מוסיקה בחיינו

veredmp

New member
../images/Emo79.gif מוסיקה בחיינו ../images/Emo79.gif

כבר כמה זמן לא היה איזה שאלון חביב. כולנו אוהבים מוזיקה. היא חלק גדול מחיינו. אז שאלון ממש קצרצרצ'יק. ממש של שתי שאלות -
כשעצוב ולא הולך, איזה שיר אתם מעדיפים לשמוע - משהו עצוב ורגוע שיילך עם ההרגשה, או דווקא להפך, משהו שמח כדי לשפר את ההרגשה?
וכמובן, איך אפשר שלא לשאול, איזה שיר/שירים של מירי תעדיפו לשמוע בזמן כזה?

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif

שירי דיכאון עוזרים לי לשפר את מצב הרוח הרע שלי כך אני מבינה שמה שאני מרגישה לא כל כך גרוע.
שני הפיוטים. בגדול כל שיר שמירי שרה, רק לשמוע אותה משפר לי את מצב הרוח פלאים. יום טוב עם מצב רוח נפלא לכולם.

veredmp

New member
אצלי זה האמת די תלוי

לפעמים בא לי לשים שירים שמחים בשביל לצאת מהדיכי ולפעמים בא לי דווקא להתפלש בדיכי עוד קצת, ואז אני שמה שירים יותר מלנכוליים. בעיקרון גם אני, כמו קודמתי, מתעודדת כשאני שומעת את מירי, אבל באופן יותר ספציפי, כשבא לי על שירים שמחים אני אשים שירים כמו "מפלס המצב רוח" ו"באה אליכם" שעושים לי טוב על הנשמה, וכשבא לי שירים פחות קצביים אני אלך על שירים כמו "אף אחת", "ילדה שהתבגרה" (כמובן
).

I מ י ר ב I

New member
אצלי

בתקופה האחרונה אני יותר אוהבת לשמוע MTV בפול ווליום,זה עושה לי ממש כיף...זו נוסטלגיה עבורי,לפני מירי וקרן הייתי מחוברת ללועזי בדם. לגבי מירי,אני אוהבת לשמוע את הדיסק הראשון שלה.יש שם מן שלווה כזו.

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif מוסיקה היא אכן חיינו..Music For Life ../images/Emo8.gif

הלא הוא הכינוי שלי, מזה שנים...
וורד, הייתי יכולה לכתוב עוד כמה שאלות באמת...לא היינו מתנגדים, שאלון זה בסדר"כ ארוך יותר מ-2 שאלות. את לא אוהבת אבל לא נראה לי שלשאר יהיה אכפת =] עונה ...
כשעצוב ולא הולך, איזה שיר אתם מעדיפים לשמוע - משהו עצוב ורגוע שיילך עם ההרגשה, או דווקא להפך, משהו שמח כדי לשפר את ההרגשה?
מממ האמת שאני בטוחה, כעצוב לי אני יודעת שכל מה שאני רוצה לשמוע זה את כל הקול של אומנית שאני אוהבת...כמו מירי. ולא הכי משנה לי איזה שיר ...נראה לי אבל שעדיף משהו שמח שירומם אותי. משהו איטי ועצוב רק יחמיר את המצב.
וכמובן, איך אפשר שלא לשאול, איזה שיר/שירים של מירי תעדיפו לשמוע בזמן כזה?
מממ...חושבת שאת ברכת המלך, נטלי, מה עשית, פנינים בנהרות, וכל מה שקצבי .. יומטוב לכולם

משתנה

כשעצוב ולא הולך, איזה שיר אתם מעדיפים לשמוע - משהו עצוב ורגוע שיילך עם ההרגשה, או דווקא להפך, משהו שמח כדי לשפר את ההרגשה?- זה מאד משתנה, לעיתים אני אוהבת לשמוע משהו עצוב שיעזור עוד לדמעות לרדת מעצמן ולעיתים השירים השמחים והקצביים עוזרים לי לצאת מהתחושה העצובה. וכמובן, איך אפשר שלא לשאול, איזה שיר/שירים של מירי תעדיפו לשמוע בזמן כזה? אם מדובר בשיר שמח אז מפלס מצב הרוח או הוא או היי אחותי ויום ראשון ואם במשהו קצת יותר מלנכולי אז הוכחה

קראתי את הכותרת "מסיקה בחיינו"../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

כשעצוב ולא הולך, איזה שיר אתם מעדיפים לשמוע - משהו עצוב ורגוע שיילך עם ההרגשה, או דווקא להפך, משהו שמח כדי לשפר את ההרגשה? לגמרי עצוב ורגוע.. מתחפרת במיטה עם ספר טוב ושירים שקטים וכמובן, איך אפשר שלא לשאול, איזה שיר/שירים של מירי תעדיפו לשמוע בזמן כזה? שיר תקווה! וגם נוצות, חדשות טובות, הוכחה, טיפה טיפה, תן לי סימן. בסגנון כזה

veredmp

New member
את צודקת, זו יכלה להיות כותרת טוב יותר ../images/Emo3.gif

גם אצלי זה משתנה...

יש מצבים שבא לי לשמוע שיר מסויים בכדי לפרוק את מה שיש בפנים ולבכות ויש מצבים שבא לי לשמוע שיר אופטימי שיעודד אותי ויוציא אותי מהעצבות... שירים שמשמחים אותי וגורמים לי להיות אופטימית הם: באה אליכם, חדשות טובות, וטיפה טיפה.. שירים שאני שומעת בשביל לפרוק הם שירה של מירי, ומלח הדמעות של אביב גפן שהם 2 השירים שהכי גורמים לי לבכות כשיש צורך...

אני אוהב לזרום אל תוך העצב הכבד

אני אוהב לזרום אל תוך העצב הכבד לפעמים רק כדי להרגיש הזדהות במילים.... ויש מלא שירים עצובים להתפלש בתוכם .... או אפילו אלבומים שלמים....של שירי דכדוך ....הנה כמה מהם: פוליקר-אפר ואבד. שלמה ארצי חום יולי אוגוסט. אביב גפן-ממנטו מורי. עמיר בניון-עומד בשער. דודו טסה-הופעה חיה (דיי מלנכולית)....ויש עוד 100.... אצל מירי שיר תקווה הוא מאוד מעודד דווקא. כאילו לכולם יש גורל משותף וגורלו של איש לא ידוע....גם להן אדם הכי מסודר בחיים איין איש יודע מה יהיה מחר. אני אוהב אותו

אצלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo42.gif

אני אישית מתחברת יותר לשירים השקטים, המרגשים. אני אוהבת מאוד גם את השמחים והמרקידים אבל בשעות קשות מה שנקרא, אני שומעת כמעט תמיד שירים שקטים כאלה שאפילו ממש גורמים לי לבכות ואז אני מרגישה שאני מתנקה מכל הכאב ובסוף הכל טוב! בקשר לשירים של מירי, הרבה פעמים כשאני עצובה אני שומעת את "בקרקס הזה", "נוצות", "שוב תודה" ועוד כאלה ואחרים חח... מירי ממש מרגשת אותי בשירים האלה ואולי זה ישמע מוזר אבל הם באמת עוזרים לי להרגיש יותר טוב...

NaniBani

New member
וואו, בדיוק חשבתי על זה בשבוע האחרון חחח..

כשעצוב לי או כשאני סתם מדוכדכת בלי סיבה- אני תמיד שומעת מוסיקה שאני אזדהה איתה (לא מזרחי דיכאוני וכאלה.. פפחח..) , מה שמוזר אצלי זה שאם אני שומעת מוסיקה שלא מתאימה למצב רוח שלי (למשל- מוסיקה שמחה ואופטימית כשעצוב לי))) - אז יש לי כאבים בגוף, כאבי בטן, הרגשה ממש לא נעימה , בכתפיים וזה.. ממש מוזר! ושיר של מירי- תלוי :) בד"כ זה "על הכתף של ת"א" , "בקרקס הזה" .. "חדשות טובות"..

למעלה