זה הסתיו עם הענן...

../images/Emo79.gif זה הסתיו עם הענן...../images/Emo29.gif

הסתיו כבר מתחיל לפנות מקומו לחורף... הוצאנו שמיכות חמות, הורדנו בגדי חורף מהבוידעם, ואיזה כייף לראות שהכל קטן עליהם ... כל השרוולים קצרים והפופוקים בחוץ
. ג'וניור וקטינא התחלקו בבגדים של הנסיכה משנה שעברה, וכמובן שמלות הקטיפה שלה היו מושא למריבות קשות... "אתה בן!
" אמרה קטינא נחרצות, ואספה את כולן לחיקה בזריזות. אחר כך יצאנו למסע קניות עבור הנסיכה, שלא היתה אפילו חולצה ארוכת שרוולים אחת שהתאימה לה בבית... איכשהו חזרנו מהמסע עם בגדים חדשים לכולם... בעיני הקטנים, העובדה שיש להם ארונות מלאים בכל הדרוש לא נראתה סיבה לעלוב בהם ולא לרכוש עבורם מלתחה חדשה... איך אתם מתמודדות עם זה?

אבא גאה

New member
שאנחנו נתמודד?

שהבנק יתמודד. וגם כאן אנחנו כמובן רוכשים מידי פעם (פעם ביומיים) איזה בגד חדש, והתירוצים הנפלאים "מה? זה היה בSALE"!!! "אם לא הייתי קונה היינו מפסידים כסף"..... ומתבייש להודות שלפני כמה ימים קניתי לילד מעיל "מעבר" של טומי הילפיגר ב.....85$. אני מתבייש אבל הילד מסתובב כמו נסיך ומשוויץ במעיל שלו (שהוא אדום בוהק - אבל מעיל בנים....)

טוטולס

New member
אחד היתרונות הבודדים...

של יבשת אמריקה הצפונית זה שאדום נחשב צבע של בנים!
אני תמיד שודדת חולצות בנים אדומות בגאפ.

אבא גאה

New member
ואאלה? לי דווקא נראה

שרוב הבגדים שיש כאן לבנים הם בצבעים כחול-ירוק-אפור ואם יש הדפסים אז ההדפסים הם של כדורגל, כדורסל, רוגבי ועוד כל מיני כאלו... בעוד שבארץ באותם מידות הילדים מגיעים לגן בשללי צבעים מרהיבים ועם הדפסים מתוקים כאלו של דובונים וגלידות וכאלו.

ששששש....

זה פוליטיקלי אינקורקט לקנות טומי הילפיגר. אני חושבת שהוא איזה נאצי שונא יהודים, הומולסביותים, ועוד כאלה. וככה עשו לנו כשרק הגענו לכאן. הלכנו ברחוב מלקקות גלידה להנאתנו ומולנו אנו פוגשים אחת שהכרנו בפליי גרופ... הנ"ל מסתכלת עלינו, מסתכלת על הגלידה ובפנים קפואות, מלאות קונטמפט, והתנשאות, אומרת: זה פוליטיקלי אינקורקט לקנות את הגלידה הזו. מאז אני לא אוכלת גלידה. ובגלל זה גם עברנו מפילדלפיה. היא היתה שייכת לפלי גרופ היחידי שהיה אז שם... שימו לב כמה פולניוUת נשפכה ממני בפסקה האחרונה. זה הכל בגלל גלי החום המ.....נים האלה. את כל הצדדים הנוראיים של הפולניות הם מוציאים לי מהארון. עם נפטלין. פחחחחחחחח

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif

ואני בכלל לא ידעתי על טומי.... האמת היא שהמעיל הזה הספציפי הוא כ"כ יפה שגם אם הייתי יודע אני מניח שהייתי מתעלם.

קלינדי

New member
שוב פעם הטומי הילפינגר הזה

השבוע התגלגלתי איכשהו לאיזה חור בבולגריה, לא היה עלי כלום, רק ג'ינס וטריקו קצר. אחר הצהריים נהיה קצר קריר, אז נכנסתי קניתי לי ג'קט (שזה כנראה מה שאתם קוראים לו מעיל מעבר) ב 30 יורו ונהיה לי חמים. למחרת בבוקר חזרתי לארץ, תליתי את החתיחת בד הזאת על הקולב בסלון ונזרקתי על המיטה. לא יודע כמה זמן עבר עד שהצרחות שהעירו אותי התבררו כזעקות מחאה אותנטיות של אשתי: "לך קנית טומי הילפיגר ולי רק שמן זית?" מה אני אגיד לכם, שוב הסתבכתי. לא עזרו ההסברים שאני בכלל לא מכיר את ההילפינגר הזה ושלא התכוונתי להרגיז אותה ככה. דווקא ג'קט נחמד, בטח מזוייף אבל נחמד.

מזל שטימי שולחת לי כל מני מיילים...

הנה אחד שנראה לי שיעשה אותך מחוייך: יומני היקר, מעולם לא הבנתי מאיפה נובעים הוויכוחים הקשים שבין גברים לנשים. מעולם לא הבנתי את כל הקטע של מאדים ונגה. מעולם לא הבנתי מדוע גברים חושבים עם הראש ונשים עם הלב. מעולם לא הבנתי לאן נעלם הגן האחראי על החשק המיני, ברגע שנשמעות המילים: אני מסכימה. ערב אחד בשבוע שעבר אשתי ואני נכנסנו למיטה, העניינים התחילו להתחמם, רק שכעבור כמה זמן היא אמרה: "אין לי חשק לעשות את זה, אני רק רוצה שתחזיק אותי". מהההההההההה, אמרתי. ואז היא אמרה את המילים מהן חושש כל גבר על פני האדמה הזו: "אתה פשוט לא מחובר אל הצרכים הרגשיים שלי כאישה". לאחר רגעים ארוכים של מחשבה מאומצת הגעתי למסקנה שכנראה שום דבר לא יקרה הלילה, והלכתי לישון. ביום שלמחרת הלכנו לעשות קניות באיזו חנות גדולה שאת שמה אני לא זוכר. הסתובבתי לכאן ולשם, בעוד היא מודדת שלוש חליפות בגדים יקרות למדי, היא לא יכלה להחליט איזו מהן היא רוצה. אז אמרתי לה לקחת את שלושתן, היא רצתה גם נעליים תואמות, אז אמרתי לה שניקח זוג תואם לכל חליפה. כשהגענו למחלקת התכשיטים קניתי לה עגילי יהלום. היא הייתה פשוט מאושרת. התחלתי לחשוש שאולי היא בוחנת אותי, כאשר היא ביקשה מחבט טניס. אשתי מעולם לא שיחקה טניס. אין לה מושג איך משחקים. אני חושב שהוצאתי אותה לגמרי מדעתה כאשר הסכמתי. נראה לי שהיא ממש כמעט והתרגשה מינית מכל העסק. הייתם צריכים לראות את פרצופה המאושר, כאשר לבסוף אמרה: "זה הכל יקירי, בוא נלך לקופה". בקושי יכולתי להחזיק את עצמי, כאשר אמרתי: "לא חומד, אני לא חושב שאני יכול לקנות את כל זה עכשיו". חבל שלא ראיתם את פניה, היא החווירה לגמרי. ואני אמרתי: "באמת יקירתי, אני רק רוצה שתחזיקי את הדברים קצת". וכאשר היא הסתכלה עלי במבט שיכול להרוג, אמרתי לה: "את כנראה לא מחוברת לצרכים הפיננסיים שלי כגבר". אני חושב שלא יהיו לי יחסי מין יותר, לפחות עד האביב של 2008.

ציבונה

New member
גם אצלנו המכנסים הפכו לשלושת רבעי

אבל זה גם אופנתי לא? עוד לא עשינו קניות משתמשים בדברים משנה שעברה מהאחיינים ממה שהסבתות התחילו לקנות. לא נעים לי להגיד אבל הקיץ הזה לא קנינו אפילו בגד אחד לציבונינה ולזגרבון קנינו שלושה ביביגרו בשילב כי היה לנו שם זיכוי נורא גדול ולא היה כ"כ מה לקנות אבל הוא לובש בגדים שלה על הורודים לגמרי זגרב הטילה וטו ולגבי חלק היא אמרה רק בבית. אבל לא נעים לי להגיד שהוא כבר יצא עם ורודים עם פרחים ואפילו מלמלה מהבית. מה לעשות אנחנו לא ממש קניניות והילדה שלנו גם לא ממש אוהבת קניות ומתנות בלשון המעטה. ובגדים ומראה חיצוני זה גם לא ממש בראש מעייני (זגרב מקפידה יותר - זה התחום שלה. אבל היא מצד שני החסכנית במשפחה אז היא עושה קומבינות עם מה שיש) בקיצור אנחנו לשמחתי לא נתקלים בבעיות הללו לעת עתה. ומי שרוצה יכול לשוח את ילדיו לסדרת חינוך אצל ציבונינה. היום היא קיבלה מתנה מחברים. מתנת "אחות גדולה" לקחה ליד אמרה תודה והניחה בצד אפילו לא פתחה לא עניין אותה. אחרי פסטיבל המתנות להולדת זגרבון היא הודיעה לאמא שלי חגיגית: "אוף סבתא. נמאס לי מכל המתנות האלה" ושבת אחר כך אצל הסבים מחיפה שגם היו מצויידים במתנות: התיישבה ליד הסבא ואמרה לו: "סבא, אתה יודע שאמרתי לסבתא די עם המתנות האלה כבר..." בקיצור מסתבר שיש עוד זן כזה שלא נכחד שמתעלם מהתרבות הצרכנית של ימנו.

../images/Emo6.gif גם אצל קטינא - המכנסיים כולם

התקצרו... היא כמו ציבונינה התארכה מעט מהשנה שעברה, אבל לא התעבתה בכלל... לעומת זאת הנסיכה גדלה לכל הכיוונים. ילדים באים בכל מני מבני גוף
. נראה לי שהקטנים לא היו חושבים לבקש בגדים לעצמם - אבל ברגע שהנסיכה מקבלת - נראה להם מובן מאליו שגם הם יקבלו. ו- תגידי: התרבות הצרכנית - נראה לך שזה עניין של "השפעה מהבית"?

טרודי

New member
מה, כבר?

האמת היא שעוד לא עשינו סדר בארונות... הנסיכה יורשת בגדים משתי בנות-דודה גדולות ממנה, ככה שיש לה שפע בגדים. אבל אני בכל זאת אצטרך לקנות לה חולצות תלבושת-אחידה. בהתחלה חשבתי לשים לה חולצת-T עם סמל בי"ס מעל הבגדים הרגילים, אבל ... לגוזל כנראה שאין יותר מדי בגדים שמתאימים לו, אבל כאמור עוד לא בדקתי מה יש לנו. לעומת זאת, הסנדלים של הנסיכה נקרעו, וזו היתה הזדמנות ללכת לקנות לה נעליים. גם הגוזל התלהב והתאהב בחנות בזוג נעלי פו-הדוב, והכריז שהוא לא אוהב את הסנדלים יותר. ובאמת כבר שלושה ימים שהוא הולך רק עם הנעליים, למרות שהוא היה מעדיף בלי גרביים.

Freeda

New member
זה עוד בזול

חכו חכו שהם יגיעו לגיל ההתבגרות תראו איזה גודל חור בכיס עושה נסיכה מתבגרת ממוצעת וגם נסיכים לא טומנים בגדיהם בצלחת כדאי להתחיל תוכנית חיסכון... חיבוקים מחוייכים יערה

אצלנו דווקא, התוכניות חיסכון

מיועדות לדברים אחרים (כמו, טיפול פסיכולוגי להורים לשני ילדים גדולים...
) והילדים לא מעוניינים בבגדים. תנו להם ארבעה חמישה מכנסיים ובערך 10 חולצות (הכי פושטיות שיש) וסגרנו ארון...

Freeda

New member
אז תוסיפי עוד קופת חסכון

קוסמטיקאית - לחצקונים קוסמטיקה מעיל אופנתי לחמם את ה-אין-בגדים כמה סוגי נעלים לאירועים שונים - מותגים בעיקר דמי כיס גדולים מאלה שלך
אחרון ולא חביב - שיעורים פרטיים להצלת הנפילה בלימודים - תוצא קלאסי של ההורמונים אבל בעיקרון את צודקת. פסיכולוג להורים בראש הרשימה חיבוקים יערה

Freeda

New member
הזמן טס

עוד 13 יום. סערת נפש ענקית, כמו לפני כל לידה. המשבר ההורמונלי עוד מגביר אותה (הפסקה לפני ניתוח). מזל שאין לי CRUMPS
נחה הרבה, עובדת קשה להשאיר שולחן נקי למחליף שלי, עושה הרבה הופעות של "פעם ראשונה" אצל מכרים ותיקים שרק התוודעו לאשה החדשה. בס"ה - נהנית לשאוף אוויר צלול כיין אחרי שנים רבות של צלילה עם שנורקל. חיבוקים ואיחולי מפגש נהדר - אולי אקפוץ לזמן קצר לנשק כמה ילדים, טוב - גם הורים (איפה זה ? )
ענק יערה

למעלה