זה נכון שאפשר לעשות רייקי 2..

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifזה נכון שאפשר לעשות רייקי 2..

..בלי תמונה של מי ששולחים לו
מדהים
נאאאאאאאאמ....תוכלו להסביר לי פחות או יותר איך רייקי 2 עובד
*בורה* תגידו, למישו יש את הדף של התנוחות על המחשב
אם היה לי סורק וכוח לחפור באיזו ערימת דפים בשמחה הייתי שמה את זה פה...פוף. זה לא דחוף או משו, סתם נחמד שיהיה על המחשב-לא

Anabel74

New member
כן בהחלט אפשר

לכן גם מבקשים את השם המלא ושם האם. זה נעשה ע"י שימוש בסמל השלישי וקיימות מספר טכניקות. מניחה שכל מאסטר מלמד מה שנראה לו הכי מתאים. בכללי בקורס רייקי 2 ניתנים שלושת הסמלים - סמל הכח, סמל הרגש והסמל המנטלי לשליחה מרחוק. יש בו יותר מן החיבור הרוחני לדעתי מאשר קורס רייקי 1 והוא מכשיר יותר לטיפול באחרים. תנוחות בסיסיות לרייקי: 1-ידיים משני צידי הראש. 2-יד אחת על המצח ושניה על העורף. 3-שתי כפות ידים על העיניים. 4-שתי כפות ידיים על האזניים. 5-שתי כפות ידיים על הצוואר. 6-כפות הידיים משני צידי הראות מעל החזה. 7-כפות הידיים משני צידי הסרעפת (חיבור לבטן). 8-כפות הידיים משני צידי הטבור. 9-כפות הידים משני צידי המפשעה. 10-כפות הידיים על הברכיים. 11-כפות הידיים על הקרסוליים (עצם פנימית). 12-כפות הידיים על גשר כף הרגל.

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifשם האם חובה../images/Emo35.gif

אחרת אי אפשר לשלוח
(ובכל זאת אם למישו יש את הקובץ עם הציורים ההם, המחשה יותר טובה..)

Anabel74

New member
ניתן ולהלן פרוט:

לי נאמר שלמרות שברגע שמתכונים למישהו זה אמור להגיע אליו חשוב בכל זאת לנתב את הרייקי גם לפי שם האם מאחר וכאן לא יהיה מקום לספק למי בדיוק התכוונו.(אגב גם ביהדות נפוץ להפנות ברכה לפי שם האם). מעתיקה לך הודעה שנכתבה בנושא לא מזמן: ישנן מספר אסכולות ללמוד רייקי מסורתי. כעיקרון האסכולות דיי דומות,למעט מספר הבדלים בעיקר במשלוח איזונים מרוחקים. האסכולות ניזונות מהדת/תרבות של המאסטר שמלמד אותן: מטרת כל האסכולות/שיטות היא אחת -לשלוח את האנרגייה למטופל הספציפי ולא להניח לה "לטעות" בין השכנים 1. באמצעות כתיבה על דף (הקירבה ליהדות בשיטה זו מזהה את המטופל חד חד ערכית ע"י ציון השם, שם המשפחה ושם אימו) 2. באמצעות תמונה של המטופל 3. באמצעות בובה או דימוי המטופל על גבי ברכי המטפל.

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifכן, על התמונה ידעתי

תודה רבה על ההסבר המעניין

למעלה