חרותי - שאלון קצת אחר...

מילי17

New member
../images/Emo79.gif חרותי - שאלון קצת אחר... ../images/Emo79.gif

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם
האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם
והאם האהבה שיקרה לכם
לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב
מהי חירות בשבילכם
מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו
מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך
מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע
מהו הפחד הכי גדול שלכם
ילדות גלמודה או ילדות מתוקה
מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי
נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה
לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם
שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. ולמה
"מה חבוי בך אישה משתוקקת? .. מה את כ"כ מפחדת לראות
..."
המשך יום מקסים
מיל

ADVAM4

New member
אני!חג שמח

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם-אפרסק וכאלה:) האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם-לא והאם האהבה שיקרה לכם-כן לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב-כן מהי חירות בשבילכם-לעשות להגיד ולחשוב מה שאני רוצה. מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו-תהיו חופשיים! מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך-עדיין לא פגשתי בה או בו מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע-כאב גדול מהו הפחד הכי גדול שלכם-להפסיק לאהוב ילדות גלמודה או ילדות מתוקה-מתוקה מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי-קשה ובסוף זה תמיד כואב נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה-כן שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. ולמה-יש לי רק מילה "חרותי" היא אומרת הכל! "מה חבוי בך אישה משתוקקת? .. מה את כ"כ מפחדת לראות -את הרוע שבעולם.

שבוע טוב ../images/Emo39.gif

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם
לא יודעת אם זו העונה, אבל אגסים ותפוחים
האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם
בשביל? המ..יכול להיות
והאם האהבה שיקרה לכם
לא חושבת
לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב
משהו כזה
מהי חירות בשבילכם
קיץ
מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו
מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך
יש
מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע
מהו הפחד הכי גדול שלכם
לאבד אנשים
ילדות גלמודה או ילדות מתוקה
מתוקה
מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי
לא טוב
נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה
כן (מקרה קרוב, לא אישי
)
לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם
אמא, ניצן, שחר, היא וטל
שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד ולמה
"מה חבוי בך אישה משתוקת מה את כל כך מפחדת לראות?!"

מתנות

New member
../images/Emo14.gif

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם? אין כזה. האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם? כמעט תמיד. והאם האהבה שיקרה לכם? כן. לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב? המוני פעמים. מהי חירות בשבילכם? בריאה והגשמה עצמית. מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו? "עכשיו אתם תתפללו" מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך? אוו.. מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע? [מה שלא יכתב כאן] מהו הפחד הכי גדול שלכם? נצח. ילדות גלמודה או ילדות מתוקה? גלמודה. מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי? עצוב. נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה? כן. לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם? .... [כי למדתי שכמעט על כולם אוותר בסופו של דבר.] שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. ולמה? "מה את כל-כך מפחדת לראות?!"

נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם? הרבה פרות אין אחד
האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם? לא והאם האהבה שיקרה לכם? לא לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב? כן.. מהי חירות בשבילכם? לויודעת, אני חושבת רק על דבר אחד
החופש הגדול
מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו? כלום.. מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך? וואו יש הרבה, אחד הגברים זה ירמי קפלן.. מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע? לא משהו שבא לי לשתף.. מהו הפחד הכי גדול שלכם? מוות ילדות גלמודה או ילדות מתוקה? ברור שמתוקה
מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם? עזבו נו. שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. " חרותי מתנוססת על דגל"

o n m y o w n

New member
בדרך כלל...

אני קוראת פאסיבית. עכשיו סתם מתחשק לי לענות... מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם? ס ב ר ס האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם? כ ן והאם האהבה שיקרה לכם? ל צ ע ר י כ ן לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב? כ מ ה ו כ מ ה פ ע מ י ם מהי חירות בשבילכם? ה ח ו פ ש ל ה י ו ת מ י ש א נ י מ ב ל י ל ה י ו ת " ל א נ ו ר מ א ל י ת ". מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו? "א נ י ג א ה" ע ל ד ג ל ב צ ב ע י ה ג א ו ו ה
מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך? נ י נ ט ט י י ב . נ ד ו ש, א נ י י ו ד ע ת , א ב ל ה י א מ ד ה י מ ה. מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע? א נ י ב נ א ד ם נ ור א ע צ ו ב. מהו הפחד הכי גדול שלכם? ל ה י ו ת ל ב ד. ילדות גלמודה או ילדות מתוקה? מ מ מ מ . . . ק צ ת מ כ ל ד ב ר. מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי? מ ת נ ג ד ת ב ה ח ל ט. נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה? כ ן. לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם: עדי, בת הזוג שלי.נועה, האקסית. מאור,האחיין שלי.שי, אחי. אמאאבא. שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. ולמה? "חירותי מתנוססת על דגל" - פירוש אישי שלי לדגל הגאווה

מילי17

New member
אפשר להגיד

ברוכה הבאה
? רוצה לספר קצת על עצמך?
אני מילי, בת 18. חג שמח

כבוד ../images/Emo3.gif

שלום לך
נדמה לי שהגבת פה פעם...כתבת סיכום על אחת ההופעות של דנה בתמונע ואמרת שלפני כמה שנים רצת אחריה או משהו..זו את

מה חבוי בך.

מהו פרי ה-עונה (אביב) שלכם? מלון.
האם שיקרתם פעם בשביל האהבה שלכם? בחיים לא.
והאם האהבה שיקרה לכם הופכת את העור, חושפת כאבים ופצעים ישנים.
לב שופע נשבר בקלות.. נשבר לכם הלב? כן, ולא פעם אחת.
מהי חירות בשבילכם חופש. אהבה. אור.
מה הייתם רוצים לכתוב בגדול על דגל, שכולם יראו? you've got to be FREE
מי האישה (לגברים) או הגבר (לנשים) היפה ביותר לדעתך? כרגע, בארור שריצ'י.
מה חבוי בכם, שאף אחד לא יודע טירופים סגולים ועוף חול שמשווע לצאת.
מהו הפחד הכי גדול שלכם הפחד עצמו.
ילדות גלמודה או ילדות מתוקה תמיד עדיף ילדות מתוקה.
מה אתם חושבים על רומן עם גבר/אישה נשוי לא בריא.
נתקלתם (מקרה אישי או קרוב) בבגידה כן. הייתי שותפה לפשע.
לסיום, חמישה אנשים שאתם אוהבים ולעולם לא תוותרו עליהם לא לכאן.
שורה מהשיר שאהובה עליכם במיוחד.. ולמה בדיוק השורה הזאת שלמטה. יש בה משהו כל כך מדוייק. "מה חבוי בך אישה משתוקקת? .. מה את כ"כ מפחדת לראות ..." בהנחה שזאת שאלה. מפחדת להסתכל במראה.

למעלה