חדשות MTV

Azar Azar

New member
../images/Emo79.gifחדשות MTV ../images/Emo79.gif

כריסטינה אגילרה פותחת בקריירה משחק
בריטני נכנסה לספר שיאי גינס וגם מקום 1 בחיפוש באינטרנט בשנת 2002 וגם 2002
2001
הדיסק אמינם דה שואו מקום 1 במכירות של2002
רובי וויליאמס מכר הכי הרבה מהדיסק החדש שלו ב2002 והוא יצא לפני חודש בערך
אשנטי לקחה 8 פרסים בטקס הבילבורד
מובי יחדש בקרוב שיר קלאסי של הלהקה דוראן דוראן
ג´סטין טימברלייק וקרייג דיוויד בקרוב דואט ביחד
פינק מתחנתנת בקרוב!! מזל טוב
שמועות על זה שג´ניפר לופז בהריון (זה לא נכון)
שמועות שג´סטין נפרד מבריטני בגלל שהיא בגדה בו עם בן אפלק
אמינם חוזר לגור עם קים אישתו לשעבר

Shahafo

New member
מותר לי להוסיף?

אפילו שזאת הפינה "שלי" (פעילה השבוע...
).. הנה: קיילי מינוג - סרט תיעודי פרד דארסט - משלם כסף לאישה, שטענה שאפה נשבר באשמתו בנופעה של לימפ. (איזה ניסוח רע) מדונה - זה שיר זה? אלךטון ג´ון (פירטטי על זה כבר) ג´י לו - חוזרת לברונקס להופעה חד פעמית מייקל ג´קסון - (שוב???) שונא פופ?!?! ג´יי זי - שומר על פרטיות, לא נותן פרטים לחתונה עם ביונסה. מריה קארי (או אמינה) - מריה קארי טוענת, שאמינם פשוט מוצלח במיטה הם כנראה שכבו... , עוד היא אומרת שהוא שר לה באמצע ה.. מובי - מלכלך על ג´רוג´ בוש והנה ציטוט מההופעה: "אני רוצה להתנצל בשם העם האמריקני על הנשיק האידיוט שלנו" אמינם (2) - עוד פסקול לסרט "8 מייל" אם שירים חדשים מהסרט בריטני - "זורקת" מהחיים שלה את "נילה" המסעדה. היא לא הצליחה במיוחד, שלא נדבר על האוכל וההנהלה שמה פוטרה. יפה בריטני המשיכי כך!

yanivtr

New member
פינק מתחתנת??! מו מי למה וכמה??

אני מעריץ מושבע שלה איך לא שמעתי על זה..?? אשמח לקבל יותר פרטים... ודרך אגב מאיפה אתה יודע על כל החדשות האלו??? אם יש לך אתר מסוים, אשמח לקבל אותו, פשוט שמתי לב שאתה יודע כל כך הרבה דברים, אבל מאיפה?!?!

קרריג דיוויד וג´סטין?

שילוב מעניין!! נחתיך שלי... עם קרייג???? פשששש.... מעניין איך זה יצא... מה שבטוח זה יהיה יפה.. כי קרייג שלי שם!!!

Azar Azar

New member
אם כבר קרייג דייויד אז אם אני לא

טועה הוא הוציא קליפ חדש והשיר פצצה

Azar Azar

New member
הסבר על החתונה של פינק

מי שתמיד הצטיירה כילדה הרעה של הפופ - מתמסדת. הזמרת פינק תתחתן בקרוב עם אהוב ליבה קארי הארט. לנו לא נותר אלא לאחל המון מזל טוב לזוג הטרי! שימו לב! הזמרת הצעירה פינק תתחתן בקרוב עם אהוב ליבה. פינק וחברה קארי הארט חברים כבר יותר 3מ שנים. קארי עוסק ברכיבה מקצועית על אופנועי מוטורקרוס ובראיון שהעניק למגזין הסאן סיפר הארט שיש בינהם אהבה גדולה שתוביל ממש בקרוב גם לחתונה..מזל טוב! לקוח מהאתר של bu99FM

Azar Azar

New member
ועוד חדשות מעלילות וויטני

זה התחיל דווקא מבעלה, בובי בראון, שנעצר והיא התלוותה אליו לבית המשפט.בשבוע שעבר התראיינה ויטני לרשת טלויזיה אמריקנית וחשפה את כל התמכרויותיה השונות, לסמים קשים בין היתר.אם זה לא מספיק, אביה של ויטני, ג´ון ,תובע אותה על 100 מילון דולרים שהיא חייבת לחברת הבידור שלו.ואנחנו שואלים מה עוד יכול לקרות לה.

yanivtr

New member
כולם להחל לה מזל טוב!!!!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב לפינק!!!!!!!! חולה עליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייה הנה תמונה שלה עם החתן לעתיד... מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובב

netk

New member
מזל טוב לפינק!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוווווווווווווווווב פינק גם אני חולה עליייייייייייייה מזל טוב ושימחה טוב

i love gina

New member
אוקיי, מזל טוב, בלה בלה בלה...

עכשיו נעבור להימורים!!! אחרי כמה חודשים אתם אומרים הם מתגרשים?!
אני שם 50 על 7 חודשים.

למעלה