זהה את השיר נראה לי אני אמורה לפתוח את הפינה היום. D: השיר מהאלבום הראשון
D DontWakeMeUp New member 17/5/08 #1 ../images/Emo79.gifזהה את השיר../images/Emo79.gif נראה לי אני אמורה לפתוח את הפינה היום. D: השיר מהאלבום הראשון
../images/Emo79.gifזהה את השיר../images/Emo79.gif נראה לי אני אמורה לפתוח את הפינה היום. D: השיר מהאלבום הראשון
3 3has3 New member 17/5/08 #4 ../images/Emo153.gifוזה כי.. רוני היא בלונדה זנותית והשולחן זה בטח מסעדות או חתונה ו... יש שם בשיר מלצר (H) בסוף טעיתי XDDD
../images/Emo153.gifוזה כי.. רוני היא בלונדה זנותית והשולחן זה בטח מסעדות או חתונה ו... יש שם בשיר מלצר (H) בסוף טעיתי XDDD
D DontWakeMeUp New member 18/5/08 #7 כןןןן ../images/Emo127.gif. וזה כי השם של השיר: There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It You Just Haven't Thought Of It - היא בלונדינית אז היא לא חשבה על זה עדיין ושולחנות נו הבנתם חהחה. וידעתי ששיר תעלה על זה יש לנו את אותו מוח. [שלה קצת יותר חכם משלי]
כןןןן ../images/Emo127.gif. וזה כי השם של השיר: There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It You Just Haven't Thought Of It - היא בלונדינית אז היא לא חשבה על זה עדיין ושולחנות נו הבנתם חהחה. וידעתי ששיר תעלה על זה יש לנו את אותו מוח. [שלה קצת יותר חכם משלי]
C Cute Without The E New member 18/5/08 #8 חחחחחחחחחחחחXDD זה היה אחד הטובים באמת! תכלס יש לנו אותו מוח אני ואת XDDDD