חרישת השבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo79.gifחרישת השבוע../images/Emo79.gif

ספרו לנו קצת על השבוע שלכן.
שיר השבוע: וידיאו השבוע: הופעת השבוע: אלבום השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: קניית השבוע: סמיילי השבוע: מילת השבוע: בדיחת השבוע: ציטוט השבוע: שגעון השבוע: דבר רע שקרה לכן השבוע: דבר טוב שקרה לכן השבוע: שיהיה אחלה של שבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo226.gif

שכחתי להוסיף את תמונת הלחם אז תוסיפו
שיר השבוע : Dreamy Eyes
וידיאו השבוע : כל סיבוב ההופעות של סטריפד.. הופעת השבוע : At Last - Stripped Tour
אלבום השבוע : Back to Basics תמונת הלחם השבועית : הוא סקסי כשהוא צוחק
ספר השבוע :
מאכל השבוע : טילון
קניית השבוע : שומדבר מעניין.. סמיילי השבוע :
מילת השבוע : כאילו. בדיחת השבוע : אני ובדיחות לא הולכות ביחד.. [ולא התכוונתי לבדח דווקא] ציטוט השבוע :
שגעון השבוע : לשים תמונה של גבר בעירום מוחלט פה בפורום
הצטערתי על זה..
דבר רע שקרה לכן השבוע : I don't want to talk about that
עדיף לשכוח את זה כמה שיותר מהר.. דבר טוב שקרה לכן השבוע: שיש לי הרבה מאוד מצב רוח

AC LoVeR

New member
עונה../images/Emo143.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע:Nobody's Wife של אנוק וידיאו השבוע: אין הופעת השבוע: אין אלבום השבוע: אין ספר השבוע: שבועת רחל מאכל השבוע: חטיפים קניית השבוע: אוכל לטיול סמיילי השבוע:
מילת השבוע: חחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע: חח יש הרבה ציטוט השבוע: "היי ביי לכל מעריציי" חחחח המורה בשיעור ביולוגיה
שגעון השבוע: הטיול השנתי לחרמון!!!!! דבר רע שקרה לכן השבוע: לא ראיתי את * * * * דבר טוב שקרה לכן השבוע: הטיול לחרמון + השלמת שעות שינה

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: "מיליארד טועים" של אביב אהובי
וידיאו השבוע: אין סרט השבוע: "החופשה"- חביב הופעת השבוע: אני מקווה שבשבוע הקרוב אני אזכה לראות את ההופעה של אריק ברמן בחיפה
אלבום השבוע: אביב גפן- עם הזמן ספר השבוע: הספר שהמלצתי עליו- "ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי
מאכל השבוע: המבורגר של 330 גרם עם ירקות מאודים (כן, התפרעתי
) קניית השבוע: לא קניתי... סמיילי השבוע:
מילת השבוע: מצ'עמם
ציטוט השבוע: "Other door"! (אמריקן איידול)
שגעון השבוע: לעבוד... לעבוד
דבר רע שקרה לכן השבוע: היו כמה ימים שלא ישנתי טוב (וזה חשוב לי
) דבר טוב שקרה לכן השבוע: המממממ.....
וכמובן- לחם השבוע
(דונט וורי! זה יופיע בעדכון
)

למעלה