מוזיקה שחורה ב-
אנשים

../images/Emo79.gif מוזיקה שחורה ב-../images/Emo43.gif אנשים

אתר תפוז יושבת מחר, יום שני, בין השעות 6:30-7:00 בבוקר, למשך כרבע שעה, לצורך עבודות תחזוקה בבסיס הנתונים של הפורומים. אנו מתנצלים מראש בפני הגולשים על אי הנוחות הזמנית שתגרם.
נתקלים בהפרעות בתפקוד המיני? הערב בשעה 20:00, ד"ר ליאורה אברמוב, גניקולוגית וסקסולוגית, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב על שאלות בתחום הפרעות בתפקוד המיני אצל נשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=385&MessageId=121159452
אוהבים מוזיקה שחורה? נמאס לכם מהפלייליסט של העורכים המוזיקליים? בואו להצביע ולהשפיע במצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=121243436

Johnni456

New member
למה אין ../images/Emo32.gifים?אני צריכה מקום לפרוק../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

ובכללי מקום לשאר שטויות וכאלה.. טוב אז אני פורקת פה הכל.. אז ככה, אני אתחיל בזה שהחברות שלי כל הזמן מתחמקות ממני בשבוע האחרון, מאז תחילת הלימודים. אני חושבת שזה קשור ליומולדת שלי אבל אני לא בטוחה.. בכ"מ אז הן כל הזמן מתחמקות ומשנות נושא שאני מגיעה.. וזה ממש מתחיל לעצבן, ואני צריכה מישהו לדבר איתו על הכל ואני לא מוצאת, והבנאדם היחידי הוא בנדוד שלי שהוא הידיד הכי טוב שאני יכולה לבקש אבל אני רואה אותו בערך פעם בחודש-חודשיים וזה ממש מבאס. ואני שונאת גם את התקופה שלפני היומולדת שתמיד מצפים למשהו גדול או סתם למשהו מגניב ובסוף מתאכזבים ממש ביום של היומולדת וגם נמאס לי מכל הלחץ של הש.ב ויש לי השנה חרא מורים ואני בחרא בצפר ואם אני לא אתקבל למגמת מוזיקה אני לא יודעת מה אני יעשה וממש נמאס לי.

Emergency Exit

New member
../images/Emo10.gif

את יכולה לדבר עם כל אחתמאיתנו פה, אני כאן בשבילךךךך.
אז אני אאחל לך שיהיה לך אחלה יומולדת ושלא תתאכזבי, ואםכן אז זה הזמן להחליף חברים או לפחות לצרוח עליהם שישקיעו.

xXx Lilo xXx

New member
משבוע הבא אני אתחיל לפתוח ../images/Emo29.gif

אם הגר לא תחזור. בינתיים תשתמשו בשרשור שכבר פתחת.
ויומולדת בשבילי זה חרא
אז אינלי מה לומר בנושא. ואת תתקבלי תאמיני לי. אם אני התקבלתי לאומנות... כל אחד בעולם יוכל להתקבל לכול מה שהוא רוצה
יהיה טוב.

נסטי XD

New member
../images/Emo24.gif דונט וורי...

יו קאן טוק טו מי!!!! ~תתחברי היום למסן, הקשבה מובטחת
~

למעלה