מה הקטע? תבחרו את השורה/קטע שלכם מהשיר אין נחמה בפחד.
R red butterfly New member 26/12/05 #1 ../images/Emo79.gif מה הקטע? ../images/Emo79.gif תבחרו את השורה/קטע שלכם מהשיר אין נחמה בפחד.
P Principesa Reut New member 26/12/05 #2 שיר מעולה ../images/Emo45.gif וזה די ברור שהשורה שלי תהיה: "לא אין לך מה לחשוש, הכל אצלך בראש, אין נחמד בפחד" אני מוצאת את עצמי מזמזמת את השורה הזאת כל כך הרבה פעמים לאחרונה... ואם.. ואם אפשר עוד שורה אז: "לא הרעד בברכיים שעוצר מבעדך..." וזהו.
שיר מעולה ../images/Emo45.gif וזה די ברור שהשורה שלי תהיה: "לא אין לך מה לחשוש, הכל אצלך בראש, אין נחמד בפחד" אני מוצאת את עצמי מזמזמת את השורה הזאת כל כך הרבה פעמים לאחרונה... ואם.. ואם אפשר עוד שורה אז: "לא הרעד בברכיים שעוצר מבעדך..." וזהו.
שיר m Well-known member 26/12/05 #5 ../images/Emo41.gif "לא לילות טרוטי עיניים בחיפוש סיבה לחיות..." וכמובן "אין לך מה לחשוש, הכל אצלך בראש. אין נחמה בפחד"
../images/Emo41.gif "לא לילות טרוטי עיניים בחיפוש סיבה לחיות..." וכמובן "אין לך מה לחשוש, הכל אצלך בראש. אין נחמה בפחד"
D didi1309 New member 26/12/05 #6 אוי השיר הזה...../images/Emo99.gif עושה לי צמרמורות.. הגיטרה הזאת ברקע.. וואי מדהים! והקטע שלי הוא: "לא, אין לך מה לחשוש הכל אצלך בראש אין נחמה בפחד" אפילו שכולם בוחרים... הלוואי שזה היה משכנע אותי לפעמים..
אוי השיר הזה...../images/Emo99.gif עושה לי צמרמורות.. הגיטרה הזאת ברקע.. וואי מדהים! והקטע שלי הוא: "לא, אין לך מה לחשוש הכל אצלך בראש אין נחמה בפחד" אפילו שכולם בוחרים... הלוואי שזה היה משכנע אותי לפעמים..
ד דילנית New member 27/12/05 #7 שיר מיוחד ומרגש אולי אחד הכי אישיים של שרון... מהשירים האלה שהאמן כותב על עצמו אבל כולם יכולים להזדהות אני חושבת...
שיר מיוחד ומרגש אולי אחד הכי אישיים של שרון... מהשירים האלה שהאמן כותב על עצמו אבל כולם יכולים להזדהות אני חושבת...
P Principesa Reut New member 27/12/05 #8 ובקשר לזה יש לי עוד משהו להגיד... שרון כמעט תמיד פותח עם השיר הזה בהופעות... לבד, על הבמה, רק עם גיטרה, ובאמת אפשר להרגיש כמה הוא שר את השיר הזה לעצמו... זה מצמרר ממש....
ובקשר לזה יש לי עוד משהו להגיד... שרון כמעט תמיד פותח עם השיר הזה בהופעות... לבד, על הבמה, רק עם גיטרה, ובאמת אפשר להרגיש כמה הוא שר את השיר הזה לעצמו... זה מצמרר ממש....
ל ליביברבי New member 31/12/05 #11 אחד האהובים... "לא אין לך מה לחשוש הכל אצלך בראש אין נחמה בפחד" (אוהבת לשיר את זה. מרגישה עוצמה)
ש שלמונזה New member 1/1/06 #12 האמממ ../images/Emo168.gif לא, אין לך מה לחשוש הכל אצלך בראש אין נחמה בפחד