מה אתם שומעים כרגע?
S SuperUkeChan New member 18/6/10 #2 ../images/Emo121.gifReo Reo- F. T. Island הם ממש חמודים;_; הונגקייייי
S SuperUkeChan New member 18/6/10 #5 ../images/Emo121.gifBoom Boom- Super Junior../images/Emo99.gif גאד אני פשוט אוהבת אותם, בסדר? ;_; הדיסק אמור להגיע מתישהו בשבוע וחצי-שבועיים הקרובים*_*
../images/Emo121.gifBoom Boom- Super Junior../images/Emo99.gif גאד אני פשוט אוהבת אותם, בסדר? ;_; הדיסק אמור להגיע מתישהו בשבוע וחצי-שבועיים הקרובים*_*
B BehindClosedDoors New member 18/6/10 #7 K'nnan - Wavin' Flag ../images/Emo223.gif http://www.youtube.com/watch?v=4Jpf9TTJhtk של המונדיאל. ^^
S SuperUkeChan New member 18/6/10 #11 ../images/Emo121.gifMe- Super Junior M אומו די אני אוהבת אותם;_; איטס גונה בי מייייייי~ 3> *לגמרי חושבת על מימי כשהם אומרים את זהXD* הוא כזה סיניקטןחמודהומומתוקיפהופשושוןשאנימתהההההה
../images/Emo121.gifMe- Super Junior M אומו די אני אוהבת אותם;_; איטס גונה בי מייייייי~ 3> *לגמרי חושבת על מימי כשהם אומרים את זהXD* הוא כזה סיניקטןחמודהומומתוקיפהופשושוןשאנימתהההההה
S SuperUkeChan New member 18/6/10 #12 ../images/Emo121.gifNU ABO- FX הן קצת מדהימות, וקריסטל קצת מושלמת. וגם סולי. ;_; אני קצת מאוהבת בהן, באמת. בעיקר בקריסטל, נו, אבל זה היה מובן מאליו... אני גם קצת מאוהבת באחותה הגדולה, אז מותר לי. ;_;
../images/Emo121.gifNU ABO- FX הן קצת מדהימות, וקריסטל קצת מושלמת. וגם סולי. ;_; אני קצת מאוהבת בהן, באמת. בעיקר בקריסטל, נו, אבל זה היה מובן מאליו... אני גם קצת מאוהבת באחותה הגדולה, אז מותר לי. ;_;
S SuperUkeChan New member 18/6/10 #13 ../images/Emo121.gifAmigo- Shinee../images/Emo23.gif קצת נטשתי אותם לאחרונה;_; אני לא בסדר
S SuperUkeChan New member 19/6/10 #14 ../images/Emo121.gifMiduhyo- DBSK נעימלי3> אוף נו אבל משעמם פה. >>;
B BehindClosedDoors New member 19/6/10 #15 Toto - Africa ../images/Emo223.gif אחד השירים היפים משנות ה80...
S SuperUkeChan New member 19/6/10 #16 ../images/Emo121.gifY- MBLAQ יותר נכון רואה את ההופעה שלהם מהיום במיוזיק קור~ הם ממש חמודים3>