סיקור על טקס Top of the pop../images/Emo185.gif
הקטגוריות השונות--> A) פופ (POP): 1)ATOMIC KITTEN 2) BLUE 3) GARETH GATES 4) SUGABABES 5) WILL YOUNG **ההימור שלי: ATOMIC KITTEN *למה?: בגלל שזכו שנה שעברה והן יותר פופולריות מהאחרים. B) רוק(ROCK): 1) COLDPLAY 2) NICKELBACK 3) OASIS 4) PUDDLE OF MUDD 5) RED HOT CHILI PEPPERS **ההימור שלי: NICKELBACK *למה?: בגלל שהם אוהבים אותו שם... (איפו THE CALLING לעז*זל) C) אר&בי (R&B): 1)ASHANTI 2) MARY J BLIGE 3) Ms. DYNAMITE 4) JA RULE 5) NELLY **ההימור שלי: MARY J BLIGE *למה?: כי השאר אהובים רק בארצות הברית... D) דאנס (DANCE): 1) BASEMENT JAXX 2) IAN VAN DAHL 3) JXL 4) MOBY 5) SCOOTER **ההימור שלי: MOBY *למה?: כי אותו מכירים (מי אלה השאר בכלל?) E) סינגל (SINGLE): 1) ENRIQUE IGLESIAS - ´HERO´ 2) LIBERTY X - ´JUST A LITTLE´ 3) NICKELBACK - ´HOW YOU REMIND ME´ 4) SHAKIRA - ´WHENEVER WHEREVER´ 5) WILL YOUNG - ´EVERGREEN´ **ההימור שלי: SHAKIRA - ´WHENEVER WHEREVER´ *למה?: כי ה- MTV קיפחו אותה ולכן פה יפצו אותה... F) אלבום (ALBUM): 1) COLDPLAY - ´A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD´ 2) DOVES - ´THE LAST BROADCAST´ 3) Ms. DYNAMITE - ´A LITTLE DEEPER´ 4) EMINEM - ´THE EMINEM SHOW´ 5) P!NK - ´M!SSUNDAZTOOD´ **ההימור שלי: P!NK - ´M!SSUNDAZTOOD´ *למה?: כי היא מגעת, האלבום שלה פצצה, צריך יותר מזה? G) סיבוב הופעות (TOUR): 1) COLDPLAY ´COLDPLAY´ 2) ENRIQUE IGLESIAS - ´ONE NIGHT STAND´ 3) KYLIE ´FEVER 2002´ 4) OASIS ´OASIS´ 5) SLIPKNOT - ´SLIPKNOT´ **ההימור שלי: KYLIE ´FEVER 2002´ *למה?: היא אהובה בבריטניה ויש לה את ההופעות הכי הכי! H) פנים חדשות (Newcomer): 1) GARETH GATES 2) Ms. DYNAMITE 3) THE STREETS 4) HOLLY VALANCE 5) WILL YOUNG **ההימור שלי: GARETH GATES *למה?: קודם כל זה היחיד שאני מכיר כאן (הם לא התבלבלו ב- THE STREET לבין THE CALLING במקרה?) דבר שני אהבתי את החידוש שלו לאנשינד מלודי) I) אתר מעריצים (FANSITE): ההצבעה נסגרה, להלן התוצאות: 1) Unnofficial Darren Hayes - WINNER 2)Limbo (Kylie Minogue) 3) Devoted (Will Young) ***זהו זה.. אלה הקטגוריות*** מיד... ההופעות...