התפקדות להופעות השבוע_

dsol

New member
../images/Emo79.gifהתפקדות להופעות השבוע_../images/Emo189.gif

לאיזה הופעות אתם מתכננים ללכת השבוע? רשמו הכל כאן, ואולי אם טיפונת מזל תמצאו כמה חברים מהפורום ללכת איתם יש להבהיר זהו לא שרשור לפרסום הופעות, רק הופעות שאתם הולכים אליהם (גם אם לא במאה אחוז אפשר לציין), כל הודעה יחצנית שתורשר לפה תמחק. אז נו.. למה אתם מחכים ? ספרו לנו....

נכון לעכשיו, רק היהודים בברלה במוצ"ש...

ואני לא רואה עוד דברים מעניינים השבוע ששווה ללכת אליהם... אולי אולי מחר שליחי הבלוז עושים פינק פלויד לד זפלין,אבל זה תלוי יותר באחרים מאשר בי כך שכנראה שלא...

נכון לעכשיו רק לגן עדן

לא תכעס עליי אם סוג של אכתוב סוג של ביקורת הופעה פה, נכון? כי לא בא לי לפתוח על זה שרשור שיכלול רק את עצמי, ואשתדל שלא לחפור מדי. היום הייתי במופע התרמה לאירגון מבוי סתום(אירגון חשוב), ובו הופיעו אתי אנקרי, דוד דאור ולהקת הכושים העבריים. אתי ודוד הוציאו בעבר דיסק הופעה משותף שהוא פשוט מדהים. אז המחיר הגבוה לא הרתיע אותי, בניגוד לחברי שגרמתי לו להתאהב באתי, אבל לא בכל מחיר. שמח שהלכתי לבד. כל כך שמח. גם שהלכתי. גם שלבד. אולי זאת הייתה ההופעה הכי הכי של חיי. אולי אולי אולי. יש סיכוי לא רע בכלל. אה, היה יפה לראות את המלכה ואת העוזרים מנפצים את ההגדרות המפגרות, היה בלוז(כושים אחרי הכל..), היה מזרחית, היה רוק, היה פופ, היה רגאיי(אפילו no woman no cry בגירסה מלאכית של אתי ושל הזמרת הכושית, שלצערי אני לא זוכר את שמה). היה גן עדן. מה צריך בנאדם יותר? אולי שלום מחר. אבל אזלו הכרטיסים. אז אלא אם כן אשיג בדרכי מרמה, אז אשב לי להנאתי בבית בלילה הקדוש. וזהו. שבוע שנפתח בצורה הכי מדהימה בעולם, ויזחל לו בצורה מדהימה על כנפיי השכינה שהתגלתה. לילה טוב.

אור פרא

New member
שאלה שטחית, צהובה ונבובה:

אתי היתה עם כיסוי ראש? או עם סממן דתי כלשהו? פשוט יצא לי לראות אותו באיזושהי הרצאה בליל שבועות האחרון, והיא נראתה די דוסה. בתוך אחד שהעריץ ועדיין מעריץ אותה, מעניין אותי לדעת איך ה-התחזקות- שלה מסתדרת עם הופעות ועם שירים כמו "לוליטה" (הם ביצעו את לוליטה?
)

היא כבר חזקה ממזמן.

היא עם כיסוי ראש, כמו שראית בהרצאה בליל שבועות, שבה אגב הייתי גם, וגררתי איתי 3 חילונים גמורים מסטולים. היא דתייה, ולא מתביישת או מסתירה את זה. כשצעקו לה מהקהל שהיא מלכה, היא ענתה 'בת מלך'.. הסיפורים שהיא מספרת יש בהם אופי דתי, אי אפשר להתחמק מזה, אבל גם אין סיבה להתחמק מזה, היא ממש לא כופה את הדת.ואם אני כחילוני גמור, ששונא כפיה דתית מסתדר איתה, אז כל 1 לדעתי יכול. היא עדיין אותה אמנית נפלאה. הם לא ביצעו את 'לוליטה' כי הם לא ביצעו שום ביצוע משותף מהדיסק חוץ מ-'אשבו', אבל כבר שמעתי אותה עושה את 'לוליטה', היא לא הפסיקה עם זה, ממש לא. ממליץ לך בחום להיות בהופעה הבאה שלה. הבעיה היא שדתיה או לא דתיה, ההופעות שלה לא ממש מתפרסמות יותר מדי.

אה, מה שכן-

יש את הביטוי- 'נוטפת סקס', או מה שזה לא יהיה. אז היא נוטפת רוחניות, מלאכיות שכזאת, רחפנות(אביתר בנאי מאוד מזכיר אותה בקטע הזה..שקצת קשה להסברה, הם פשוט מסוממים טבעית, ולכן עושה רושם שהדת עושה להם רק טוב). אולי האובר רוחניות הזאת יכולה להפריע לאנשים מסויימים, כשאני חושב על זה. אבל עדיין- כבר גרמתי ל-4 להתאהב בה רק דרך הופעות שלה, ורובם חילוניים לגמרי, רחוקים מהדת לגמרי.

מסוממים טבעית ../images/Emo9.gif

אתי אנקרי מדהימה. ואם היא "חזקה" או לא ממש לא משנה את זה. היא באמת אחרת מאז שהיא חזרה אבל זה ממש לאו דווקא לרעה, אפילו להפך [?], היא פשוט נפלאה. וזה ממישהי שממש לא דתיה [אבל מאוד, מאוד מעריכה אנשים שלא כופים את הדת.]

צודקת לחלוטין.

לדעתי גם להיפך, כן. אני ממש לא רוצה שכל האנשים בעולם יהיו דתיים, וגם אם זה היה קורה הייתי מתעקש להישאר לא דתי, אבל אם כולם היו דתיים כמו אתי אנקרי או אביתר(לפחות איך שזה מתבטא על הבמה) אז אני בעד.

אור פרא

New member
אני דוקא

פחות מחבב את הרוחניות הסטלנית הזו. לא יודע לגבי אביתר בנאי, אף פעם לא ממש הכרתי אותו. אבל כשראיתי את אתי בהרצאה הזו בשבועות הרגשתי צביטה קטנה בלב. אני כל הזמן אומר לעצמי שאלה החיים שלה ומה זה ענייני בכלל, ובעצם אף פעם לא הייתי בהופעה שלה (לא בתקופת חילוניותה ולא בתקופת דתיותה) כך שאין לי אפשרות לדעת איך אם בכלל השפיעה החזרה בתשובה על האמנות שלה, אבל כששמעתי אותה מדברת בשבועות הרגשתי מן נתק כזה.

לא ממש שמעתי אותה מדברת אפפעם

אבל, אישית? יש אנשים שמאוד קשה לי עם היחס שלהם לדת ויש אנשים שיותר קל. ואני ממש רחוקה מלהיות דתיה, לא בדיוק מתחברת לכל העניין ו- (אם להכנס לפסים אישיים) בשנים האחרונות אנשים שהיו סוג של קרובים אלי חזרו בתשובה ואת היחס שלהם למשל מהבחינה הזאת אני ממש ממש לא מעריכה. לעומת זאת אתי ואביתר אף פעם לא הפריעו לי
להפך, זה באמת סוג של הולם אותם והדרך שהם עושים את זה לא פוגעת או כופה או שום דבר שכזה. ואני עדיין מאוד מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם. אבל לא יודעת, אולי אם הייתי שומעת יותר הייתי חושבת אחרת.

Funky Giraffe

New member
שלומי שבן ויוני בלוך בבארבי כפ"ס, חמישי שישי

אם אני אצליח להשיג כרטיסים

Maayanav

New member
../images/Emo45.gif מטרופולין בביט מחר!

ואולי גם יוני בלוך בבארבי כפ"ס בשישי, תלוי בהמון משתנים כרגע (תחבורה, חברים, כרטיסים...)

למעלה