ה-outtakes מנק' זבריצקי

../images/Emo79.gif ה-outtakes מנק' זבריצקי ../images/Emo79.gif

למרות שאף אחד חוץ ממני לא מכיר אותם, אני ממליצה גם על שלושת ה-outtakes מתוך פסקול הסרט, שהופיעו בגרסה המלאה של פס הקול, שיצאה לפני כמה שנים. Oenone/ Fingal's Cave קטע אמביינטי ממש, של מיני זמזומים, קולות של משהו מפעפע וצלילים רנדומליים. למרבית ההפתעה - ואולי לא - הקטע הנסיוני הזה הוא אחד האהובים עלי של הפלויד. מי היה מאמין שמי שהקליטו את "החומה", עשו גם את זה. Rain in the Country - קטע אינסטרומנטלי נוסף, בו הגיטרות של גילמור דומיננטיות. כמו הקטעים האחרים בפס הקול, גם זה קטע "אווירה", חצי-הזוי, ומתאים בדיוק למדיטציה של אחר צהריים. נהדר. The Violent Sequence הקטע שהיה אמור ללוות את הצילומים של עימותים בין סטודנטים למשטרה, ובסוף לא נכלל בסרט - הפך ברבות הימים ל-Us and Them. מעניין מאוד לשמוע את הקטע - שהוא לחלוטין של ריק רייט. שקט ועדין, כמו שהוא יודע לעשות.

אני מכיר את rain in the country

לא ממש הספקתי להקשיב לו מספיק טוב (פעמיים לא ממש מספיקים כדי לגבש דעה) אבל בעיקרון זה שיר חביב שפשוט לא מגיע לאיזה שיא מסוים וזה חסר בכמה שירים של פינק פלויד. הוא לא משתנה במיוחד ופשוט נשאר באותו קצב. מרגיע. אולי זה בעצם מה שהיה צריך לסרט אבל אני לא ממש מבין

flowerboy69

New member
מאיפה הגעת לזה

שרק את מכירה אותם?אני מכיר לפחות עוד מישהו חוץ ממני בפורום שגם יש לו את הדיסק הזה וגם את הדיסק שלא רשמי עם כל הקטעים שלא הופיעו בסרט

Shakty

New member
קוראים לזה היבריס-והיא תיענש על כך

אגב הם גם מופעים בבוטלג הנהדר אומייאד (Omayyad) שיש לי אותו עוד בתקליט.

התכוונתי לכתוב ש"כנראה רק אני

מכירה", לאור העובדה שלא היו שום תגובות עד עתה לשירים שהעליתי מהאלבום הזה. זו היתה הערה הומוריסטית. כרגיל, לא הצלחתי בה במיוחד.

Shakty

New member
נשמה - גם שלי הייתה עם קריצה

שנינו כבר המלצנו בעבר על גרסת ה ULTIMATE של זבריסקי פוינט... וכן את צודקת - לא הייתה הענות לזבריסקי.

flowerboy69

New member
לרוב האלבומים שלא רשמיים

יש יותר מגרסה אחת או שם אחד.אני מכיר את האלבום the compleat zabritski point sessions משהו כזה

Shakty

New member
דווקא זבריסקי המלא יצא ברשמי

2 דיסקים כשרים למהדרין עם חתימה של הבאבא בובא. (גם אני חשבתי כך עד שציף תיקנה אותי)

flowerboy69

New member
זה לא נכון

הדיסק הכפול הרי מכיל רק כמה מתוך חמש עשרה או 20 הקטעים שיש בדיסק הלא רשמי עליו דיברתי

חרטושה

New member
Rain

נשמע מאד גילמורי אבל גם מאד "פלוידי" מה שזה לא אומר. אישית אני בהחלט מדמיינת לי איזה נוף בריטי חביב וממש אפשר לשמוע טיפות של גשם.

למעלה