"יש אשה גדולה מהחיים"

niva99

New member
../images/Emo79.gif"יש אשה גדולה מהחיים"

"יש חושים שיש רק לה"... -מהו החוש הדומיננטי אצלכם? -איך זה בא לידי ביטוי ביומיום? -דוגמאות .

חוש המישוש

אני אוהבת לגעת בכל דבר שאני רואה. אני מסוג האנשים שחייב לבדוק מרקמים של כל דבר, שחייב ללטף כל הזמן, וכו'... ואם למשהו יש תחושה לא נעימה זה מעביר לי צמרמרות רעות בכל הגוף

אורזמן

New member
חוש הריח

חוש הריח מאוד מפותח אצלי כשמתעורר בבוקר, יוצא להריח את תחילתו של יום חדש ריח של בגדים, שיוצאים מהכביסה עובר בעיר וכשריח אדי הבנזין השרוף מפריעים לי, מחפש פרח ומריח אותו, או מריח מהזכרון ריח של תינוקות מטריף אותי ריח של נשים\אנשים שמריחים נעים ריח של אוכל טוב

niva99

New member
חוש הריח

אחד החושים המובילים והמפותחים ביותר אצלי. ריח מעלה זכרונות של מקומות ואנשים. כמו שיש אניני טעם באוכל -זה קורה לי עם ריחות של בשמים.(לא הולכת דווקא על היקרים - אלא על הריחות המיוחדים שמשאירים רצון להריח אותם עוד....).

niva99

New member
גם.................................

מרגישה ריחות הרבה לפני כולם. אם לשכנה נשרף משהו-אני מרגישה קודם (וכולם חושבים שהשתגעתי) ואז כעבור X דקות הם מרגישים וכמובן מסכימים בדיעבד.

ritarita

New member
המממ..ומה אני אגיד..

אני מרגישה לפני כל הנשים והגברים יחד.. כשאני שואלת מישהו/י אם הם מריחים את הריח.. אני מקבלת עקיצה בסגנון: 'כבר קראנו למכבי אש' מצד שני..יש לי גם חוש דמיון מפותח.. כי לעיתים אני מצליחה להסוות את הריח הרע..בדמיון של פרחים..:)

מוותק

New member
מזדהה לגמרי לגבי הריחות... וכן גם

אפקים שליליים... יש 2 בשמים שאני לא מסוגלת להשתמש בהם כי אחד מהם שייך לתקופה שבה הייתי עם מישהו, ולא נעים לי להזכר בזה (עברו 4 שנים בערך ואני עדיין חוזרת בדיוק לתקופה הזו כשאני מריחה את הריח) ובשני אני לא מסוגלת להשתמש כי הוא מזכיר לי משהו רע שעשיתי... אבל רוב הריחות מזכירים לי דברים חיוביים. (פעם אפילו הרחקתי לכת וריססתי על היומן האישי [שאז עוד הייתה לי סבלנות לכתוב בו] את הבושם של התקופה... כשאני פותחת את היומן יש את הזכרונות עם הריח... פשוט שלמות

דנה551

New member
../images/Emo20.gifגם אצלי חוש הריח

ריחות מזכירים לי מקומות שהייתי בהם אנשים שביליתי איתם אני מאוד רגישה לריחות , ישר מריחה שנשרף משהו ישר מריחה כשמשהו מקולקל וכדומה. בשבוע שעבר הייתי אצל חברה וישר כשנכנסתי אליה הביתה אמרתי שיש בסלסלת פירות פרי שמתחיל להרקב וצדקתי. בקיצור ריחות מזכירים לי המון ומתחברים אצלי לכל מיני אירועים בחיי . אני גם אוהבת אויר צח וריח של פריחה , ים וכאלה מעדיפה חלון פתוח עם ריח של קיץ,סתיו, או אביב מאשר להיות סגורה בחדר עם מיזוג אויר. שתהיה לכם שבת שלום

ghatto

New member
מזדהה עם מה שכתבת

ואני בכלל רגיש לריחות. אבל החוש שיזכיר לי משהו זה חוש הראייה - אני פשוט זוכר יותר בצורה של תמונה סטטית כל מיני מקומות שהייתי בהם,וכשאני משועמם אויותר גרוע,עושה משהו שלא כל כך נעים,כמו ללמוד לבחינה או לשבת בהרצאות לא מעניינות,אז התמונות האלה ולפעמים משהו שקשור בהן,עולות פתאום עם הזכרון של מה היה שם.ואלה לאו דווקא מקומות יפים או מרשימים אלה גם סתם מקומות כמו תחנות רכבת.

מוותק

New member
לדעתי משהו ששיך בעיקר לנשים הם

האינסטינקטים החזקים שלנו - אני למשל פועלת לרוב ע"פ האינסטינקטים שלי וכשאני פועלת נגדם אני מגלה שזו הייתה טעות. זה משהו שמתבטא גם במערכת יחסים - אני לא זוכרת מתי האינסטינקטים שלי טעו - כשחשדתי תמיד גיליתי בסוף שצדקתי וכו'.

תחושות בטן חזקות ../images/Emo20.gif הצטרפתי ../images/Emo70.gif

ניחנתי בקליטה חזקה מאוד של אנשים (ולאו דווקא בני המין השני). אני יודעת אחרי זמן מאוד קצר, מי הוא הטיפוס שבו פגשתי. ובד"כ זה קולע בול
נעים מאוד.

מוותק

New member
לדעתי בהחלט...!

אני לא יודעת אם אפשר להכליל, אבל מנסיוני זה משהו שלא היה בגברים שהכרתי ולי בהחלט היה. .... מאיפה את יודעת שהוא שיקר ? "אני אישה אני יודעת..." ....

ritarita

New member
חחחח...אכן..יש אינסטינקט כזה..

לדעתי יש בזה משהו..למרות שהרבה נשים מעדיפות להתעלם ממנו לפי גחמה.. ואחר כך להאשים את הצד השני..אפילו שהן ידעו מראש את התוצאה..

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

תתרווחי לך מול המחשב, שוטטי בין השרשורים תומר כבר מגיע להכין קפה

Vdrums

New member
הלו, להירגע לפני שאני מוריד לך

ת'אדום עם אצטון.

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

מתוך נסיון - מסכימה איתך לחלוטין שחשוב מאד לסמוך על האינסטיקטים שלנו. כל פעם שלא סמכתי על תחושת הבטן שלי -אכלתי אותה בגדול.

למעלה