השיר ואתם

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo80.gif

אולי לזה תגיבו, יש לכם פטיש לפינה הזאת, לא
? והפעם...(נקווה שלא היה כבר...): בעדינות
ידיים של אישה ושם של גבר
איזה צבע לק אתם הכי אוהבים? גומה חורצת את לחיו הימנית
יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה. עכשיו אתה צוחק, מסתובב לך החדר
מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר? אני באותו במקום בזמני החופשי
איפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי? תפתח את הפה, תצעק חזק
מתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה? תנגן לי ואני אחכה
מנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו. אל תוריד את הבגדים
מה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו? עכשיו תפשיט את עצמך
כשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה? תתבונן טוב במראה
יש לכם מראה בחדר? אף אחד לא מאופר
גם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים? מבשל דברים טובים
מה המאכל האהוב עליכם? דברים כתובים בספר
איזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו? וססססיייימתי. תהנו

A m 0 s

New member
בעדינות../images/Emo99.gif

ידיים של אישה ושם של גבראיזה צבע לק אתם הכי אוהבים? --- גומה חורצת את לחיו הימנית יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה. אין לי גומה והאמת שאני גם ממש לא רוצה!! עכשיו אתה צוחק, מסתובב לך החדר מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר? אני לא חושב שהייתי שיכור מתישהו, אולי שיכור טבעי - כי אני לא מפסיק לצחוק בכללי
אני באותו במקום בזמני החופשיאיפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי? תלוי במצב רוח!! תפתח את הפה, תצעק חזקמתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה? גם לצעוק אני לא מפסיק!! תנגן לי ואני אחכהמנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו. על גיטרה - ואתמול החלפתי מיתרים וכמו תמיד אין דבר כזה שאיזה מיתר לא יקרע אצלי!! עצבים!! אל תוריד את הבגדיםמה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו? ג'ינס, נעלי רכיבה, גופיה. עכשיו תפשיט את עצמךכשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה? אני חושב שחולצה.. תתבונן טוב במראהיש לכם מראה בחדר? לא... אף אחד לא מאופרגם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים? ---- מבשל דברים טוביםמה המאכל האהוב עליכם? לא יודע.. זה מתשנה! דברים כתובים בספראיזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו? יאאא אני קורא עכשיו את בנות בראון (שגם ראיתי את המיני סדרה לפני שנים) - ספר מקסים מצחיק ומעניין!! מומלץ בחום חם מאוד!!

A t z a

New member
שיהיההה, גם ככה משעמם פה../images/Emo80.gif

איזה צבע לק אתם הכי אוהבים?
התכלת המהמם שעליי כרגע יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה
נראה לי שברור מה התשובה שלי
. מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר?
אתמול קצת
ולפני זה אחרי הופעה אחת שהקאתי לילה שלם
איפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי?
בים. מתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה?
אתמול, כשמיכי קנתה לי את הממתק היחיד שיכול לשבור אותי
היה אששש מנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו.
ניגנתי...על אורגנית
.... מה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו?
הג'ינס הכהה ואממ...שתי חולצות שחורות כשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה?
חולצה. יש לכם מראה בחדר?
ברור גם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים?
קניתי היוםםםםםםם
מה המאכל האהוב עליכם?
חומוס
וכו' איזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו?
זכרונותיה של גיישה. מאז אני לא יכולה לקרוא ספר אחר
...

../images/Emo9.gif

ידיים של אישה ושם של גבר
איזה צבע לק אתם הכי אוהבים? שקוף גומה חורצת את לחיו הימנית
יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה- זה בהחלט מעורר קנאה.. ואין לי עכשיו אתה צוחק, מסתובב לך החדר
מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר? זה היה מזמן |ילדהטובהירושלים| לפני שנתיים אני באותו במקום בזמני החופשי
איפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי? אין אפפעם זמן פנוי.. אבל כיף להיות בטאוור רקורדס וחנויות דיסקים תפתח את הפה, תצעק חזק
מתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה? אני דיי צעקנית.. מי זוכר למה תנגן לי ואני אחכה
מנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו. בעיקר על העצבים.. אממ קניתי גיטרה לפני 4 שנים ומאז למדתי רק להחזיק אותה. אל תוריד את הבגדים
מה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו? גופיות חמות ולבנות חורפיות וכיפיות
עכשיו תפשיט את עצמך
כשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה? אממ תלוי .. אין סדר מסויים תתבונן טוב במראה
יש לכם מראה בחדר? אפילו 2 אף אחד לא מאופר
גם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים? חחחחח כמה זמן לא התאפרתי מבשל דברים טובים
מה המאכל האהוב עליכם? פסטה.. ואני מבשלת ממש טוב פסטה עם זיתים וגמבה
דברים כתובים בספר
איזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו? הרבה זמן לא קראתי..אבל אממ שיהיה גיא אוני.. ברב בתי הספר ניגשים עליו לבגרות.. ספר טוב!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

ידיים של אישה ושם של גבר
איזה צבע לק אתם הכי אוהבים?
בורדו גומה חורצת את לחיו הימנית
יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה.
יש...לא הכי בולט אבל קיים עכשיו אתה צוחק, מסתובב לך החדר
מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר?
לפני קצת יותר מחצי שנה. אני באותו במקום בזמני החופשי
איפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי?
בחדר שלי, בקולנוע, בהופעות תפתח את הפה, תצעק חזק
מתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה?
ביום חמישי כשהתפוצץ לי הצמיג
תנגן לי ואני אחכה
מנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו.
פסנתר, גיטרה, בס... אל תוריד את הבגדים
מה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו?
החולצה של ג'ק מהסיוט והג'קט אדידס. עכשיו תפשיט את עצמך
כשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה?
חולצה תתבונן טוב במראה
יש לכם מראה בחדר?
כן אף אחד לא מאופר
גם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים?
לא מתאפרת מבשל דברים טובים
מה המאכל האהוב עליכם?
קשה לי לומר...אני אוהבת פירה
, מאד
אבל באופן כללי אין לי "מאכל" אהוב. דברים כתובים בספר
איזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו?
עכשיו קוראת ספר עם סיפורים קצרים של אדגר אלן פו ובעקרון אני ממליצה על כל דבר שהוא אי פעם נגע בו. כולל הכל

:}}

ידיים של אישה ושם של גבר-איזה צבע לק אתם הכי אוהבים? - לא אוהבת חח גומה חורצת את לחיו הימנית יש לכם גומה\ גומות? אם כן אתם מגורשים מהפורום כי זה מעורר קנאה.- חח לא אין לי P: עכשיו אתה צוחק, מסתובב לך החדר מתי בפעם האחרונה הייתם שיכורים והסתובב לכם החדר? - חח אפעם..אני רק תופסת ראש אני באותו במקום בזמני החופשיאיפה אתם הכי אוהבים להיות בזמנכם הפנוי? - עם חברים :) תפתח את הפה, תצעק חזקמתי צעקתם בפעם האחרונה ולמה? - וואלה לא זוכרת.. תנגן לי ואני אחכהמנגנים או ניגנתם בעבר על כלי כלשהו? ספרו לנו. - מנגנת על תופים :] אל תוריד את הבגדיםמה הלבוש האהוב עליכם, זה שאתם חורשים עליו? - חח לאדעת הכל ביחד כזה חח עכשיו תפשיט את עצמךכשאתם נכנסים למקלחת, מה אתם מורידים קודם, מכנס או חולצה? - חולצה נראלי תתבונן טוב במראהיש לכם מראה בחדר? - כן אף אחד לא מאופרגם לכם נגמר המסיר איפור לפני שבוע ואתם מתעצלים לקנות ונראים כמו נרקומנים? - כן
מבשל דברים טוביםמה המאכל האהוב עליכם? - סושי
דברים כתובים בספראיזה ספר אתם קוראים עכשיו, או קראתם לאחרונה ואתם ממליצים עליו? - "למה גברים אוהבים ביצ'יות" :]

למעלה