השיר שלי

danduuu

New member
../images/Emo79.gifהשיר שלי../images/Emo79.gif

סתם שאלון קצר שחיברתי P: מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: למה דווקא אותו/אותם: מאיזה אלבום השיר הזה: מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? צרף/י את הקליפ אם יש: המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה: מדגישומטיק

Itay Simons

New member
הו, שאלה קשה ממש...

החלטתי לבחור אחד שכרגע אני ממש אוהב.. מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: Planet Hell למה דווקא אותו/אותם: כי הוא מדהים! מאיזה אלבום השיר הזה: וואנס. ואתם מוזמנים לקפוץ לי. אבל אחד אחד בבקשה
מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: רובם אחלה, יש כמה לא משהו. אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? אין =[ צרף/י את הקליפ אם יש: המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: In hope, in love, this world ain't ready for the Ark... משפט כ"כ נכון! משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: ההתחלה
הפזמון
צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: http://www.youtube.com/watch?v=goHiunLa9m8 עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: אממ לא ממש צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה: אין לי כוח, תסתכלו בסרטון וזהו

Itay Simons

New member
בעיקרון

נורא נורא קשה לי לבחור, כי אני אוהב ממש כמעט את כל השירים שלהם, וזה הולך אצלי לפי מצבי רוח איזה שיר אני אוהב בזמן מסוים..

LiLuLiL

New member
../images/Emo115.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש:
The Kinslayer Forever Yours Dead Boy's Poem Angels Fall First Dead To The World High Hopes למה דווקא אותו/אותם:
כי הם יפים ויש להם המון משמעות בשבילי מאיזה אלבום השיר הזה:
Wishmaster Century Child Angels Fall First Highest Hopes מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה:
יש כאלה שיותר טובים ויש כאלה שפחות.. אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו?
לאניראה לי
צרף/י את הקליפ אם יש:
המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]:
Cursing, God, why ? Falling for every lie Survivors` guilt In us forevermore 15 candles Redeemers of this world Dwell in hypocrisy How were we supposed to know ? No love left in me No eyes to see the heaven beside me My time is yet to come So I'll be forever yours Born from silence, silence full of it A perfect concert my best friend So much to live for, so much to die for If only my heart had a home Sing what you can't say Forget what you can't play Hasten to drown into beautiful eyes Walk within my poetry, this dying music - My loveletter to nobody Never sigh for better world It's already composed, played and told Every thought the music I write Everything a wish for the night Needed elsewhere To remind us of the shortness of our time Tears laid for them Tears of love tears of fear Bury my dreams dig up my sorrows Oh Lord why The angels fall first? Deep, silent and constant, yet always changing -my favourite view of this world As he died, he will return to die in me again Weaving the cloth, giving birth to Century child Who gave his life not for the world but for me Innocence reborn once more Heaven queen, carry me away from all pain All the same take me away, we're dead to the world Heaven queen, cover me in all that blue Little boy such precious joy is dead to the world Heaven queen, carry me away from all pain All the same take me away, we're dead to the world Looking beyond the embers of bridges glowing behind us To a glimpse of how green it was on the other side Steps taken forwards but sleepwalking back again Dragged by force of some inner tide משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת:
יותר מזה?
הנגינה והשירה מן הסתם. NIGHTWISH צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה:
http://www.youtube.com/watch?v=T41EQ4fWbL4 http://www.youtube.com/watch?v=nCo3kYX9Wgk http://www.youtube.com/watch?v=wfKDQQ5sBWM עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש:
צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה:

Brombit

New member
זה אמור להיות המילים שאת הכי אוהבת

מתוך השיר, לא המילים של השיר כולו את לא הבנת את זה מהתחלה, נכון?

ש נ י1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: ווישמאסטר!!! למה דווקא אותו/אותם: בוא נגיד שאין לו כל כך חסרונות
מאיזה אלבום השיר הזה: ווישמאסטר כאילו דאא מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: רובם ממש לא מאכזבים.. (בלשון המעטה) אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? אין המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: לא ממש התעמקתי במילים שלו
משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: את ההתחלה ואת הסולואים באמצע צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: לא ראיתי ביצוע של השיר הזה בהופעה... עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: - צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה: אין לי כוח

נממ

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: feel for you, sleeping sun, over the hills and far away אבל את פיל פור יו הכי הרבה
למה דווקא אותו/אותם: הליריקה, הקול המדהים של טאריה בשירים האלו, הלחן, (ובפיל פור יו גם של מרקו!!!
) מאיזה אלבום השיר הזה: הממ פיל פור יו הוא האהוב אליי אז אני אתייחס אליו -> סנצ'ורי צ'ילד מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: האלבום האהוב עליי, שירים מצויינים
אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? אין לו. אז אני אתייחס לשאר
סליפינג סאן הגירסה החדשה זה קליפ מדהים
הקליפ של אוור דה הילס נוראי >< צרף/י את הקליפ אם יש: טוב אמרתי שאין, לצרף לשאר? המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: כל הליריקה של כולם, ובעיקר של פיל פור יו
פשוט כל מילה מושלמת שם.. אבל הקטע הכי חזק זה הקטע של השיר של מרקו: Barely cold in her grave Barely warm in my bed Settling for a draw tonight Puppet girl, your strings are mine משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: הקול של מרקו
צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: אין הופעה של השיר הזה
הופעה של סליפינג סאן: http://youtube.com/watch?v=mDLyolbqY94 עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: AMV של פיל פור יו: http://youtube.com/watch?v=x3kjAzeWxGk צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה:

dralan

New member
כן!!!!!! ../images/Emo9.gif

נכון שהקטע של מרקו פשוט עושה את כל השיר??? אם הוא לא היה שם לא יודע אם הייתי אוהב את FEEL FOR YOU כ"כ

Brombit

New member
בלה בלה ../images/Emo115.gif

(מעכשיו אני אתייחס ל- Sleeping Sun) מאיזה אלבום השיר הזה: Oceanborn (שיר בונוס) מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: רובם ממש טובים אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? גרסת 1998- לא משהו... טאריה נראית שם כזאת פולניה
,ובכלל זה משעמם גרסת 2005- הרבה יותר יפה. לטאריה יש שמלה ממש יפה (אבל השיר עצמו פחות יפה בעיני בגרסה הזאת)
צרף/י את הקליפ אם יש: (גרסת 2005) http://www.youtube.com/watch?v=0iGc-ziIHjU המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: אין משהו ספציפי משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: בשיר הזה ספציפית אין משהו ספציפי... צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: לא יודעת איזו הופעה הכי יפה... עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: אין צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה: תמונה מהקליפ (החדש)

Brombit

New member
נמחקה לי ההתחלה... ../images/Emo115.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: Sleeping Sun The Phantom Of The Opera Creek Mary's blood למה דווקא אותו/אותם: כי הם יפים, אלא מה

Super Alonit

New member
דווקא אלה שאני פחות אוהבת../images/Emo6.gif

אבל נו, עניין של טעם
לדעתי בגירסא החדשה של סליפינג סאן הקול של טאריה פשוט מזעזע!~
אני לא מבינה למה בכלל הקליטו אותו מחדש, היו יכולים פשוט לחדש את הקליפ.

blacknwhite

New member
ייאי../images/Emo9.gif

מה השיר/ים האהוב/ים עליך של נייטוויש: די, זה קשה כ"כ...
אז אני אעשה shuffle במחשב עד שיצא לי שיר שאני ממש אוהב
בואו נראה... ghost love score!!! נראה לי מתאים
למה דווקא אותו/אותם: כי הוא מדהים!!! ו... כי הוא הראשון שיצא במדיה פלייר... אבל הוא מדהים! מאיזה אלבום השיר הזה: once מה דעתך על כל שאר השירים באלבום הזה: אממ... פה נפלתי על חלק בעייתי מעט.. Planet hell מעולה, אבל השאר פחות טובים בעיניי. יש טובים, אבל השירים הכי טובים של נייטוויש חוץ משני אלה שכבר הזכרתי לא נמצאים באלבום הזה. אם יש לשיר קליפ, מה דעתך עליו? אין... צרף/י את הקליפ אם יש: אין... עד כמה שידוע לי, לפחות המילים שאת/ה הכי אוהב/ת מהשיר [או מילים מכל שיר שאת/ה הכי אוהב]: וואו, קשה. אמממ.... הפזמון, בסוף: my fall will be for you my love will be in you you were the one to cut me so I'll bleed forever משהו נוסף מיוחד בשיר שאת/ה אוהב/ת: הכל-הכל-הכל!!! יש את הקטע האינסטרומנטלי הארוך באמצע השיר... והוא מקסים
והקול של טאריה בשאר השיר מקסים
ובקיצור השיר מקסים. צרף/י הופעה אחת עם השיר [או הופעה לכל שיר אהוב] שלפי דעתך הכי יפה: אין לי כוח ללכת לחפש, אני צריכה ללכת לארוז עוד מעט בכל מקרה... תסתדרו בלי, נכון? עוד משהו מעניין שמצאת על השיר, אם יש: כנ"ל צרף/י תמונה הקשורה למילות השיר/תמונה מהקליפ/תמונה מהופעה וכדומה: כנ"ל... הזדמנות נפלאה לשמוע את השיר

למעלה