לזכר ימים יפים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif לזכר ימים יפים../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-
מדד עצבים- עד כמה ג' יפית מעצבנת אתכם כשהיא מקפצת למסך- מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
הפעם אני אפילו אענה

שיר חרישה של קרי- ג'אד
שיר חרישה לא של קרי- בלו סקיי
אלבום ישן שעשה קאמבק- Fortuneteller's Melody
אלבום חדש שגילתם- Sweet Right Here Knock On The Sky The Whole Shebang
ציטוט השבוע שלכם- לא יודעת אני עייפה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סלולר - סטיבן קינג
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מדיום וקייל XY
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- רול אנטריקוט
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אה אה נו יש לי קטע. אני ורון הולכות לסיבוב בב"ש להכיר את העיר וללכת לאיבוד בעיקר. קיצר השעה הייתה 22:00 בערך אז רוב החניות סגורות אבל חיפשנו איזה בית קפה או משהו פתוח כדי שנוכל לשבת. אבל בגלל שרון דוסיה מצויה היינו צריכות משהו כשר. קיצר אחרי איזה שעתיים הליכה הגענו לאיזה בר-מסעדה פתוח שבכל התפריט שלהם רשום "רול" אז רון עושה לי כזה "מזה רול?" ולא היה לי מושג אז שאלתי את השני יצורונים שעבדו שם מזה רול אז הם כזה מנסים להסביר לנו שזה מין טורטיה עם כל מיני דברים בפנים ושרול בא בעצם מהמילה באנגלית רול של כאילו לגלגל. ואז פתאום אני רואה אחד מהם מכין טורטיה כזאת אז אני מסתכלת ועושה לרון "אה נו, זה לאפה" קיצר הקטן מבינהם דופק לי מבט מאוכזב ועושה לי "זה לא לאפה זה טורטיה. פה זה לא פאלפליה" אז רון עושה לי "נו טיפשה את לא רואה שזאת לאפה יוקרתית?" ואז הוא מוציא את הלאפה הזאת (שאגב מכינים אותה בדיוק כמו שמכינים קרפ, כאילו על אותו משטח) וזה נראה בדיוק כמו קרפ צרפתי אז אני עושה לו "תגיד יש לכם נוטלה במקרה? שים נוטלה ונסגור על קרפ" קיצר אח"כ סתם הסתלבטנו עליהם כל הלילה אבל לזכותם יאמר שהם היו ממש נחמדים אז כשיצאנו החלטנו להשאיר להם טיפ אבל שילמנו באשראי כזה אז הוצאנו את הטיפ בנפרד שמנו כזה על השולחן והלכנו אז הקטן קורא לנו ועושה כזה "היי! שכחתן פה כסף" קיצר אולי זה לא מצחיק אבל אם הייתם שומעים איך הוא אמר את זה ורואים את המבט שלו זה היה קרוע טוב, חפרתי
איש השבוע שלכם בפורום- רעות מייבי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אין
מסר לאומה- עוד שבוע יומולדת!!! אני רוצה את הבושם החדש של דונה קארן מתנה. תודה שהתעניינתם
תמונת השבוע שלכם- אין לי סבלנות
תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 1!!!
מדד עצבים- עד כמה ג' יפית מעצבנת אתכם כשהיא מקפצת למסך- עד מאוד!!! או כמו שהיינו אומרים בצבא- "מ-1 עד 10? ים!"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אקצר כי יש לי מבחן ביום ראשון../images/Emo69.gif

שיר חרישה של קרי- וונ גאד פירינ ווימין גט דה בלוז
שיר חרישה לא של קרי-כל דבר של מרטינה
אלבום ישן שעשה קאמבק- לאידעת
אלבום חדש שגילתם-לא יודעת
ציטוט השבוע שלכם-"נכון נכון,הרצחת וגם ירשת??" "לא חמודה..זה קרה עם אחאב."
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם-תנ"ך
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-אקורדינ טו ג'ים
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע-כלום
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא יודעת אם זה יצחיק אתכם אבל אפילו המורה מת מצחוק. יש לנו גיחה שבוע הבא אז כולנו מחולקים לצוותים.המורה שהוא גם יהיה המדריך שלנו אז הוא אמר שצריך גם אחראי כיתה שצריך לרשום שמות,להיות אחראי ולדעת הכל. הוא שאל ילדים איזה תפקידים כבר יש להם,שאל אחד:"הנהלה" שניה:"ניקיון" שלישית:"עזרה ראשונה" רביעי:"סלט" . חחחחחחחחחחחח גם בגלל שהוא בן. טוב לא מצחיק לא נורא.
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-קורטני ת'ורן סמית'
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 5
מדד עצבים- עד כמה ג' יפית מעצבנת אתכם כשהיא מקפצת למסך- חח בהתחלה שראיתי אותה גם אני חשבתי זו היא,ואז אמרתי שלא מה פתאום היא רזה מידי. ואמרתי שיכולים לתבוע את מגה על זה שלוקחים מישהי נורא דומה לג. יפית. אז בסוף התברר שזו היא לא נורא

LeAnnDylan

Well-known member
זאת כן היא XDDDD

לא רית את הפרסומת בטלוויזיה? קוראים לה מגה ג' יפית או משהו כזה וזה גם הקול שלה
הם כנראה חשבו שמפחיד מידי להשתמש בה אז לקחו דמות מצוירית שלה הם רק לא הבינו שהדמות המצויירת מפחידה כמעט כמוהה אם לא יותר

Queenkiller

New member
HEYAA

שיר חרישה של קרי- LN שיר חרישה לא של קרי- Ricki-Lee - Wiggle It אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- "סתמי... - אל תגידי לי סתמי!!! טוב אז שתמי" יציאה מפגרת של אחותי =\ ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ג'ורדן מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- מילקי.. זה תמיד טוב הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מיקה מסר לאומה-אל תעשו דברים שאתם לא מסוגלים תמונת השבוע שלכם- תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7 מדד עצבים- עד כמה ג' יפית מעצבנת אתכם כשהיא מקפצת למסך- 10

למעלה