השיר ואתם

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo80.gif

והפעם...
איש קטן למטה
(מתוך האלבום "בעדינות") איך שהגיע האביב הוא עזב
אביב או סתיו? אסף לתוך תיק
לפני נסיעות, אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה? ועכשיו הם שוב דוממים
איזה רעש אתם שומעים כרגע? הוא דיבר על זמן אחר
קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת) ימים של חורף
אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה? על קצות האצבעות
גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם? רואים הכול גבוה
יש לכם פחד גבהים? אבטיח הוא מציע
איזה פרי אתם הכי אוהבים? לפעמים יש זכרונות טובים
נכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו. שתפו פעולה, פורום גוסס ומאמם שכמותכם.

מאיה911

New member
יאאא! איך באליי../images/Emo9.gif!

איך שהגיע האביב הוא עזב
אביב או סתיו? אביב.. אסף לתוך תיק
לפני נסיעות, אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה? בדר"כ יום לפני ועכשיו הם שוב דוממים
איזה רעש אתם שומעים כרגע? אח שלי צועק פה משום מה.. הוא דיבר על זמן אחר
קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת) לא שזכור לי ימים של חורף
אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה? ממש לא. על קצות האצבעות
גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם? ברור! אני איזה מטר וחצי
רואים הכול גבוה
יש לכם פחד גבהים? לא אבטיח הוא מציע
איזה פרי אתם הכי אוהבים? מנגו לפעמים יש זכרונות טוביםנכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו. ריח של הפריחה של העצי הדר, מזכיר לי תקופת ילדות כזאת..

A m 0 s

New member
ובכן!!

איך שהגיע האביב הוא עזב אביב או סתיו? שונא עונות מעבר!! אסף לתוך תיקלפני נסיעות, אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה? תלוי במצב רוח שלי באותו שבוע.. ועכשיו הם שוב דוממיםאיזה רעש אתם שומעים כרגע? את הרעש של הכפות או משהו בסגנון - אימא שלי מכינה ספגטים... הוא דיבר על זמן אחרקרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת) לא חושב.. ימים של חורףאתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה? כן... על קצות האצבעותגם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם? אני 180 ומשהו - ככה שזה בחיים לא קרה לי
רואים הכול גבוהיש לכם פחד גבהים? פעם היה לי אני חושב.. היום כבר לא... אבטיח הוא מציעאיזה פרי אתם הכי אוהבים? יש המון... לפעמים יש זכרונות טוביםנכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו. מאיפה לי קיביניפלוץ?!

:]]]]]]]]]

איך שהגיע האביב הוא עזב-אביב או סתיו? סתיו אסף לתוך תיק-לפני נסיעות, אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה? יומיים לפני ועכשיו הם שוב דוממים-איזה רעש אתם שומעים כרגע? מוזיקה, בקסטריט בויז..ולפני זה עבר מטוס חח הוא דיבר על זמן אחר-קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת) ממ לא ימים של חורף-אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה? כן על קצות האצבעות-גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם? חחחח לא רואים הכול גבוה-יש לכם פחד גבהים? כן!! וזה קיצוני אחושרמוטה
אבטיח הוא מציע-איזה פרי אתם הכי אוהבים? תפוז,מנגו,בננה,קיוי.. לפעמים יש זכרונות טובים-נכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו. לא עולה לי עכשיו חח..

A t z a

New member
בקצב הזה עוד חודש אין פורום../images/Emo80.gif

תתחילו להתעורר, אני לא צוחקת. היה מאוד קשה להשיג את מה שיש לנו כאן ואנחנו פשוט זורקים את זה עכשיו לפח
אביב או סתיו?
סתיו, כי אחריו חורף אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה
שעה לפני איזה רעש אתם שומעים כרגע?
אוטו נוסע, ציפור ומחשב נוהם. קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת)
לא משהו רציני, סתם הייתי מביאה נגיד מערכת שעות של יום רביעי ביום שלישי וכאלה טעויות... אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה?
מאוד מאוד, רק שקשה למצוא פינה יבשה בלילה לסיבוב הסיגריה של 4 בבוקר
גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם?
האמת שאני מהלוזרים שפשוט נעמדים דום ובטוחים שזה מבחן רציני. יש לכם פחד גבהים?
בטירוף, אין סיכוי שאני עולה על סולם למשל. איזה פרי אתם הכי אוהבים? תפוז, אננס...וכו' נכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו.
אורביט ירוק מזכיר לי את התקופה בארצות הברית, כי כשהרחתי את זה ידעתי שאמא באה לקחת אותי מהגן
וגם ריח חלש של פופקורן מזכיר לי את וולמארט

A m 0 s

New member
המצב קורה בכל הפורומים באתר...

לא יודע מה יש לכולם - כנראה אנשים פה עוברים תהליכי גמילה מאינטרנט...

Peeeach

New member
לא מכירה את השיר אבל............:)

איך שהגיע האביב הוא עזב אביב או סתיו?סתיו אסף לתוך תיקלפני נסיעות, >>אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה?שעה מקסימום חצי יום חח... זה לא טוב, תמיד יש לך מטורף. ועכשיו הם שוב דוממים>איזה רעש אתם שומעים כרגע? הטלויזיה של הסלון .. הוא דיבר על זמן אחר>קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת) חחח אצלי זה הפוך, מגיע עם תיק רגיל ואז נזכרת שיש טיול.. ואיי ביסודי זה קרה לי פעם.. (אבל לא שנתי..) ימים של חורף>אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה? מאוד. על קצות האצבעות>גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם? אממ... לא יודעת חח D: רואים הכול גבוה>יש לכם פחד גבהים? לפעמים.. אבטיח הוא מציע>איזה פרי אתם הכי אוהבים? אפרסק..או אגס.. או אממ.. לא יודעת.. מלון אנערף. לפעמים יש זכרונות טובים<>נכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו.- אממ.. כלמיני חח לא באלי

ירדן88

New member
אחרי 80 שנה שלא הייתי פה..../images/Emo9.gif

והתגעגעתי!! איך שהגיע האביב הוא עזב אביב או סתיו?סתיו אסף לתוך תיק לפני נסיעות, אתם אורזים יום יומיים לפני או שעה לפני שיוצאים לשדה?יום ועכשיו הם שוב דוממים איזה רעש אתם שומעים כרגע?טלוויזיה,מחשב הוא דיבר על זמן אחר קרה לכם שהתבלבלתם בזמנים והגעתם לאנשהו יום לפני התכנון או אחרי? (לדוג'- ילד שמגיע עם תיק לטיול שנתי יום לפני שאמורים לצאת)לא שזכור לי.. ימים של חורף אתם אוהבים את מזג האוויר הגשום הזה?בהחלט על קצות האצבעות גם אתם מילדי הכאפות שנעמדים על קצות האצבעות כל פעם מחדש כמשווים את הגובה שלכם למי שלידכם?גם כשאני עומדת על קצות האצבעות אני הכי נמוכה
רואים הכול גבוה יש לכם פחד גבהים?דיי אבטיח הוא מציע איזה פרי אתם הכי אוהבים?אני אוהבת את כל הפירות לפעמים יש זכרונות טובים נכון הרבה פעמים ריח מסויים מזכיר תקופה? ספרו לנו על ריח אחד שמזכיר לכם משהו.אוף אני לא זוכרת עכשיו...

למעלה