שרון המתוקה12
New member
../images/Emo79.gif"חג פורים, חג פורים..."../images/Emo79.gif
אז....איך היה
כן, אני יודעת שכבר פתחו הודעה חדשה דומה...אבל פשוט רציתי לפתוח הודעה ראשית שאליה ישורשר הכל וזה...וחשבתי לשרשר להודעה של "מרי-קייט ואשלי", אבל רציתי שההודעה הזאת תשתתף בתחרות ההודעות של עומרו'ש
פ'סדר? מקווה שאתם לא כועסים..
ל"מרי-קייט ואשלי"-מקווה שאת לא כועסת... ולמוטי-אתה יכול לשרשר את ההודעה או שלי או של "מרי-קייט ואשלי" לאחת מההודעות אם אתה מוצא את זה לנכון... טוף, אז בואו נתחיל: אני התחפשתי כפי שכולכם כבר יודעים למריצה. חמודדד!!! לבשתי גרביונים בצבע קצת יותר כהה מהגוף, גרביים אדומות ברך, מגפיים שחורות, חצאית ג'ינס, חולצה לבנה+סמל מגוהץ של הבית-ספר ["אליט וואי סקול"
], צעיף של המורדים, טבעות כמו של מריצה [אחת היא לבשה בפרק ממש לפני כמה ימים
], ולק בורדו [אני יודעת שזה פרחי, אבל זה בשביל התחפושת, ואני דווקא נהנת מזה
], וגם משקפיי מריצה, ואיפור-דיי רגיל...ז'תומרת פודרה, סומק, מייק-אפ, אודם וכו'...ובשיער-ספריי אדום
...אבל זה יצא כזה יפה! כי זה לא לגמריי אדום כמו שלה, אבל זה כזה כמו גוונים...זה כזה משתלב בשיער ועושה אותו יאאפפה
אז זהו...זאת התחפושת שלי...אה, וכמובן שאני השקעתי לאללה במשלוח מנות...וקיבלתי...לא משו
אבל לא נורא, כי בצהריים [2], קבעתי עם חברה שלי להפגש והכנו אחת לשנייה משלוחי מנות, והיא הכינה לי ממש יפה
וגם אני לה...אז זה היה נחמט...והלכנו ל"יד לבנים", כי היה שם שלג שהביאו מאיפשהוא [נניח מהחרמון, כי השלג בירושלים וכו' כבר נמס
]... והיו שם המון ילדים מהביצפר שלי ובכלל מרעננה...והיה נחמט...-] וכזה כל פעם שאני הולכת, אז קיבלתי כבר איזה 5 תגובות של "מריצה!!! מריצה!!!", ו-"בוניטה, בוניטה, בוניטה די מאס", ו-"וואי...מריצה!"...חחח...זה נחמד
אה...ובביצפר היו תחנות משעממות...אז אני וכמה חברות שלי [אחת התחפשה לצבעית, אחת למזלג, כמובן שהייתה לה בת זוג-סכין, אבלי היא לא הייתה איתנו, ושתיים התחפשו לתינוקות, עם עגלה אמיתית כל אחת!! זה היה שאווה
כזה היו להם מ-ל-א צעצועים, ואני לקחתי אחת בעגלה כל המסדרון....ואז התעייפתי], אז הלכנו לאודיטוריום כי הקרינו שם סרט [יש מסףך כמעט כמו של קולנוע וכיסאות כאלו, רק פחות], והקרינו את "לא רק בלונדינית", היה מאוד מאוד נחמד
טוף נו..זהו
אני יודעת שהשתעממתם, אבל לא נורא
אז בקיצור המטרה היא שכל אחד ישרשר את היום שלו...כמו שאני עשיתי
צ'או
וחג פורים שמייח
אז....איך היה