מה הקטע? תבחרו את השורה/הקטע שאתם הכי אוהבים מהשיר ימים קשים.
R red butterfly New member 31/1/06 #1 ../images/Emo79.gifמה הקטע?../images/Emo79.gif ../images/Emo204.gif תבחרו את השורה/הקטע שאתם הכי אוהבים מהשיר ימים קשים.
../images/Emo79.gifמה הקטע?../images/Emo79.gif ../images/Emo204.gif תבחרו את השורה/הקטע שאתם הכי אוהבים מהשיר ימים קשים.
ש שלמונזה New member 31/1/06 #2 נורא קל ../images/Emo168.gif אני רואה בעינייך ימים קשים שאלתי אותך אם את בודדה וענית: "רק בין אנשים"
H hodayoyo New member 1/2/06 #4 המ../images/Emo60.gif אותו משפט... שאלתי אותך אם את בודדה וענית "רק בין אנשים" וגם: נתנו לפחדים לנהל את החיים כי זה כל כך נכון ואנחנו תמיד עושים את זה.
המ../images/Emo60.gif אותו משפט... שאלתי אותך אם את בודדה וענית "רק בין אנשים" וגם: נתנו לפחדים לנהל את החיים כי זה כל כך נכון ואנחנו תמיד עושים את זה.
שיר m Well-known member 3/2/06 #6 כמו כולם... וגם... "מה אם בטעות תשברי את לבי... מה אם אקח לך את שלך"
P Principesa Reut New member 3/2/06 #7 איזה כיף זה שיש מלא אנשים שיודעים להעריך את השורה הזאת שאלתי אותך אם את בודדה וענית רק בין אנשים וגם מה אם בטעות תשברי את ליבי מה אם אקח לך את שלך?
איזה כיף זה שיש מלא אנשים שיודעים להעריך את השורה הזאת שאלתי אותך אם את בודדה וענית רק בין אנשים וגם מה אם בטעות תשברי את ליבי מה אם אקח לך את שלך?
ל ליביברבי New member 15/2/06 #8 איך לא ראיתי את זה? שאלתי אותך אם את בודדה וענית- רק בין אנשים... (אפילו לבלוג שלי קוראים "רק בין אנשים" ושיט כזה)
איך לא ראיתי את זה? שאלתי אותך אם את בודדה וענית- רק בין אנשים... (אפילו לבלוג שלי קוראים "רק בין אנשים" ושיט כזה)