חדשות המוזיקה

bleeding guitar

New member
../images/Emo79.gif חדשות המוזיקה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

שרשרו לכאן חדשות בנושא המוזיקה ברוק הישראלי (!!) לינקים לשירים חדשים וכו'

bleeding guitar

New member
סינגל שני לשלומי שבן "אינטואציה" ../images/Emo168.gif

מתוך האלבום "עיר", שבעיקרון היה אמור לצאת היום 1 ביולי בכתבה המצורפת רשום שהוא יצא שבוע הבא
אגב לדעתי הגרסת אולפן של אינטואיציה ממש מאכזבת, בתור אחת שמדקלמת את השיר רק מהופעות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419439,00.html

ivis

New member
למה עוד שבוע?!!? ../images/Emo10.gif

כ''כ חיכיתי
טוב נו.. אכן גירסא הזויה של השיר לאלו מאיתנו שמכירים אותו מההופעות.. הגירסא הזאת מרגישה קצת פחות אישית.. ככה נשמע לי לפחות.. בכל מקרה, נחכה לאלבום בקוצר רוח.

bleeding guitar

New member
אני לא יודעת, זה מעצבן אותי ../images/Emo168.gif

באתר של ערוץ 24 רשום שהדיסק יוצא היום, כבר לא יודעת למי להאמין. אישית נורא חיכיתי ל- 1 ביולי רק בשביל הדיסק של שלומי. אין לי מושג הוא יצא או לא.

ivis

New member
מבדיקה טלפונית

בחנויות הדיסקים הירושלמיות, הדיסק לא יצא עדיין =\ או שהמשאית עם הדיסקים לא סחבה את העליות או שהם שומרים אותו לעצמם

bleeding guitar

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

שאלתי בדיסק סנטר ואמרתי שאין, שאלתי מתי יהיה אמרו שלא יודעים [האמת שהבחור שענה היה די קצר רוח מה שדי הפריע לי] , ככה שאם אין שם אני יודעת שאין. לא יודעת מתי כן יהיה, מבטיחה לעדכן שאדע [או שאפשר להתעדכן באתר של מוזיקה נטו]. חבל ציפייה של חודש שלם הלכה לשווא.

Kettercat

New member
שיר מעולה ../images/Emo45.gif

הוא היה השיר שהכי התלהבתי ממנו בהופעה היחידה של שבן שהייתי בה...

IkMfNiY

New member
כן, לא אהבתי את העיבוד :/ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

קצת מאכזב, אבל לא נורא. יעל

bleeding guitar

New member
סינגל חדש ובקרוב אלבום חדש לגבע אלון../images/Emo168.gif

מתוך האלבום שיצא בקרוב "wall of sound" יוצא סינגל חדש לגבע אלון, דווקא חידוש לשיר של דייויד בואי Modren love [או בשביל מאיה church on time] הופעת השקה חגיגית תתקיים בבארבי בת"א ב- 12.7 בו יארח גבע את עמיר לב, ואיחודון של הפליינג בייבי, יש למה לצפות
http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=610

bleeding guitar

New member
ועוד קצת על הסינגל והופעות קרובות../images/Emo168.gif

גבע אלון אחת ההבטחות הגדולות של המוסיקה הישראלית חוזר לסיבוב הופעות חדש לקראת אלבום הסולו השני: "The Wall of Sound" אחרי מכירת אלפי עותקים מאלבום הבכורה שלו “DAYS OF HUNGER", ביקורות מהללות, מאות הופעות מלאות חשמל וקהל שגדל מהופעה להופעה, הקסם חוזר. סיבוב ההופעות יפתח ב12/7/07 בבארבי תל אביב עם הופעת אורח של עמיר לב ואיחוד מרגש, אחרי שנה וחצי ללא הופעות, ללהקת האם של גבע “Flying Baby The” עם גדי אלטמן ואיסר טננבאום. הופעות נוספות בסיבוב: 19/7/07 בארבי - כפר סבא , מופע פותח : מיקה שדה. 26/7/07 צוללת צהובה – ירושלים, מופע פותח ואורחת: יעל דקלבאום. 27/7/07 BEAT - חיפה, אורחת: יעל דקלבאום. הסינגל הראשון מהאלבום החדש, גרסה ל-modern love של דויד בואי, ייצא בקרוב. ביחד על הבמה עם גבע הלהקה שמלווה גם את אלבומו החדש: אלרן דקל (פאנקנשטיין)- בס ושירה מיקה שדה - שירה נדב הוישיע - קלידים ופסתנר אור זובלסקי - תופים

למעלה