זכרונות מההופעה הראשונה..

אושRתי

New member
../images/Emo79.gifזכרונות מההופעה הראשונה..

איזה חוויה אתם זוכרים מההופעה הראשונה שהייתם

הייתי בנתיים בהופעה אחת בלבד../images/Emo10.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18754&msgid=16945227&archive=1 אני זוכרת שהייתי חולה אני זוכרת שאיתי בא ללחוץ ידיים לפני ההופעה וזה גרם לי להרגיש כמו בחתונה
אני זוכרת שמירי צעקה באמצע ההופעה הומו אני זוכרת את המיקרופון שהיה לו שגרם לקול שלו להשמע מוזר כזה...

TTתמרTT

New member
הופעה ראשונה../images/Emo47.gif

קודם כל אני זוכרת שרייצ'ל שבזמנו לא הכררתי אותה , צעקה עליי ועל בר במדרגות...
... הייתי מממממממש מהופנטת כל ההופעה ... ולא הכרתי אפילו שיר אחד.. במים מתחת לגשר בכיתי ,פעם ראשונה שאני בוכה בחיי מאיזה שהוא שיר..

hilali1

New member
יאא אני זוכרת את זה ../images/Emo6.gif

הלכנו בחושך בהיינקן ורייצ'ל צעקה

TTתמרTT

New member
כן... זו היית את שאמרת

"אל תצעקי עליההן, בנות אל תקשיבו לה" חחחחחחחחחחחחחחחח ההופעה הזאת חקוקה טוב טוב בזכרוני.

ady18

Well-known member
הייתי בהופעה אחת

לא הכרתי כמעט אף שיר חוץ מהשלושה המוכרים שיש קליפים באתר היה מאוד נחמד שוב הופעה אחת לא מספיקה כדאי לשפוט אומן בהופעה.

אושRתי

New member
ההופעה הראשונה ../images/Emo13.gif

מתי שהיתה לו יחצנית, והיה בסינדרום הופעה, ואמרה שאני יבוא אליה, ואמרתי שזאת הזדמנות לראות מי זה איתי .... לפני ההופעה ,היחצנית אמרה לאיתי שאני בעלת הקומונה, ושאל איך שמעתי עליו וכו.. בקהל היו את קרן פלס ואיה כורם שעדין היו כל כך מוכרות.. גם שם היה חתול שעלה לבמה כמו בהופעה של איה
לא הכרתי הרבה שירים בהתחלה, אלא רק מה שהיה באתר שלו.. וגם קיבלתי מהיחצנית סינגל מתוך האלבום "בנות"..

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעדיין לא הייתי בהופעה לצערי../images/Emo10.gif

למעלה