חשיבה שלי

ny34

New member
../images/Emo79.gifחשיבה שלי../images/Emo79.gif

חשבתי על משהו, יש פה אנשים שכותבים דברים? חשבתי אולי אפשר לעשות פינה שנשים שיר של מישהו כל שבוע, ואז אנשים יוכלו להגיב על השיר.. הערות והארות
, מה דעתכם?

אם הבנתי נכון...

היא מתכוונת שמישהו שכתב שיר משלו יעלה אותו לכאן ונוכל להגיב על השיר ואולי לנתח אותו כמו שאנחנו עושים על השירים האמיתיים של MCR. ככה אני הבנתי את זה...

ny34

New member
אני בן, זה קודם כל../images/Emo13.gif

הכוונה, שכל שבוע נגיד אנשים ישלחו לי שירים ואני אעלה אותם לפה ואנשים יוכלו להגיב על השירים, לתת הערות והארות, לעזר לא יודע מה

ny34

New member
אחלה, אני אשלח לך מסר וכבר נסגור

על פרטים אחרונים..

EnchantedS

New member
../images/Emo32.gif נצל"ש

הממ יש הרבה מימכם שאוהבים את באם.. אז: מה הוא בדיוק עושה חוץ מסקייטבורד ולאמלל את החיים להורים שלו ולדון ויטו?... ואיפה זה משודר? כי באמטיוי מראים את אותו פרק כל הזמן.....

mtv 2

זה כל ימי שישי ושבת בשבת יש שני פרקים שלו, ועוד שני פרקים של jackass והאמת שהוא לא עושה הרבה חוץ מלרכוב על הskateboard שלו ולאמלל את הוריו ודודו as they say... viva la Bam

EnchantedS

New member
אז למה הם כל כך אוהבים אותו?...

ובן כמה הוא שהוא לוקח את ההורים שלו לכל מקום? חחח אין לי אמטיוי 2.....

הוא בן 28....

והוא לוקח את ההורים שלו לכל מקום... זה כי הוא טחון בכסף.. מי שרואה ויוה לה באם (כמוני) *מכורה*.... רואה שהבית שלו ענק.. ורואים שיש לו מלא כסף... בקיצור הוא הישתתף בג'קאסס וכמובן בויוה לה באם.... הוא מפרסם מלא חברות סקטבורד.... הוא עכשיו מתכנן סיבוב הופעות עם HIM MCR ועוד מלא להקות.... אני חושבת שהוא גם האמרגן של cky או משהו כזה.. יכול להיות שאני טועה.... קרעתי את זה איפשהו... יכול להיות שזה לא נכון...

למעלה