לו יכולתי....

../images/Emo79.gif לו יכולתי....../images/Emo79.gif

בואו נשחק במשחק לו יכולתי (לשאול את...) איך המשחק יהיה? אנחנו נבחר שחקן מחלום אמריקאי, וכל אחד יכתוב שאלה שהוא תמיד[?] רצה לשאול אותו... בסוף אנחנו נאסוף את כל השאלות, ואם תרצו, נשלח לשחקן במייל [כנראה יש איזה מייל לכל שחקן]. אז בואו נתחיל עם וויל אסטס- ג'ייג'יי פראייור. שרשרו לכאן את מה שהייתם רוצים לדעת עליו... בהצלחה
[אם יש לכם יותר משאלה אחת, אתם מוזמנים לשים יותר מאחת
]

M a r y J a n e

New member
אוקי...

איזה יופי שמתחילים עם השחקן האהוב עלי
טוב אז אני הייתי רוצה לשאול אותו... will, wiil you merry me?
אוקי... עכשיו ברצינות.. אמ.. האם הוא היה מעדיף שישנו משהו בדמות של ג'יי ג'יי ואם כן אז מה.

../images/Emo123.gif../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

אז ככה: 1. האם יש לך חברה או מישהי שאתה מחבב? 2. מה אתה באמת באמת חושב על בריטני סנואו ורייצ'ל בוסטון? 3. איך הייתה העבודה ב"רקיע השביעי"?
4. איך אתה מתייחס למעריצים?
5. אם היית יכול לבקש דבר אחד בשביל עצמך בלבד- מה היית מבקש? 6. מה המקצוע שהכי שנאת בבית הספר? 7. איך מסתדרים השחקנים והצוות מחוץ למסך? 8. איזה תחביבים לא מוכרים יש לך? 9. האם היית צריך לשנות את הופעתך החצונית על מנת לקבל תפקידים? 10. מה יותר חשוב- יופי או אופי? 11. האם אי פעם הברזת לבחורה או פגעת בבחורה? 12. איך אתה חושב שהיית מגיב במידה והיית נתון בסיטואציה של דמותך בסדרה? (משמע- רוצה ללמוד אך לא יכול וכתוצאה מכך מתגייס לצבא.) 13. אם לא היית שחקן- מה היית רוצה להיות? 14. האם אתה חושב שבגלל שאתה שחקן מפורסם אתה "מעל" אנשים מסויימים? 15. מה אתה חושב על הסכסוך במזרח התיכון? 16. האם אתה גולש באינטרנט? 17. אם איזו מהשחקניות בסדרה אתה הכי מסתדר? 18. מה הדבר שהכי מכעיס אותך באנשים? 19. מהו השיר שאתה הכי אוהב? 20. אם היית יכול- מה היית משנה בעולם? 21. מה הדבר הכי אדיוטי שעשית על מנת לקבל תפקיד? 22. האם אתה מעורב גם בתהליכי הכתיבה של דמותך או שאתה רק משנן טקסט? 23. איך ביקורות שליליות בעיתונים עליך ו/או רכילויות שונות גורמות לך להרגיש? 24. מהו הספר המועדף עליך? 25. מה הדבר שבחיים לא תעשה על מנת לקבל תפקיד? 26. מה אתה רוצה למסור למעריצים שלך בישראל? 27. כוכבי טלוויזיה רבים פנו לכיוון ההתמכרויות. מה דעתך בעניין ומה לפי דעתך הוא הגורם לבעיות אלו? 28. מה החברים שלך חושבים על זה שאתה משחק בסידרת להיט? טוב- סליחה על התקפת השאלות...
את הניסוח אפשר לשנות, כי אני קצת עצבנית עכשיו.
(בנים.
) אבל רעיון ממש טוב! ויש לי את המייל מעריצים שלו.

סחטיין על כמות השאלות!!

אחרי שכולם ירשמו [כשההודעה תפסיק לקפוץ], אני אתרגם את השאלות לאנגלית, ואשלח לו מייל... ואז נחכה שהוא יענה

M a r y J a n e

New member
באמת סחטיין ../images/Emo13.gif

אמ... האם אתה עובד כרגע על פרוויקטים חדשים? בקולנוע או בטלווזייה? איך עבר עליך צילומי הקליפ it's my life של ג'ון בון ג'ובי? טוב, זהו בינתיים, אם אני אחשוב על עוד שאלות אז אני אכתוב.

למעלה