יטס פריידי איי גס איימ אינלאב

../images/Emo79.gifיטס פריידי איי גס איימ אינלאב../images/Emo79.gif

הפעם לא השקעתי לבד לבד
שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כמה ביצים...

ולא שמתי מדגישומטיק חבל שיר חרישה של קרי-סאמטיימס יו ליב שיר חרישה לא של קרי-מניין לי אלבום ישן שעשה קאמבק-" אלבום חדש שגילתם-" ציטוט השבוע שלכם-" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-בלאד פרייס סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-המון מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם משהו טוב שאכלתם השבוע-מיץ לימונענע שהכנתי לבד הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-באאארור שלא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-.. איש השבוע שלכם בפורום-כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-כולן מסר לאומה- אמייזינג תמונת השבוע שלכם-כנ"ל ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 10
$@ הודגש באמצעות מדגישומטיק -מה את אומרת..

LeAnnDylan

Well-known member
באמת דרורית מה זה חוסר ההשקעה הזה../images/Emo69.gif

שיר חרישה של קרי- Praying For Time
שיר חרישה לא של קרי- Anyway
אלבום ישן שעשה קאמבק- וואו היום בזמן שסינג'רו אותי לקפל את הארון של שחק (טוב האמת שאף אחד לא סינג'ר אותי התנדבתי לעשות את זה לבד כדי להימנע מדברים אחרים
) שמעתי הרבה אלבומים נוסטלגים- Jewel - 0304 Abba - Greatest Hits Elton John - Greatest Hits Evanescence - Fallen
אלבום חדש שגילתם- שימי והפוסיקטס
ציטוט השבוע שלכם- "אודיה תוציאי לי את הארנק מהתחת"
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- נקסט
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- איידול
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע- מילקי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא אבל קניתי שלוש חולצות חדשות של מירנדה
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חן נכנסת עם האחיין שלה לשירותים: "אתה תעמוד ואני אסתכל"
איש השבוע שלכם בפורום- קרלס
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- קרלס את תיהי גם אשת השבוע שלי מחוץ לפורום כי אני אוהבת אותך המון
מסר לאומה- האו וונדרפול לייף איז וון יור אין דה וורלד, איי הופ יו דונט מיינד דאט איי פוט דאון אין וורדס.. להלהלה משהו משהו לא זוכרת את ההמשך. אה כן, שאלתי את חן והיא סירבה לענות לי - למה לעזאזל אלטון ג'ון כותב שירים רק על אנשים מתים? הוא לא מכיר אנשים חיים? הוא מין סוג של וירוס כזה שכולם מתים מסביבו ואז הוא כותב עליהם שירים? מה נסגר איתו
תמונת השבוע שלכם- לאבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- קריסטי סייף, אפילו לא בבוטום? אני חושבתש מגיע לזה 10
הודגש באמצעות מדגישומטיק

symptoms

New member
../images/Emo9.gif מתה עליך ../images/Emo23.gif

גנבת לי את השירי חרישה ובקשר לאלטון ג'ון, נראה לי הוא קודם כותב שירים, ורק אחר כל מחבר אותם לאנשים שמתים
. רעות

symptoms

New member
../images/Emo13.gif

שיר חרישה של קרי- Praying For Time
שיר חרישה לא של קרי- גם אצלי זה Anyway
אבל אני מגוונת, זה של שתי זמרות שונות! אלבום ישן שעשה קאמבק-נופפ אלבום חדש שגילתם-נופפ ציטוט השבוע שלכם-And its hard to love, Theres so much to hate Hanging on to hope When there is no hope to speak of ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-קראתי כתבה מדהימה על איך דיוויד ארצ'ולטה הוא הדבר הכי טוב שקרה לאיידול מעולם, כמעט הקאתי אחרי זה את הגמבה של לן. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-הייתי אומרת איידול, אבל האמת היא שזה לא היה מעניין בכלל,|חושב| אממ, או.סי? מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר משהו טוב שאכלתם השבוע-פלפל ממולא. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא ממש, אבל יהיה טוב. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ב-12 בלילה דילן:יומטוב. דילן:לילה טוב? אני: נופפ דילן:אבל לילה. אני: אז כן, גודנייטי. דילן: את הולכת לישון? אני: נופפ דילן:אז למה גודנייט? אני:כי אמרת שלילה, את התחלת. דילן:כי אמרתי יום טוב ואז נזכרתי שלילה אז שיניתי ללילה טוב\אבל גוד נייט מסמל שאת הולכת לישון\אום את לא הולכת לישון זה מיותר\לילה טוב לא אומרים רק למישהו שהולך לישון. בקיצור, אותי זה הצחיק, וחוץ מזה למדתי משהו חדש
איש השבוע שלכם בפורום-דילן
כפרעליה. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-קרי, כפרעליה גם, למרות שבגללה ראיתי את השעמומון איזה 3 פעמים, אבל נסלח לה. מסר לאומה- פסח!!!!!! תמונת השבוע שלכם-אוי, פתאום נזכרתי שצריך לשים תמונה, ואני בכלל במהיר
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-נממ, 8.94. אה כן, וכנראה לא יהיו חדשות קרי היום עקב אילוצים שלא תלויים בי, אתכם הסליחה
רעות

MeItOsH

New member
אני מרגישה מזניחה..../images/Emo4.gif

שיר חרישה של קרי-Before he cheats שיר חרישה לא של קרי-Maybe - Kelly Clarkson Tyrant- One Republic Nothing wrong- LeAnn Rimes and Marc Brossard [או משהו בסגנון] אלבום ישן שעשה קאמבק- Billy Talent - II אלבום חדש שגילתם-Dreaming Out Loud - One Republic ציטוט השבוע שלכם-"I'm mad at myself because I've fallen in love with you and I have to figure how to let that go" [לינדזי לדני,CSI:NY] ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-DAMAGES ..ראיתי את כל הסדרה ב-3 ימים [לופים היסטריים] ועכשיו זה חפר לי במוח ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עלזה. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-אמצע כזה..היו ימים קרים..והיו נחמדים. משהו טוב שאכלתם השבוע-סושי צמחוני..:] הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-יאפ. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-עשו לנו פעילות של שירה בציבור וריקודים בבצפר לרגל "60 שנה למדינה" וכל המורות התחפרנו ורקדו..והמורה שלי לסוציולוגיה ממש התחילה לקפוץ.צריך לראות בשביל להאמין. איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-CBS הם חארות והפכו לי את CSI:NY לפאקינג אופרת סבון. תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- -10.

ואי אמא שלי חולה על דמג'ס

ולא ראיתי את הפרק האחרון של NY!!@!
עכשיו צריך לחכות שישדרו הכל

West Doll

New member
יאללה אחרי שבועיים נענה סוף סוף.

שיר חרישה של קרי- BHCץ SSץ FOTF וLN.
שיר חרישה לא של קרי- קרן פלס – מבול ועוד שירים של ראפרים קשוחים
זה מה שאני שומעת באוטו כשאני חוזרת מהעבודה.
אלבום ישן שעשה קאמבק- וואי עשיתי חרישה את האלבום הראשונים של ג'ול.
אלבום חדש שגילתם- רק עכשיו שמעתי את 5th Gearשל בראד פייסלי אה וגם את האלבום של ברוק וויט ;;
ציטוט השבוע שלכם- אין לי נו. אני לא שומרת מחברת כמו של דילן
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- את המאחורה של הרבה דיסקים.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- לא ראיתי כלום מזה
רק את קרי באיידול
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה מאוד נעים בחנות.
משהו טוב שאכלתם השבוע- פנקייקס
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אחותי: "אין שמות יפים לבנות, יש רק רוחמות וציונה וציפורות. אני אקרא לבת שלי או מאיה או רעות"
אני: "מה רעות? רעות רעות?"
איש השבוע שלכם בפורום- דילן ;;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחותי הגדולה
מסר לאומה- זובי.
תמונת השבוע שלכם- אני מגלה כל יום תמונות חדשות פה. מעניין מה פרוסקי עושה פה
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8

למעלה