ולרגע נדמה

shay keran21

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!! שיר של 6 דקות!!????

אוקיי התחלתי לשמוע..איזו התחלהה של מנגינהההה

shay keran21

New member
ואווו איזה שיר חזק!!! אני מודה

שאיני אוהב את עופר...את קולו..אבל השירים שלו בכללית יפים...ופה הטקסט פשוט מדהיםםם...הרבה יותר מהלחן אני חושב..אבל שוב..העיבוד המצוין שבכל השירים...איזה עיבוד...שיר קטן אך מאוד מרגש...(קטן בקול) וואוו וואוו!!! יאלהה מחרר הכתף של ת"א בבקשההההה חחחחח..אני אתחרפן עד שלישי בהא..כי זה לא יגיע לי ביום חמישי! וימי ראשון ושני הם לא מקבלים סחורה...

אתה מודע לזה שהיא לא שרה רצוף 6 דקות?

אום כולתום שרה יותר מ6 דקות
ישנם קטעים בשיר שיש רק מנגינה ומירי לא שרה בהם

shay keran21

New member
חחחח שרשמתי את זה,הייתי ממש בעשר שניות של

השיר...חחחחח.....השיר נגמר מאוד מהר..חחח הייתי בשוק שככה זה נגמר.. ואת מספרת לי! חחח שרית שרה את אינטה עומרי...או שהתכוונת לאום כולתום? כי את זה שרית לא שרה! חחחחחחחח

veredmp

New member
אני אוהבת את השיר הזה

מאוד דומה למה ששמעתי בהופעה בברל'ה.

אחרי שהשיר הזה היה החותמת שלי בתפוז

(עד לפני שיצא הדיסק של ירדנה כמובן) מהשניה ששמעתי אותו בפעם הראשונה בזאפה תל אביב... אין מה להגיד אל תשכחו לטקבק, זה חשוב בהצלחה למירי ובהצלחה לשיר הזה

veredmp

New member
שמתם לב שאורי לא מנגן?

גיל פלדמן בפסנתר. אורי רק הפקה מוזיקלית ועיבודים. מוזר לי

כשאתם נכנסים לטקבק...

בבקשה תשימו לב גם להיכנס לטוקבקים חיוביים ולסמן את היד הירוקה, כדי שזה יודגש למי שיכנס אח"כ... כולנו יודעים שיש הרבה נשמות טובות שנכנסות בכוונה לטקבק דברים שליליים, מקווה שאתם פה גם כדי לשנות את זה

זהו.. סיפית אני לא יכולה לחכות ליום חמישי..

אני חושבת שזה בינתיים השיר שהכי אהבתי! שיר ממש מקסים... (אפילו שאני שואלת את עצמי אם אני בכלל אוביקטיבית.. אני כמו אמא שהבן שלה הוא הכי יפה. והציור שלו הכי יפה. וכל מה שקשור אילו הכי יפה.. ככה אני עם מירי. אין משהו שאני לא אוהבת.) יאללה שיום חמישי כבר יבוא!

I מ י ר ב I

New member
השיר הזה מזכיר לי את תמונה מטושטשת

לחן ממש טוב,עיבוד יפה,מילים מרגשות אבל השיר לא נגמר ומייגע כבר לקראת הסוף,כי זה חוזר על עצמו ולדעתי זה מיותר. אם הוא היה באורך שהוא היה בהופעה הוא היה לדעתי יכול ממש להצליח כסינגל.

Crurifragium

New member
מצויין

אני מסכים שהוא קצת ארוך מדי, ואפשר אולי מעט ליעל אותו. אבל מעבר לכך אני מאוד אוהב, גם את המילים, גם הלחן והמוזיקה, וגם השירה. בכלל בינתיים כל מה ששמעתי שקשור לאלבום החדש, למעט היי אחותי, ממש ממש טוב לטעמי.

Crurifragium

New member
כן, באמת נשמע ככה.

טוב, לא מזיק לדעת שזה שפחות מוצא חן בעיני הוא לא רע אבסולוטית, אלא פשוט קולע לטעם אחר. משהו שחלק אוהבים וחלק לא אוהבים עדיף בהרבה ממשהו שכולם סתם בסדר איתו. לא תמיד כלכלית, אבל בטח מבחינה אומנותית. חוץ מזה, יש עוד כמה שירים שעוד לא הושמעו, אז אולי נמצא כמה שכן יהיו בהתאמה... וניתן לקוות שעל הקצה החיובי של הסקאלה

למעלה