מוזיקה

MajorWinters

New member
../images/Emo79.gifמוזיקה../images/Emo19.gif

תמיד כשאני פה (הפורום הזה בא לי בתקופות), אני מדבר על מוזיקה... אני אוהב מוזיקה... לכן... מה היא קלטת המסטר? ואחרי 30 שנה שיפרנו איכות, אבל אף ישראלי לא יודע מה זה רימסטר? Vocals הם קולות היוצאים מגוף האדם, מצד שני *קולות* הינן קולות כלל... מה להגיד לזמר שלי שהוא עושה... תרגמתם טלפון, מה עם סקסופון, קסילופון ופטיפון? ובכלל.... *יסט* זה באנגלית.... איך נקרא לבחור שמנגן על הסקסופון (אני כנראה אגב)- סקסופונן (בפנאן)??? Equalizer?

גנגי

New member
קולות המיוצאים מגוף האדם

- אם הם יוצאים מלמעלה שמם "הגאים".

גנגי

New member
על יצוא ויבוא

לא התכוונתי, אבל ככה יצא. ~המייצא לחם מן הארץ~

בדקתי והוא אכן הומצא ע"י אדולף סאקס

אז אפשר לעברת לאדולפית. כך לא שוכחים את הממציא הדגול, וזה גם נשמע בעברית. והסקסופוניסט הוא אדולפן, או אדולפאי.

יש לי בנדוד

(בחו"ל) שהוריו בחרו לקרוא לו "אדולפו". הוא כבר נורא גדול, אדולפו, ואני עדיין לא הצלחתי להתגבר על הבחירה שלהם. נו, קשה לי. אי-אפשר להבין?

זו הסיבה שהשם כבר לא פופולארי

משמעות השם אדולף היא "זאב אציל"(ADAL-WOLF--->ADOLF) אסוציאציה עם אדולף היטלר הפחיתה באופן משמעותי מאוד את השימוש בשם.

הצעותיי

equalizer- משווה(ma-SHVE)-זה נראה לי התרגום הרשמי ווסת (vas-SAT) תמרן(tam-RAN) microphone - מקול(ma- KOL) Vocals - קילה(ki- LA)-ביצוע ווקאלים הזמר(hez-MER) אלנגינה(al-ne-GI-na)/(al-ne-gi-NA) vocalist- קיל(ka- YAL) מזמר(maz- MER) אלנגן(al-na-GAN) effect - הפק(HE-fek)

גנגי

New member
ניסיתי להבין את ההיגיון

של המלעיל/מלרע שלך, ולא הבנתי. סתם, למשל, את האחרון - התוכל לנמק? למה מלעיל?

סתם כי זה נשמע טוב יותר

המילה שמתקבלת די ארוכה וזה לא נשמע טוב לשים את הטעם בסוף אף שלפי החוקים יש צורך לעשות זאת בגלל הה'. מה גם שלשנות את הטעם גורם למילה להשמע כמילה אחת ולא כצירוף של שתי מלים.

למעלה