חד-גדיא חד גדיה....

סויה 1

New member
../images/Emo79.gif חד-גדיא חד גדיה....

... בוקר-טוב,ילדים בוקר טוב...למורה ילדים...איזה חג ממשמש ובא עלינו לטובה? רק בהצבעה מיאמוטו"אני יודעת שאתה יודע אבל תן גם לילדים אחרים הזדמנות לענות." רסקול"-תעזוב את מיאמוטו,גיבור גדול על קטנים ממך". קדוש-"אם עוד פעם אתה מושך לסויהבצמות...אתה בחוץ."אבל המורה היא התחילה, היא עיקמה לי את היד". דורסנית-תסגרי כבר את הסלולרי,ותזהרי כשאת נוסעת בקורקינט לא לדרוס איזה חתול. אלברט-חג הפסח,חג החרות,חג חבל"ז. יפה ועכשיו ילדים להוציא מחברות,ולרשום שיעורי-בית. אוף.... האם אתם מכירים אמונות טפלות הקשורות לפסח? סויה תעזבי את קדוש את לא חייבת תמיד להחזיר לו"איפוק הוא כוח" לפני שאנחנו מתפזרים ,אני רוצה להכיר לכם ילד חדש שמו-המן...
איי.... אמא... קדוש וסויה זה עובר כל גבול....החוצה דזבין אבא בתרי זוזי חד -גדיא חד -גדיא

SINFULLY SEXY

New member
אחותי הקטנה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אחותי הקטנה סויה.....
אחותי הקטנה היא כזאת חמודה קודם מפשקת-ואחר כך מכחישה אחותי הקטנה שקרנית אומללה כמו כל פולניה קטנה..........
אחותנו הקטנה מהקדוש קיבלה עים עקרב על הבטן היתפתלה ו..........גמרה !
אחותנו הקטנה נורא חמודה מסמיקה-מכחישה "שום דבר לא קרה" עוד פולניה מתוקה.....
אחותי הקטנה היא הכי מקסימה לכבוד הקדוש שעווה היא עשתה גבות היא מרטה.... על המיפסעה לא פסחה.....
אחותנו הקטנה לרביעיה ממתינה עכשיו כבר מתנשפת-וקצת מזיעה... אחותנו הקטנה-זה יבוא-מבטיחה ! אצלי-אצלך עים אורגזמה מדהימה............
אחותי הקטנה שקרנית מתוקה מתה עלייך בעמידה...בשכיבה.... עים דורסנית מהצד...וסקסית מדהימה ועקרב וקדוש-באותה המיטה........
וזאת הבטחה סויה מתוקה שלי !!!

סויה 1

New member
סקסית

אם בארזים נפלה השלהבת מה יגידו אזובי הקיר? אהבתי!!!

הלוואי- מוקדש לסויה ב../images/Emo23.gif

הלוואייייייי הלוואי ולא ישא עוד גוי אל גוי עוד חרב הלוואי והקדוש יתן בי כל ערב...הלוואייייייייייי
הלוואי ולא נדע עוד צער.... הלוואי ויביא איתו עקרב ונער..........הלוואי.....
הלוואי שלעולם הזה יש תקנה.............. הלוואי שלעולם לא תרד הזיקפה.....הלוואי..........
הלוואי ויפתחו שוב שערי גן עדן.......... הלוואי ויתמזגו מיזרח ומערב..........הלוואי
הלוואי ומענן תרד עלינו קשת.............. הלוואי ואיש אחיו יאהב.........
[בשבילך רסקול
] הלוואי בכל תנוחה....בכל מצב....הלוואי.......... הלוואי וכולנו עקרבים נאהב.........הלוואי..............
סויה אני
אותך
וגם אותך קדוש וגם את רסקול
את כ-ו-ל-ם
ותודות מיוחדות לבועז שרעבי

SINFULLY SEXY

New member
לתת.......לכולם כאן ב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לתת........ לתת...את הנשמה ואת הלב.... מקדימה....מאחורה...... אפילו אים זה טיפה כואב......... לתת........
אתה לומד עים השנים.......... להנות מיקדושים ועקרבים.......... עוד תלמד לתת..לתת......... על מיטות...על שטיחים......... לתת..........
ואיך מוצאים את ההבדל.... שבין לקחת ....ולקבל.......... לחיות עים כל השינויים.......... עים ריגושים ועקרבים......... עוד תילמד לתת...לתת..............
תמיד אפשר שוב להתחיל.... כל יום חדש..לומדים עוד תרגיל ולעבור ימים קשים.... עים הפורום.....מיתנשפים........ ולכולם....לתת.......לתת......................
גם לי יש ת'דיסק הזה מאמי
לא רק את מתה עליו.... ואותי את לא אוהבת........
[אני כן מתה עלייך אוסנת נשמה
]

סליחה נשמה ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

וואיייייייי נשמה-לא היתכוונתי ליפגוע
אני מזה מתה עלייך כפרה
וזה פיצוי בישבילך אם ניפגעת......
רק לך ארד הלילה.... כל הלילה...מהלילה..... את לי לילה.... את לי יום.............. כמו בחלום....................
רק אותך אוהב הלילה... ליטופים וחיבוקים ונשיקות.... ליפעמים אני חושבת איך אותך לאהוב... כל הלילה.......... רק איתך אגמור הלילה.............. כה יפה את לי ............... ואותך אגמיר הלילה...............
מאמי אני מיתקלחת...
.....
......
תיהייי זמינה נשמה.....

SINFULLY SEXY

New member
אני בטעינה מאמי...../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ובישבילך תמיד זמינה.......
...... וממתינה....

סויה 1

New member
אין מילים בפי............

מה זה? התבלבלתי בפורום?פורנוגגרפיה? אצלנו... מנהלים לטיפולכם.

SINFULLY SEXY

New member
תודה אחותי....../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

את כל זה עשינו בישבילך כדי שתיתלונני עלינו... מאמי...אים מוחקים המנהלים....את כאן סיימת לתמיד.......
ואני חשבתי.... כניראה שאת צריכה שוב טיפול עקרבים יסודי.... איכזבת אותי סויה.....בייי

אמרתי לך מאמי......../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

......פולניה....אין צורך בעוד מילים אחותי.....
אני יוצאת מאמי-יש סופה בחוץ סוף הדרך
שעה....ביייייייייייייייייייייייי

נידבקתם מהקדוש נידבקתם../images/Emo46.gif

עכשיו בכלל אין לכם אלוקים !!!! מיסכן בועז שרעבי חב"לז מה עשיתם לשירים היפים שלו!!!! אין כלום שנישאר קדוש הא??? לפחות הקדוש הלילה בבית שלו עים המשפחה שלו הייתי איתו שעתים באיסי-חב"לז איזה צחוקים איתו!!!הבנאדם קרוע על כל הראש!! אכלתם אותה הלילה !!!
הוא שמע לי ונישאר בבית!!! אני יחזיר אותו לדרך הישר!!!באסה אתומית אוסנת ולילית שהוא לא בא הא???!!! עשיתי שפכטל ב3 חדרים וגירדתי צבע כוסאמו השיפוצניק המניאק שצבע לנו ליפני שנתיים!!!! לילה טוב נשמות!!!
......

SINFULLY SEXY

New member
אלברטו מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

רק שאלה אחת קטנה נשמה-איזה שיר של בועז שרעבי אתה הכי אוהב

למעלה