לא מרימים ידיים-השמעה של השיר

../images/Emo79.gifלא מרימים ידיים-השמעה של השיר../images/Emo79.gif

להקת צופי ת"א אומרת לא לאלימות
עם שיר חדש בשם "לא מרימים ידיים" לחן:במאי הלהקה אמיר פיי גוטמן מילים:נועה ברנר

בעיקרון בגלל זה הוא נכתב

במסגרת מערך הפעילות התנועתי של הצופים למניעת תופעת האלימות. הלחנים של אמיר מעולים כייף לשמוע אותם יש להם מן סיגנון כזה שמאפיין ומיחד אותם כך שאפשר תמיד לזהות שאמיר הוא זה שהלחין את השיר. ונועה כותבת מאוד מאוד מוכשרת.

הישר הזה פשוט מ ה מ ם !!!!../images/Emo6.gif

אני רוצה לומר לכם חברים שלא הייתי בפורום הזה הרבה זמן, לאט לאט אני חוזרת בעז"ה. שמעתי את השיר הזה לראשונה פה בפורום ב- 14/01/2010, ובואתו זמן ששמעתי אותו הייתי בטוחה שהוא יצא כבר מזמן להשמעה, הייתי שרוייה במצב נפשי מאוד קשה באותו יום...והשיר הזה פשוט רומם אותי.. (רק קצת) אני מודה כי מצבי הנפשי והפיזי באמת היה קשה בעיקר הנפשי, צעקתי וקיללתי... מסכן בעלי הוצאתי עליו את כל העצבים... (ברוך השם עכשיו היחסים בנינו מסתדרים... לפני יומיים כתבתי לו מכתב לפנות בוקר של 3 עמודי פוליו... ברוך השם היה לי את הכח לכתוב את כל מה שכתבתי כי זה היה לא פשוט... מה שעשיתי באותו ליליה לפני יומיים - שמעתי שירים של אמיר, בעיקר - "אל תוותר", "כשהאור יעלה עלינו" (מההופעה אני לא זוכרת היכן, אבל מהממת!), "אין סיכוי לאהבה", עוד כמה שירים של היי פייב כמו - "כולם רוקדים עכשיו", "ממשיך לצעוד" , אה וגם שיר שאני כ"כ כ"כ אוהבת... עוד מהימים שהיי פייב היו יחדיו..
"היא עוזבת"
שיר מהמם... אתן/אתם חייבים מתישהו להאזין לשיר המדהים הזה... לחן עיבוד. .. רוח התקופה... והיום במבט לאחור מאזינים קצת שונה לשיר... אם כי אני מסוגלת להאזין .. חח במרכאות כנערה מתבגרת... ממ אולי לא בעצם... אני בכל זאת בת 26 ו - 5 חודשים....ונשואה.. טוב חברה, תבינו! אהבה היא אהבה ולא משנה בן כמה אתה, מה שאהבת מאוד בעבר ונכנס לך ללב בצורה משמעותית, סביר להניח שתמשיך לאהוב אותו הרבה מאוד זמן...
חחח גם אם לאנשים כלפי חוץ זה נראה מוזר...
בעלי (הדתי לאומי)לא מבין למה ישי לי בפלאפון שיר בהמתנה של אמיר פיי גוטמן - "אל תוותר".... אני אוהבת את כולם, ערבים דתיים חילוניים, הומואים, חרדים, לסביות, בי סקסואל... אנשים בעלי מוגבלויות פיזיות ונפשיות. וכהנה וכהנה...אני מודה שזה לא תמיד קל המפגש הזה עם מישהו ששונה ממך, מודה באשמה... אבל בעז"ה אני מתפללת לקב"ה שהעולם הזה יהיה יותר טוב... האנשים יתיחסו בכבוד אחד לשני ולא ישפטו אדם עד שיגיעו למקומו... לצערי גם אני עושה זאת בסיטואציות הקטנות של היום.. לפעמים מתוך לחץ, חיפזון... ודאגה יתר על המידה. חברים אל תשכחו... כיבוד הורים זה דבר כ"כ חשוב! גם אני נכשלת בזה... אתמול בערב שבת ישבנו כל המשפחה ( עשיתי שבת אצל דודה שלי אחות של אמא שלי) כולם צפו בתוכנית בידור שהיתה בערוץ 2 אם אני לא טועה - משהו עם שני כהן, ואז אמא שלי אמרה - תראי איזה מצחיק או משהו כזה על איזו סצנה שהיתה עם איזשהו שחקן - ואז אמרתי לה ישר ובעצבים: " מפריע לך שאני לא רואה טלויזיה"? - זה היה מעשה מגעיל!!! אני מתחרטת על זה... וחברים, אני מציעה לכם.. אני יודעת שבפורום הזה יש כל מיני אנשים מכל מיני שכבות גיל מכל מיני אזורים וכו', תחשבו על מה שכתבתי.. אה ודרך הגב - השיר שנתן לי השראה וכ"כ הרבה כח לכתוב לבעלי היקר מכתב התנצלות עלי מעשיי (וששמעתי אותו גם לראשונה , הוא:"עכשיו הכל ברור" (שכחתי את שם השיר עכשיו) של הראל סקעת מילות השיר הן פשוט אחד לאחד מה שאני חווה בשבועות האחרונים ובמיוחד חוויה לא קלה שחוויתי ביום א' ה- 10/01/2010 אה.. וגם ב- 14/01/2010 באותו היום ששמעתי לראשונה את השיר המדהים הזה של צופי ת"א.... חברים תשמחו זה מה שחשוב, ותשתדלו תמיד לחייך ולצחוק! אוהבת אתכם - ליאת

למעלה