השיר שלי

The Fantasy

New member
../images/Emo79.gifהשיר שלי../images/Emo79.gif

רעיון נחמד לשאלון, מי שבפורום HIM בטח זוכר כשפתחתי את זה פעם
סתם רעיון נחמד לשאלון
מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30: למה דווקא אותו/אותם: מאיזה אלבום השיר הזה: מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? צרף/י את הקליפ אם יש: המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ: מדגישומטיק
תהנו

PATD

New member
Say it! Say it! Say it to me!

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30:יש כמה אבל אני אתמקד באחד חח, אז the fantasy למה דווקא אותו/אותם:ממ תאמת שבהתחלה לא ממש התחברתי לשיר הזה, אבל אחרי שחרשתי על האלבום כ"כ הרבה פעמים פשוט התאהבתי בשיר הזה.. בקצב, במילים, בהכל
מאיזה אלבום השיר הזה:a beautiful lie מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה:מעולים... אני פשוט מאוהבת באלבום הזה
אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו?נופ צרף/י את הקליפ אם יש:
המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: Maybe tonight we can forget about it all It could be just like heaven Automatic, I imagine, I believe משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת:ממ לא נראה לי.. צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה:אין לי כוח לחפש עכשיו חח
עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש:
צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ:

my reflection

New member
עונה:]

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30: the fantsy attack Battle Of One a beautiful lie capricorn the kill למה דווקא אותו/אותם:כי אותם אני אוהבת הכי לשמוע?
מאיזה אלבום השיר הזה:שניהם מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה:מדהימים
אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו?אין לי כוח לחרוש על כול הקליפיםP: צרף/י את הקליפ אם יש:אין לי כוח>< המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: Automatic, I imagine, I believe Come break me down Bury me, bury me I am finished with you It's a beautiful lie It's a perfect denial Such a beautiful lie to believe in So beautiful, beautiful lie makes me משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה:אני עצלנית אין כוח לחפש
עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ:

../images/Emo221.gifשירים שירים../images/Emo221.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30: oblivion, the fantasy, capricon, buddha for mary למה דווקא אותו/אותם: buddha for mary- השיר לא "אחיד", יש בו שינויים מכל הסוגים, אני אוהבת את זה!
capricon- שיר מדהים וקליפ עוד יותר. the fantasy- מאט עושה שם עבודה מצויינת עם הבס! oblivion- אין לי מושג, פשוט שיר ממש טוב! מאיזה אלבום השיר הזה:חוץ מ"דה פאנטזי" כולם מהראשון. מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: בשני האלבומים שירים מעולים.
אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? אין לי דעה עמוקה עליו, הוא קליפ מצויין! צרף/י את הקליפ אם יש:http://www.youtube.com/watch?v=wVAZdNI3Q3k המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה:http://www.youtube.com/watch?v=IKac6_t1gAk דה פאנטאזי בפינקפופ! עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש:-___- צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ:

אניאניאניD:../images/Emo176.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30: כרגע? buddha for mary למה דווקא אותו/אותם: כי הלחן מעולה והמילים יפות. מאיזה אלבום השיר הזה: הראשון מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: מעולים, התחברתי לאלבום הזה יותר מהר מאשר לאלבום השני. אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? >< צרף/י את הקליפ אם יש: >< המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: את הקטע של הוא אמר והיא אמרה
משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: את ההתחלה
צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: http://www.youtube.com/watch?v=yFMfXTwX8AQ&mode=related&search= סתם הופעה אחת, לא מצאתי הופעה שרואים בה טוב;; עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: אמ, סתם שזה על דת וכאלה. צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ:
הדבר הראשון שעלה על דעתי.

Im shit

New member
כי אין לי כל כך מה לעשות עכשיו D:

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של 30:30 Seconds To Mars - The Kill למה דווקא אותו/אותם: כי יש לו משמעות והוא יפה . מאיזה אלבום השיר הזה: a_beautiful_lie מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: הם גם יפים . אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? הם מאגניב! צרף/י את הקליפ אם יש:http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: I tried to be someone else But nothing seemed to change I know now, this is who I really am inside Falling from myself Falling for a chance I know now, this is who I really am משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: נופ. צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: http://www.youtube.com/watch?v=pjopSxhbo8I הופעה טובה מאוד!! עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: לא חושבת.. צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה של הלהקה מהתקופה של השיר/תמונה מהקליפ:

למעלה