השיר שלנו

idanias

New member
../images/Emo79.gifהשיר שלנו../images/Emo79.gif

השיר שלנו
מהו שיר השבוע שלכם
:
מהו אלבום השבוע שלכם
:
מיהו אמן השבוע שלכם
:
מהו השיר הנוסטלגי שלכם
:
מדוע דווקא שירים אלו
:
מה אתם שומעים עכשיו
:
ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע
:
צרפו את מילות השירים
:
צרפו תמונה לבחירתכם
:

spukipuki

New member
:] ../images/Emo203.gif

מהו שיר השבוע שלכם: יש הרבה, קשה לבחור
מהו אלבום השבוע שלכם: אממ, אין.. אבל אני מחכה שיצא באלבום שי יוניי בלווווך
מיהו אמן השבוע שלכם: מאיה רוטמן.. היא שרה את שיר בסרט החדש "הסודות" ^__^ מהו השיר הנוסטלגי שלכם: drops of jupiter-train מדוע דווקא שירים אלו: אממ, לא יודעת, הייתי שומעת את השיר הזה המוון ביסודי XD מה אתם שומעים עכשיו: משמרת לילה- בביצוע של גמר כוכב נולד 4 ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - אבל אני שומעת דבר ספיציפי XD מה אתם שרים לעצמכם כרגע: את השיר שאני שומעת XD צרפו את מילות השירים: "אני שומר משמרת לילה ואמא בטח ישנה מזמן לא יודעים (?) אבל הלילה אני נוסע אני נוסע אני נוסע.. רחוק מכאן" צרפו תמונה לבחירתכם: אני אוהבת את התמונה הזאת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע שלכם:TLSIWOY
מהו אלבום השבוע שלכם:לא משהו מיוחד
מיהו אמן השבוע שלכם:קלי(וואי התדרדרתי
)
מהו השיר הנוסטלגי שלכם:
מדוע דווקא שירים אלו:כי אני אוהב אותם
מה אתם שומעים עכשיו:כלום
ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:Never Again
צרפו את מילות השירים:
צרפו תמונה לבחירתכם:->

MוEוR

New member
עידן נבר אגן ואן אי איר יו נאבר אגן ואן אי

מיס יו נבררררררררררררר נברר אגןןןןXDDDDDDDDDDDDDDDDD

עונה../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם: שווים - רן דנקר מהו אלבום השבוע שלכם: המורדים
מיהו אמן השבוע שלכם: קרן פלס
מהו השיר הנוסטלגי שלכם: סרה פורקה טה קיירו מהמורדים
[אין לי כוח לכתוב בספרדית] מדוע דווקא שירים אלו: עזבו
מה אתם שומעים עכשיו: עכשיו אתה חוזר בחזרה - קרן פלס ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: צרפו את מילות השירים: חפשו בשירונט
צרפו תמונה לבחירתכם:

עונה../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע שלכם: איציק אורלב - דודי .. לא יודעת למה אני לא מפסיקה לשמוע ת'שיר הזה
מהו אלבום השבוע שלכם: הוממ לע דעת מיהו אמן השבוע שלכם: ניקבלאק
מהו השיר הנוסטלגי שלכם: בריטני ספירס - לאקי, פאפא רוק - סקארס, DHT - ליסן טו יור הרט, וכ'ו .. מדוע דווקא שירים אלו: סתם רציתי לשמוע קצת שירים מהעבר ונדלקתי על השירים האלה מחדש
מה אתם שומעים עכשיו: פליז פליז - מקפליי ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: ^^ צרפו את מילות השירים: אין לי כוח צרפו תמונה לבחירתכם: כנ"ל

MוEוR

New member
עונהנהנה../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם:אברלה-ריאהנה מהו אלבום השבוע שלכם:בסט דאם טינג-אבריל לאבין מיהו אמן השבוע שלכם:ריאהנה מהו השיר הנוסטלגי שלכם:ללי פפ
את יודעים..ללי פפ ללי פפ אואו ללי פפ פופ XDDD מדוע דווקא שירים אלו:גי הם הכי יפים
מה אתם שומעים עכשיו:כלום ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:אברלה אלה אלה אלה אהאהאהאהאה צרפו את מילות השירים:
שימו אתם צרפו תמונה לבחירתכם:^^

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

מהו שיר השבוע שלכם:"מבול"-קרן פלס מהו אלבום השבוע שלכם:"אם אלה החיים"-קרן פלס. מפתיע?
מיהו אמן השבוע שלכם:קרן פלס\מיה. מהו השיר הנוסטלגי שלכם:הממ...חם ויפתXDDD מדוע דווקא שירים אלו:כי...ככה זה?
מה אתם שומעים עכשיו:"בואו נצעד לחלום" - אביב גפן ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:X צרפו את מילות השירים:"עד שיהיה טוב, עד שיהיה..." -אין לי כוח הכל, נו באמת.
צרפו תמונה לבחירתכם:סיבכתם ><

למעלה