מה אתם שומעים ?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif 30STM - A Beautiful Lie ../images/Emo99.gif

אעאעאעא... שההופעה תגיעה כבר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif Disco Curtis - This Gravity ../images/Emo23.gif

ליריקה מושלמת מוזיקה מושלמת |ריר| ולטאנר יש רגלים מושלמות |ריר| [בכלל הוא מושלם אבל לא משנה XD ] זה שיר חדש מהאלבום הראשון שלהם שעתיד לצאת מתישהו XD או שזה בכלל צריך להיות EP [ שני שלהם ] אין לי מושג על מה הם עובדים XD http://www.youtube.com/watch?v=Z5oHtgIbBgM

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif Disco Curtis - Suprise Me ../images/Emo23.gif

מהEP הראשון שלהם [שיצא לפני כמעט שנה נראה לי XD - פלינג וויפ פייר גאט בראנד ] אוקי שמעו זה פשוט שיר מושלם XD זה השיר השני שלהם ששמעתי ופשוט נדבקתי XD וזהו מבטיחה לא להטריד את מנוחת השרשור יותר XD [אלא אם תסכימו לי XD ] http://www.youtube.com/watch?v=8rgQHkuao7o&feature=related [תשמעו אותו גם בגירסה המוקלטת הוא פשוט מושלם |ריר| ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח בטח שמסכימים ../images/Emo24.gif

זו מטרת השרשור

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאפשר שאלה?

סורי אם אני יוצאת לגמרי בורה, אבל מה זה EP?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif

זה ראשי תיבות של - Extended play . זה מיני אלבום [4-8 שירים בערך ] לפי ויקפדיה - "הוא ארוך מדי מכדי להיקרא סינגל מצד אחד, וקצר מדי בשביל להיקרא אלבום מצד שני. "

DeathK

New member
../images/Emo59.gifעזבו מוזיקה ../images/Emo13.gif

מונדיאל 2010 ארגנטינה - דרום קוריאה!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהופההההה!!!

מישהו פה מדבר לעניין! שיאללה איזה משחק.. אחחחאחח ארחנטינה :) אבל אני בעד גרמניה. שיהיה ברור.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif שאלה ..

אני היחידה שלא מבינה כלום בכדורגל [ חוץ משער פנדל וקרן - אבא שלי והאחים שלי דאגו לעדכן אותי מה זה XD ] ? ואני היחידה שלא רואה את זה ? ניסתי לראות משחק אחד פרשתי אחרי 5 ד' עם כאב ראש [בגלל הווזולות האלה XD] ושיעמום מטורף XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifB Boyd - Runaway Train

אלוהים, מה שהשיר הזה עושה לי.. הבחור הזה פשוט האלוהים שלי.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהופה ../images/Emo8.gif שיר מעולה. חחח ראית כוכב נולד?

למעלה