חוויות משיר נולד

נונה15

New member
יאאא איזה מושלממיייםם!

אתמול הייתי במופע שיר נולדדדדדדד! היה כזה מושלםםם אני וחברות שלי צעקנו לתום אבני תעשה לנו ילדד...וכולם שמעו חיחיח...אוקצורר היה בסוף קטע כזה שאחד מהגיימבויז היה ליד איפה שהייתי...אז אני כמו מפגרת שלחי לו כזאת נשיקה והוא היסתכל עליי...אזהוא חייך כמו לא יודעת מה..ואז הוא שלח לי בחזרה נשיקה...ואני שלחתי לו גם בחזרה...אז הוא קרץץ ליי איזה נשמהההההההההההה!!!יאאא כפרעלייוו חיימשלייי!
עלייוו!
ענקייתת להםם!

../images/Emo41.gifתמונות משיר נולד../images/Emo41.gif

לא ידעתי לאן לשרשר
... הינה תמונות, רובן של אדם(עשיתי לו בוק!:)) ויש גם של כולם ושל שרון כמה... בקיצור מלא! תכוננו אני שמה עכשיו!

אתם לא תאמינו מה קרה במופע שיר נולד

באמצע המופע שיר נולד כזה אחת הילדות שרה ואז פתאום בום נפל עליה פנס על הראש נפתח לה הראש ולקחו אותה באמבולנס ועצרו את ההופעה לאיזה שעה..!!!

shachari

New member
חעחעחעחע ..

מסכנהה
וואיי אבלל הייתה ילדהה אחתת מהה זהה מעצבננתת וואיי ל'דעת מה רציתי לעשותת להה כ"כ תפסהה פוזה שםם עלל כולםםם
ממשש ילדהה כזאתתת רררררררררררר

כנסי..=]

לקחו אותה לבית חולים עצרו את ההופעה לשעה המשיכו את ההופעה ולי מה שהבנתי ילדה אחרת החליפה אותה בשיר כדי שלא יעצרו אתת ההופעות ומסכנה הילדה שהחליפה אותה הייתה צריכה לעשות חזרות כפול..

חחחח...

אתמול זאת את שאמרת תום תעשה לי ילד... אבל אתמול פגשתי אותם בסוף המופע... ואחד נתן לי יד אחד שלך לי נשיקה אחד אמר לי שאני מותק.. יאווו הם מזה נשמותתתת:)

נונה15

New member
חחח יפהה..

נכון היה גם קטע שצעקו לצביקה פיק תעשה לי ילד?...אז זאת חברה שליי....ואני ועעוד 2 חברות שלי צעקנו תום תעשה לי ילדד...חיחיחי מ'זה שמעוו... ועוד חשבו אנחנו בנות 7 עעעעעעעלאאקק רק אנחנווו....ובאיזה יציע ישבת?

נונה15

New member
יאאאא נראה לי...

נראה לי זה ערןן...ולא אביחיי...ואיי אין לי מושגג...כולם כאלה דומייםם...חיחיח אבל אדם הכיי שוווה מכולםם!!

למעלה