לכבוד שבת

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif לכבוד שבת ../images/Emo202.gif

שמע ישראל . שרית חדד מילים: יוסי גיספן לחן: שמואל אלבז כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי...

NUNA10

New member
../images/Emo71.gif פינת השף ../images/Emo71.gif

כדור י שוקולד קורנפלקס . ממיסים שוקולד מריר, לבן או חלב, מערבבים עם הקורנפלקס שהכי אוהבים ומקררים. הנה שני מתכונים לכדורי קורנפלקס מצופים שוקולד. וגם מתכון לפיצפוצי אורז מצופים . כדורי שוקולד קורנפלקס מרכיבים: 200 גרם שוקולד מריר (או חלב או לבן או ערבוב של שני סוגים), שבור לחתיכות קטנות 50 גרם חמאה / מרגרינה 3 כפות יין / חלב 2 כפות סוכר 1/2 2 - 3 כוסות קורנפלקס רגיל לשידרוג / עיטור: דובדבנים מסוכרים, חמוציות, צימוקים אופן הכנה: ממיסים את השוקולד עם החמאה: בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים חמים מבעבעים קלות (בן מארי). או במיקרוגל (מפעילים לסירוגין עד שהשוקולד נמס לחלוטין). מוסיפים קורנפלקס (המידה תלויה באיך שאוהבים את האיזון בין השוקולד לקורנפלקס) ומערבבים היטב ובזהירות. חשוב להקפיד לא לשבור את הקורנפלס, כך שהכדורים ישארו קראנצ'ים. נוטלים כפית גדושה מהתערובת, מסדרים במנג´יטים. מוסיפים מעל (אם רוצים): דובדבנים מסוכרים או חמוציות או צימוקים. מניחים במקרר למשך שעה לפחות. כדורי שוקולד עם קורנפלקס ופירות מרכיבים: 1 כוס קורנפלקס רגיל 1 כף פפאיה מיובשת קצוצה 1 כף אננס יבש קצוץ 1 כף קיווי יבש קצוץ 1 כף קרמבולה (ניתן לגוון עם סוגי הפירות במידה ואין בבית) 6 כפות ממרח שוקולד איכותי קוקוס קלוי מעט רום (או תמצית רום במידה ומיועד לילדים) אופן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים (פרט לקוקוס) בקערה גדולה. מכדררים לכדורים, מגלגלים בקוקוס ומקררים במקרר 15-20 דקות. כדורי שוקולד עם פצפוצי אורז וציפוי שוקולד לבן מרכיבים: 1/2 1 כוסות פיצפוצי אורז 5-7 כפות ממרח נוגט 1/2 כוס שברי שוקולד מריר קטנים (לפחות 63% מוצקי קקאו) 1/3 כוס שוקולד לבן איכותי אופן הכנה: מערבבים בקערה גדולה את פצפוצי האורז עם ממרח הנוגט ושברי השוקולד המריר ומכדררים לכדורים. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים חמים מבעבעים קלות (בן מארי). נועצים קיסם בכדורי השוקולד, טבולים בשוקולד הלבן ומקררים במקרר 15-20 דקות. משהו מתוק לשבת . שבת שלום ומבורך .

NUNA10

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

שבת שלום ומבורך לכל תושבי שדרות ואשקלון שבת שקטה ורק בשורות טובות .

../images/Emo213.gifשבת שלום ומבורך../images/Emo213.gif

שנמשיך לשמור על ניקיון, רק להיום, ושאלוהים ימשיך לשמור ולעטוף אותנו. אמן. אוהבים

למעלה