ילדות מיוחדת

מכושפת15

New member
../images/Emo79.gifילדות מיוחדת../images/Emo79.gif

כמו שידוע לכולנו, אליסה החלה לשחק בגיל צעיר. היא התחילה את הקריירה שלה בגיל 7 במחזמר "אנני", לאחר מספר שנים הצליחה לפרוץ למסכי הטלויזיה ושיחקה ב"מי הבוס", וכל השאר- היסטוריה
לא כל ילד מתחיל לעבוד בגיל כה צעיר, האם לדעתכם העובדה שהיא בעולם הבידור מגיל כזה הפריעה לה לילדות נורמלית? או שאולי ההפך, כך היא חיזקה את כישורי המשחק שלה.. האם היו דברים שאתם חושבים שנמנעו ממנה בתור ילדה בגלל העובדה שהיא שחקנית? הפרסום בגיל כזה הזיק לה? או שהיא הצליחה לשלב בינהם?
כל הדעות, המחשבות והסיפורים
לפה

always be me mc

New member
אחלה דיון../images/Emo45.gifועונה לך:

כן, לדעתי העובדה שהייתה בשואו ביזנס אכן הפריעה לה לנהל ילדות נורמלית
(איך לא תפריע?) במקום זה את הילדות שלה היא בילתה בעולם שהוא לא ממש אמיתי אך מצד שני בגלל שאליסה דיסלקטית אז לשבת לכיתה לא ממש היה מתאים לה. למעשה היא אמרה באחד מהראיונות(נחשפים בערוץ E
) שזה היה הורג אותה או משהו אז אולי זה לטובה אחרי הכול וברור שהיו דברים שנמנעו ממנה בתור ילדה כמו לפתח קשרים חברתיים אמיתיים ולא כאלו שקשורים למשחק וחיוויות שחווים רק במסגרת בית ספר(קשה אבל נכון חח) אז טיפה חבל לי שאליסה לא ממש למדה עם כולם אבל יצאה משכילה ומוכשרת בכל זאת
כי אליסה גדולה מהחיים אלא מה? חח
הפירסום לא הזיק לה היא לא נתנה לו להעלות לה יותר מדי לראש וגם כשהוא עלה לפעמים אח שלה היה מחזיר אותה תמיד למציאות
אבל לטווח הארוך שנים אני לא חושבת שהוא עלה לה לראש. ולדעתי כן היא באמת שילבה בין המשחק לילדות שלה(אחרת איך אפשר לשחק ילדה באופן משכנע?) ותודה רבה על הדיון
היה כיף

West Doll

New member
הנה הדעה שלי..../images/Emo9.gif

אני חושבת שגדילה לאור הזרקורים תמיד קשה ולא רק לאליסה... בגיל ההתבגרות ובכלל בגיל צעיר...זה החלק הכי חשוב בהתפתחות של האדם וכשאתה גדל בצורה שכל העולם יודע כל דבר עליך...הייתי אומרת שזה קצת מתסכל..
כי בכל מקרה...תחשבו על זה שלפעמים בא לכם לברוח מהכל, מכולם ולהיות לבד עם עצמכם וזה קורה הרבה בגיל ההתבגרות...אז לאלו שגדלים לאור הזרקורים אין כל כך אפשרות לעשות את זה כי הם מרגישים שבכל מצב יש אחריהם אנשים וכו'.. בכל מקרה מה שאני מנסה לומר זה, שלדעתי הפרסום של אליסה בגיל צעיר כל כך בהחלט השפיע עליה באיזשהי דרך ואני בטוחה שאם היא היתה מתפרסמת בגיל יותר מתקדם היא היתה בנאדם שונה... ובקשר לדברים שנמנעו ממנה- אני בטוחה שכן...יש אפילו ילדים שלועגים לאלה שמפורסמים ואני בטוחה שהיו ילדים כאלה...קנאים נו
ואני בטוחה שהיא בעצמה לא רצתה לצאת לפעמים למקומות מחשש שיעקבו אחריה ויצלמו אותה בכל חור שהיא הולכת אליו... אבל בכל מקרה, כמו שאנחנו רואים, אליסה גדלה והיא בנאדם מקסים, עם לב כל כך רחב וטוב...כולם מתפללים להיות כמוה
תודה רבה מילנה...אחלה נושא לדיון

spelling

New member
עונה...../images/Emo22.gif

זה קצת מורכב כי תחשבו..שזה בעצם מה שהיא מכירה ומבחינתה זה נורמלי... וזה לא שאין לה חברות היום והיא בודדה..להיפך הרבה רוצים להיות בקרבתה... ברור שזה קשה לגדול מול כל ארה"ב ושאר העולם ..אני בגילה הייתי ביישן נורא! לפי דעתי זה לא פגע לה בילדות אלא היה כמו כיף ומפלט מהקושי בבית ספר למרות שגם זה לא קל ולפעמים באמת צריכים להיות בסביבה של בני גילך... לפי דעתי לפעמים מן הסתם עלה לה לראש הפרסום אבל כמו שאתם רואים היא אחלה בנאדם...היא תורמת היא נחמדה ולא איזה אהבלה.. זה קצת מנע ממנה חופש בתור ילדה אבל כמו שהיא היום זה גם לא הזיק לה!....אחלה רעיון של מכושפת 15...

למעלה