זהוי שירים ותעלומות אחרות

Hurakano

New member
Dark Side Of The Rainbow ?

אפשר פרטים ? מה זה, מי זה, מו זה, ממתי זה ?

אוף יש שיר מהמם שלהם

ואני לא יודעת את שמו on and on////////משו כזה חחחחחח http://stage.co.il/Authors/DiklaYashar

../images/Emo39.gif שלום אמ.....תגידו

בערוץ 3 יש עכשיו כל מיני פרומואים עם שהיר של פינק פלויד- is it any body out there מהוואל,מראים מישהו מסתכל לשמים ואז משמיעים כאילו אר את המפט ואז אומרים-בקרוב...... למישהו יש מושג מה זה? אני שוברת את הראש ולא מצליחה להבין מה זה, זה הופעה? סרט? משהו? תודה מראש למי שיודע ויענה לי

בינג

New member
שלום ../images/Emo13.gif שאלה בקשר לקטע מוכר

אני מחפש שם של קטע,שיר של הפלויד. עכשיו: אני רק יודע את המוזיקה, ואני יודע שזה פעם היה ברקע שהיו משדרים את התחזית בערוץ 1. מישהו יודע מה השם? תודה

בינג

New member
מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ציפציף את חייבת לדעת

סורי...

מזמן לא צפיתי בתחזית בערוץ 1, כך שאין לי מושג לאיזה שיר אתה מתכוון.

בינג

New member
חחח זה היה בתחזית בערוץ אחד

בשנות ה-90 או ה80... אההם, זה כזה קטע אינסטרומנלי אני חושב, שאני מנגן את זה בגיטרה, אבל אני רוצה את הטאבים המקוריים, אז אני מחפש את השם של השיר... אם למישהו יש גיטרה, תנגנו את זה (ליווי בס): -------------------- -------------------- -------------------- 4-3---3-4---2-3---2- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- ----------0--2-0--3- --2-0--3------------ -------------------- אני מקווה שזה חוקי ויצא טוב (אני מקווה שהעיברית לא תהפוך את זה...) ובבקשה, HELP

בינג

New member
תודה!

אנסה ואודיע!
בדיוק קיבלתי את Atom Heart Mother אז אולי זה שם

מן הסתם, זה "בקרוב" לתכנית של

הערוץ, כאשר את השיר הם משמיעים כמוסיקה אינצידנטלית. אבל לא ראיתי את זה בעצמי, כך שאני רק מנחשת.

יישי

New member
בהופעה פולס

גילמור מנגן את הסולו של high hopes על מן תיבה עם מיטרים... איך זה נקרא? הוא גם הקליט בעבר עם הכלי הזה?

Miss CB

New member
...גיטרה? ../images/Emo3.gif

סתם לא יודעת לא ראיתי אפפעם, ובשמיעה לא שמתי לב למשו יוצא דופן..

NIR Y

New member
סטיל גיטר

אני לא בטוח עם אומרים סטיל גיטר או סלייד גיטר אבל זה מה שהוא משתמש בעיקר משתמשים בזה במוזיקה קאנטרי (אפשר לשים לב כי גיטרה חשמלית רגילה לא מגיעה גבוה כול כך)

למעלה