התפקדות דצמבר!

Saffron

New member
../images/Emo79.gif התפקדות דצמבר! ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

שם: גיל: שיר אהוב של הפרויקט: מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: שיר שנדבקתם אליו החודש: משהו טוב שהיה בנובמבר: משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: מסר לאומה: חודש מוזיקלי לכולם!

Saffron

New member
אני ../images/Emo29.gif

שם: איילת. גיל: 15. שיר אהוב של הפרויקט: שושנים עצובות. מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: אביתר בנאי. בכלליות, אני אוהבת מוזיקה ישראלית. שיר שנדבקתם אליו החודש: "סוס עץ" של שמוליק קראוס. משהו טוב שהיה בנובמבר: הופעה של אביתר בנאי במסגרת פסטיבל הפסנתר.
משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: הממ, חורף?
מסר לאומה: הצביעו לסקר. בבקשה.

אני עונה

שם: אלמוג גיל: 15 ו-9 חודשים(עוד 3 חודשים ו-5 ימים בת 16). שיר אהוב של הפרוייקט: מהדיסק הראשון- הינך יפה .מהדיסק השני- שובי אל ביתי. מוזיקאים אהובים: עברי לידר, עמיר בניון, ועוד ועוד.... שיר שנדבקתי אליו החודש: הוא אומנם לא בעברית ,אבל לשיר קוראים oye mi canto.. ושיר עברי שנדבקתי אליו הוא.... "שמחות קטנות" של עמיר בניון ומיכה שטרית. משהו טוב שהיה בנובמבר: צחקתי המון ! משהו טוב שאני מקווה שיהיה בדצ': שאני אמשיך לצחוק, ושתיהיה לי הצלחה!. מסר לאומה: השלמות לא קיימת אצל אף אחד!

yaki123

New member
גם אנייי../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

שם: יקיר
שיר אהוב של הפרויקט:מילים יפות מאלה
.. מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]:ממממ..לא ממש מכיר הרבה
שיר שנדבקתם אליו החודש:כמה פעמים-שירי מימון
משהו טוב שהיה בנובמבר:אין..
.. משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר:ציונים טובים,למה כל יומיים יש לי מבחן
מסר לאומה: מי זאת
חח סתם..אין לי מסר

invisable

New member
../images/Emo4.gif

תסלחי לי, אבל אני עשיתי כזה חודש שעבר, ובאתי לעשות כזה גם עכשיו, וזה די לא נחמד שלוקחים לך את התפקיד... שם: יעל גיל: 15 שיר אהוב של הפרויקט: ממעמקים מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: אוונסנס, נמרוד שיקלר, בית הבובות, אביב גפן, גרין דיי... שיר שנדבקתם אליו החודש: רשית שיקלר- נמרוד שיקלר. going under- אוונסנס משהו טוב שהיה בנובמבר: היומולדת שלי, דא משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: אני אפגוש את עדי
מסר לאומה: עדי
אני אוהבת אותך
חודש מוזיקלי לכולם! גם לך כפרע, גם לך.

Saffron

New member
סליחה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

לא הייתי בטוחה אם את מתכוונת לעשות כזה גם החודש. אדע לפעמים הבאות.

אני

בן 15.6 קוראים לי ברוס לי אני מת על ממעמקים בגלל האמהרית אני חולה על היהודים ועל לינקין פארק ועיברי,שיר שנדבקתי אליו-SOMEWHERE I BELONG של לינקין פארק. מסר לאומה:תראו איזה מסכנים מפוני גוש קטיף...על תתנו לפינוי הבא להתרחש בכל מחיר!

Infinity AL

New member
אני../images/Emo113.gif

שם: שיר גיל: עוד מעט 16
שיר אהוב של הפרויקט: "שושנים עצובות" "הנך יפה" "ממעמקים" מוזיקאים אהובים: קלי קלרקסון, בקסטריט
ועוד שיר שנדבקתם אליו החודש: החדש של בקסטריט משהו טוב שהיה בנובמבר: פגשתי את בני דודים שלי הקטנים אחרי הרבה זמן שלא התראינו...
משהו טוב שיהיה בדצמבר: טוב לפני שנה בחיים לא הייתי מבקשת את זה אבל השנה כ"כ קשה לי אז- שיהיו ציונים טובים, והרבה בילויים!!! מסר לאומה: אמממ חג חנוכה שמח?

גם דנה פה. :)

שם: דנה גיל: 18 ביום ראשון!!!!!!!! :) שיר אהוב של הפרויקט: המון.. "ממעמקים", "ביום שבת", "אם תחפצה", "אזיני", "שושנים עצובות"... מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: יש הרבה. :) בעיקר משינה.. שיר שנדבקתם אליו החודש: אני מניחה שהכוונה היא לא לשירים של הפרויקט, אז.. לא יודעת. אין לי מושג. :) משהו טוב שהיה בנובמבר: היה מגניב לגלות שאם אני שמה את הדבר המגניב על הראש אני קצת מזכירה את עידן, בגרסת נקבה. ראיתם את התמונה כבר בממעמקי הפורום. :) וחוצמזה.. ההופעה של הפרוייקט במרכז לאמנויות הבמה בהרצליה.. נראה לי שזה היה בנובמבר, לא סגורה על זה :) משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: שהיום הולדת ביום ראשון יעשה אותי שמחה, ו.. הרבה הופעות של הפרוייקט. :) מסר לאומה: שם בהרים שמעל הכפר שלנו, יש שם גן של שושנים.

One G

New member
מזל טוב מותק.

שתזכי לאושר . עושר , ומה שתרצי. אבל הכי הכי הכי הכי הכי חשוב, זה הבריאות.

daf16

New member
מתפקדת בכיפ ../images/Emo9.gif

שם: דפנה גיל: עוד 23 ימים 17! שיר אהוב של הפרויקט: שושנים עצובות מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: ע ב ר י ל י ד ר
שיר שנדבקתם אליו החודש:big city life-megafix משהו טוב שהיה בנובמבר:פולין נחשב טוב? משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: אני אהיה בת 17
מסר לאומה: תהיו בריאים. ואל תתפסו לדברים. תמשיכו הלאה. תהנו.

המ. ../images/Emo9.gif

שם: חן. גיל: בינואר 15. שיר אהוב של הפרויקט: מכל האהבות. מוזיקאים אהובים [חוץ מהפרויקט]: כרגע אביתר בנאי
. שיר שנדבקתם אליו החודש: Tool - Opiate משהו טוב שהיה בנובמבר: הא כל מיני.
משהו טוב שאתם מקווים שיהיה בדצמבר: הופעה. מסר לאומה: היי?

למעלה