מה אתם שומעים ? שבוע טוב.
ד דנדיצקה XP New member 10/6/10 #6 ../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif היום ניגנתי אותווווו
P Pardon Me New member 9/6/10 #3 ../images/Emo15.gif Glee - Bohemian Rhapsody ביצוע יפה של השיר, אבל אין על קווין
T Tommy89 New member 10/6/10 #9 ../images/Emo205.gifאייייין על מרקורי בעולם D: מאיזה פרק זה? לא נראה לי שראיתי...
H HeelsOverHead New member 10/6/10 #10 ../images/Emo121.gif ../images/Emo58.gif מהאחרון - וואקל אדרנלין שרים
X Xx Haley xX New member 9/6/10 #4 ../images/Emo17.gifאין בכלל אנשים בשמיים. אז אני קם עכשיו? ממש? בינתיים? אני לא שומעת כלום אבל זה עלה לי בראש והתבלבלתי.
../images/Emo17.gifאין בכלל אנשים בשמיים. אז אני קם עכשיו? ממש? בינתיים? אני לא שומעת כלום אבל זה עלה לי בראש והתבלבלתי.
A animfanatic New member 9/6/10 #5 ../images/Emo83.gif Three Days Grace - Lost In You ../images/Emo13.gif
H HeelsOverHead New member 11/6/10 #11 ../images/Emo121.gif30 Seconds to Mars - Closer to the Edge קליפ מהמם*-* [למי שלא ראה שילך לראות XD - חדש P: ]
../images/Emo121.gif30 Seconds to Mars - Closer to the Edge קליפ מהמם*-* [למי שלא ראה שילך לראות XD - חדש P: ]
A animfanatic New member 11/6/10 #12 ../images/Emo83.gif קליפ ? יצא קליפ ? ../images/Emo12.gif ~ רצה לראות ~
H HeelsOverHead New member 11/6/10 #13 ../images/Emo121.gif זה קליפ הופעה כזה אבל הרבה יותר מיוחד מקליפים של הופעות רגילים.. [בקרוב הקליפ לדיס איז וואר יוצא גם D: ]
../images/Emo121.gif זה קליפ הופעה כזה אבל הרבה יותר מיוחד מקליפים של הופעות רגילים.. [בקרוב הקליפ לדיס איז וואר יוצא גם D: ]
A animfanatic New member 11/6/10 #14 ../images/Emo83.gif ראיתי עכשיו, הוא ממש יפה ../images/Emo99.gif חחחחח.. וכן, ראיתי את החלק הקצר מהקליפ
../images/Emo83.gif ראיתי עכשיו, הוא ממש יפה ../images/Emo99.gif חחחחח.. וכן, ראיתי את החלק הקצר מהקליפ
ד דנדיצקה XP New member 13/6/10 #15 ../images/Emo210.gif וואווו הוא רק עושה לי חשק כבר להופעה שלהם בארץץץץץץץץץץץץץץ יואו פאק אני לא מאמינה. שבוע הבא קונים לי את הכרטיייייייייייייס פאק אני כבר לא יכולה לחכוווווווווווות
../images/Emo210.gif וואווו הוא רק עושה לי חשק כבר להופעה שלהם בארץץץץץץץץץץץץץץ יואו פאק אני לא מאמינה. שבוע הבא קונים לי את הכרטיייייייייייייס פאק אני כבר לא יכולה לחכוווווווווווות
H HeelsOverHead New member 13/6/10 #16 ../images/Emo121.gif גם לי קונים שבוע הבא ד"א שמתם לב שרשום " תל אביב " בין הערים שרשומות שם ? [זה מופיע ממש מהר בהתחלה XD ]
../images/Emo121.gif גם לי קונים שבוע הבא ד"א שמתם לב שרשום " תל אביב " בין הערים שרשומות שם ? [זה מופיע ממש מהר בהתחלה XD ]
A animfanatic New member 13/6/10 #17 ../images/Emo83.gif אני כבר קניתי ../images/Emo6.gif מרוב לחץ שלא ישארו כרטיסים קניתי כמה שיותר מהר XD אני עכשיו צריכה למצוא זמן ללכת להביא אותם
../images/Emo83.gif אני כבר קניתי ../images/Emo6.gif מרוב לחץ שלא ישארו כרטיסים קניתי כמה שיותר מהר XD אני עכשיו צריכה למצוא זמן ללכת להביא אותם
ד דנדיצקה XP New member 13/6/10 #18 ../images/Emo210.gif תדאגי שלא יביאו לך כרטיס אפור מסתבר שזה כרטיס לא טוב
A animfanatic New member 14/6/10 #19 ../images/Emo83.gif כן, אני יודעת >< ביררתי הכל לפני, ואני כנראה שבוע הבא נוסעת להביא אותם
E e t a New member 15/6/10 #20 ../images/Emo118.gifחח גם אני.. שוכב אצלי במגירה כבר חודש.. ועכשיו אני מכיר אותם הרבההה יותר טוב מלפני חודשיים.. אחח, מתוקים
../images/Emo118.gifחח גם אני.. שוכב אצלי במגירה כבר חודש.. ועכשיו אני מכיר אותם הרבההה יותר טוב מלפני חודשיים.. אחח, מתוקים