחרי איקס זמן מבינה שאני לא קולטת ככה כלום, אז אני מכבה. נדבקת לאוזן
אתם מנקים את האוזניים,נכון?
באובססיה. אבל עכשיו טוענים שזה לא בריא בכלל. לכו
. מילים מלוכלכות
איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה?
כוסאמש'ך אנחנו מתמוטטים
ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק.
זה לא מצחיק, זה די עצוב, פשוט נתקעתי בדלת כולי בלי סיבה ברורה... דם באף מרוב היובש
אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות?
לא... אבל פעם נפלתי ושברתי שן, ירד לי טונות דם מהפה והגננת הביאה לי במבה כדי לעודד אותי
היה לה טעם של דם... אולי סתם מן הרעב
מה הדבר האחרון שאכלתם?
אוף אל תשאלו
סלט עם גריסים ושתי אצבעות מוצרלה וכף שמן זית
זה משביע ברמות אבל אין ברירה המצפן התקלקל
תכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד?
חח לא פתאום יש גשם
שמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף???
יה רייט אין לי סוודר
כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה...
עוד לא

:]:]

עצמתי את העיניים-כמה שעות ישנתם הלילה? 10 צבעתי תשמיים בכחול-האם ידעתם שכאשר אתם עוצמים עיניים ומפנים את העיניים לשמיים ורואים צורות צבעוניות, זה בעצם כלי דם ולא הדמיון? חחחח לא
בחוץ בדרך למילווקי-יצא לכם לבקר במילווקי? לא הדרך נכונה רואים לפי החול-ים עם חול או ים עם אבנים? חול מוזיקת רקע צרפתית-אתם מסוג האנשים שלומדים למבחנים עם מוזיקת רקע או לא?(מופנה לתלמידים) כע נדבקת לאוזן-אתם מנקים את האוזניים,נכון? כע מילים מלוכלכות-איזו קללה היא הקללה שלכם כרגע? זאת שאתם חורשים עליה? הכל מהכל אנחנו מתמוטטים-ספרו לנו על החליקה\התרסקות האחרונה שלכםותעשו את זה מצחיק. לא זוכרת דם באף מרוב היובש-אתם מילדי הכאפות שתמיד ירד להם דם מהאף בגן ואז 90 גננות שמו להם קרח ועדיין הם המשיכו לבכות? חח לא אולי סתם מן הרעב-מה הדבר האחרון שאכלתם? עוף,תפוחי אדמה ולחם המצפן התקלקל-תכלס, אי פעם ראיתם מצפן? נגעתם באחד? לא פתאום יש גשם-שמעתם שאחרי השרב של יום ראשון יש מצב לטפטוף??? חח סבבה אין לי סוודר-כבר קניתם מלתחת חורף? ספרו לנו על זה... לא

למעלה