חגיגה ספרדית

../images/Emo79.gif חגיגה ספרדית ../images/Emo79.gif

עוד יומיים מתחילה החגיגה, וזה הזמן לבחור קבוצה למשחק הפנטזיה.

פרנצ'סקו קאזאגרנדה בחוץ!!!

קאזאגרנדה לא יהיה בוואלטה, הוא נמצא עם למעלה מ-50% בבדיקת דם. כרגע עדיין לא נקבע מחליף, אבל לא לבחור אותו למשחק הפנטזיה.

Mont Ventoux

New member
לא חוזרים אחרי 15 יום לוואלטה

ואין מחליפים לרוכבים שנופלים על הבדיקה הזאת. אז עכשיו מדובר בלא יותר מ-187 רוכבים שיחלו הוואלטה.

natyh

New member
אז אולי תסבירי

מדוע באתר הרשמי כתוב ברור ניתן לחזור אחרי 15 יום ???

ניתן לחזור להתחרות בכלל אחרי 15 יום

ובדיקה חוזרת. אבל ברור שאי אפשר להצטרף למרוץ שכבר החל. נדמה לי שהאיסור לרכוב הוא כדי לשמור על בריאות הרוכב (או לפחות זה התירןץ).

natyh

New member
תודה

על התיקון . מן הסתם הייתי אמור לזכור זאת לאחר הטור , אך כנראה שאני מאמין יותר לדברים הכתובים ספרדית מאשר להיגיון . נתי

סדר הזנקה מחר בנג"ש הקבוצתי...

השעות ע"פ שעון ספרד. 15.27 h. AG2R 15.31 h. Alessio Bianchi 15.35 h. Cafés Baqué 15.39 h. Cofidis 15.43 h. Euskaltel-Euskadi 15.47 h. Fassa Bortolo 15.51 h. Illes Balears-Banesto 15.55 h. Lampre 15.59 h. Paternina-Costa de Almería 16.03 h. Phonak 16.07 h. Quick Step -Davitamon 16.11 h. Rabobank 16.15 h. Relax-Bodysol 16.19 h. Saeco 16.23 h. Saunier Duval 16.27 h. CSC 16.31 h. T-Mobile 16.35 h. US Postal Service 16.39 h. Vini Caldirola 16.43 h. Comunidad Valenciana-Kelme 16.47 h. Liberty Seguros

natyh

New member
והמנצחת היא

בשאיפה וויני ווידי וויצי קלדיולה .. ולו רק כדי לראות שוב את היד החזקה מונפת אל על לאוויר .... וויני משמעותו הגעתי בלטינית ... ארי וודרצי

הסיכוי שויני קלדירולה ינצחו מחר

בנגד השעון הקבוצתי, שווה בערך לסיכוי שרבלין יעשה עלייה ויתמודד בשם ישראל באליפות העולם. דרך אגב, הויני במקרה הזה הוא "יינות" הספונסר של הקבוצה הוא יקב ואם אתה רוצה להזמין אצלם בקבוק יין אז מצורף פה קישור.

natyh

New member
אבל אם הם מנצחים

נראה את היד החזקה של פאבל טונקוב לא ??? הפעם תודה שנפלת על הפרובוקציה שלי .... כן ואם פאבל מניף את היד מחר היין עלי . סי אס סי או פונאק אלמנטרי או באלאריס אלמנטרי דייר ווטסון לא ??? נתי

natyh

New member
ואף פעם אל תזלזל

בקרובים היהודיים של רבלין ... מה יש אלישע בן אברהם לא יהודי ??? לא עשה עליה ??? לבן מרסר לא ייצג אותנו באליפות אירופה ??? מה זו הגזענות הזו לכם ??? אבל למה רבלין אני מעלה את ארמסטרונג ... טלפון אחד לשמעון וראה את העניין כסגור ... נתי

השערה

שתי האחרונות לזנק - ליברטי וקלמה - בגלל זה שהרוכבים שלהן היו על הפודיום לפני שנה. כל היתר לפי סדר ה-ABC הלטיני.

למה לא סיפרו לנו?

שיש כבר יומיים במאמרים של פורום אופניים מאמר של אפרת לוין על הוואלטה?

natyh

New member
מאמר יפה

רק אני לא בטוח שבלוקי התאושש , ולכן לא נראהלי מועמד לניצחון . המעניין הוא קלמה ברגע האחרון הצליחה להתעשת ולאסוף הרכב חזק , בצורה מדהימה . כל השנה היה אלחנדרו בלי קבוצה לוולטה זה קבוצה ואלחנדרו . אפרת קצת שכחה לספור את סי אס סי , תמיד חזקים עם ססטרה ויקשה במועמדים, וכמובן המילטון מגיע חזק מאד ועשוי לגנוב את הוולטה לכולם . יופי של וולטה תהיה לנו נתי

תודה על המחמאה וההערה

לקחתי לתשומת לבי והוואלטה תמיד יופי, כל שנה יותר מרתק, אם כי קשה להתעלות על הימים שמיגלון הפסיד לרומינגר

למעלה