זהוי שירים ותעלומות אחרות

סטיל וסלייד הם שני דברים שונים

גילמור בהחלט מנגן בסלייד (אם כי אני לא בטוחה שב-pulse, כי אין לי את הקטע מולי כרגע). ראו את הלינק להלן, בו מוזכר גילמור כאחד מנגני הסלייד הידועים(!), משום מה. גיטרת סלייד נפוצה בבלוז ובקאנטרי, וכך גם גיטרת סטיל (קאנטרי, בעיקר). גילמור מעולם לא ניגן בגיטרת סטיל, למיטב ידיעתי.

יישי

New member
יש אלבומים שהוא הקליט

סולואים בעזרת הסלייד? זה באמת מגיע לצלילים הרבה יותר גבוהים וחדים... לא מבין למה זה לא נפוץ יותר ממה שזה

בדרעקסייד

הרבה מהסאונדים המאוד מעניינים שהוא מגיע אליהם הם בעזרת הגיטרה הזו, ראיתי את זה בדיוידי. למשמל הפיטצ'ים בtime. מה שכן סולאים אני בספק אם הוא הקליט עם זה, הוא היה גיטריסט שעושה סולואים של בלוז, ולכן השתמש בעיקר חשמלית רגילה למטרה זו, בגיטרה הנ"ל הוא השתמש יותר ככלי אווירתי, למיטב הבנתי.

NIR Y

New member
אהה עכשיו אני מבין

יש מצב שסלייד גיטר זה סטיל גיטר אבל חשמלית ? כי נדמה שזה בפולוס שזה נראה בדיוק כמו סטיל גיטר, שלא כמו בהופעה שהוא זקן יותר שזה גיטרה קטנה כזאת.

brotos

New member
another break in the wall

או בשמו הרשמי- we dont need no education. חחח, שיר מהמם... התכוונת בטח- מ-א-מם. רוג'ר ווטרס נשמה, דיוויד גילמור החתיך, פינק פלויד שולתת!!!1, ותעבירי את הבשורה

אתה מתכוון ל-

All in all, it's just another brick in the wall​
? ובתרגום: "ככלות הכל, זו רק עוד לבנה בחומה".

brotos

New member
זה הטקסט

We don't need no education We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teacher leave them kids alone Hey teacher, leave the kids alone All in all it's just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall We don't need no education We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teacher leave the kids alone Hey teacher leave us kids alone All in all you're just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall וכולללם בייחד! אני מקווה שזה חוקי... nevermind

brotos

New member
מסתבר שטעיתי!

יכול להיות שהיא התבלבלה עם all in all? אם אני התבלבלתי, כל אחד יכול לטעות... תראי, אם היא מכירה שיר, אז זה או- וויש יו וור היר או אנאת'ר בריק...

זה קצת הרבה הנחות בשביל שעת

הצהריים, לא?
בוא נחכה עד שתעלה את מילות השיר, ואז נדע למה התכוונה.

הננה השיר שאני לא יודעת איך קוראים

לו: but all the days is walking down....promises...tonight like .and flight my side ....i even though you i could do ...i....for u ...now life divided day by day turn away a friend turn away ...change...will regrate can i be undone now shift like desert sand is mention wash thier bloded hand.... ....of history and sand of gray i walk on to ....i turn...i love....but it slipt awayyyyy חחחחח מקווה שתדעו ותגידו לי שיר מהמם

holo

New member
לא מזהה את השיר..

תני עוד מילים ואולי אני אזהה

למעלה