מועדון התאטרון

../images/Emo79.gif מועדון התאטרון ../images/Emo79.gif

שלא תגידו שלא ידעתם
הלילה: מועדון התאטרון (שד´ ירושלים 10, יפו), פתיחת דלתות ב-23:30 מחיר: 70 ש"ח (50 עם הזמנה) עכשיו שרשרו חוויות לכאן

.m

New member
pop ring אחרון לשנת 2002

סיכום מקוצר, מלעשות ה-
לא ימתין לי יותר מדי זמן... הערב שלי התחיל בשיחת טלפון מיניבי, עבר לממתינה של ד´ היפיוף שדיווח שהוא וא´ מגיעים לתאטרון (הידד. קבל 1+), והמשיך עם ספיינבאר (1+, אתה מדהים, כבר אמרתי?) ומר מומין (1+) בבית קפה מקסים בשם LovEAT (ותודה לנסיך שהכיר לי את המקום
). היה
(1+), עם |שוקולד| (1+), היה דיון על גיבורי קומיקס גאים (עודד - אני רואה אותך
), היה כייף (1+). משם המשכנו ל"מועדון התאטרון", מלווים במוזיקת רקע מאממת (1+ "הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה/ בואו ונצא לדרך, הצטרפו לנסיעה..."
). הגענו. מצאנו חניה (1+). בכניסה איתרנו את נ´ המנשק מהשאדו (מצטערת, אין לי זמן למצוא קישור), שהרעיף עלי ביטויי חיבה לרוב (1+ חיבה זה תמיד טוב. לא?), ואת א´ בן זוגו המתוק להפליא (1+) של EyeSeeYou (אל דאגה, את EyeSeeYou בעצמו ניפגוש במהרה). נכנסנו. לי היה חם. לספיינבאר היה קר. מומין פיזז בחדווה. EyeSeeYou ו-א´ מצאו אותנו חיש קל (1+), והביאו עימם את daniel365 המאמם (1+), שהוא גם רקדן מצוין (1+), יש לציין
.
המוזיקה היתה טובה (1+). י´ האינדיאני הגיע (1+), ונעלם באופק כשהוא לוקח איתו את מר מומין... מומין, שוב ה
. ד´ היפיוף ו-א´ הגיעו (2+ איזה כיף שבאתם
). גם המלך עומרי , מלווה בשיר הים ודי (3+) הופיעו לפתע. היה צמר גפן מתוק (1+), היו סוכריות על מקל (1+), היו שרשראות של סוכריות (1+). היה לי כייף (1+). עודד א, עוגי ודבש, ואנאבל הגיעו מלווים בניקלס (4+, וגם 1+ שקישרתי
יפה לי).
המוזיקה המשיכה להיות טובה (1+). ד´ נעלם לפני הריקוד שהגיע לי (חשבת שתצא מזה בקלות???
). מהורהר בנפשו בא (1+). הדראגולות, מחוזקות בג´סיקה היסטריקה, נתנו מחרוזת שירי בנות מ-צ-ו-י-י-נ-ת
(2+ נראה לי שהקטע היחיד שהיה יותר מוצלח מזה היה "ריקוד מושחת"). היה ריינינג מן (1+) בגרסא של ג´רי הליוואל (1+). היה day by day (+). שמופי שלי (
ו-
כי התגעגעתי המון-המון) מגיע סופסוף, נשאר לריקוד וחצי ונעלם...
השעה כבר כמעט 3:00 וזה האות שלי לפרוש לכיוון נתב"ג... ה(-) היחידי בכל הערב: הבטחתי ליניבי תמונות - זכרתי להביא מצלמה - זכרתי לוודא שיש פילם - ובכל זאת היא לא עבדה
(4-) סיכום: 32 (וואו! כ"כ הרבה?!) ורגע סנטימנטלי - איזה מזל יש לי שאני מוקפת בכ"כ הרבה אנשים נפלאים, שעשו את הערב הזה כ"כ כייפי, רק בנוכחותם.
(ועוד
לספיינ´ על ערב אחר שהיה כייפי במיוחד בזכותך) עכשיו תורכם
mai

daniel365

New member
אני ראיתי ואתה לא ../images/Emo3.gif

חולצה כסופה
.... 79 ס"מ מערבה ממך....
מרוח על בחור מקסים
.... הייתי!
(בניגוד לפעם שעברה שנרדמתי....
) ותודה למאי על ה-
, תודה ל-ICU על ה-
וגם על הכיוון השני
ובכלל... ולא´ הצמוד שלו על החברה המקסימה...
ולכל השאר.... אני.

EyeSeeYou

New member
לא לא לא..

הוא לא התכוון לזיון ורסטילי באוטו! מה נראה לכם שאני????? פאסיבי???

Liroy25

New member
עד שדניאל מגיע אני חולה...../images/Emo7.gif

אין צדק בעולם אני אומר לכם!

daniel365

New member
לא נורא .... ../images/Emo7.gif

יהיו עוד מסיבות....
ואפילו שאלתי היכן אתה וקיבלתי תשובה מאכזבת....
מקווה שתהיה בריא עד הסילבסטר לפחות....
+
=
אני.

EyeSeeYou

New member
רק הבהרתי למי שלא הבין../images/Emo70.gif

כדי שאנשים רשעים לא יחשבו חלילה דברים אחרים! העיקר שנהנית ממי, והעיקר שלא נהנית לבד

daniel365

New member
אנשים רשעים יש בכל מקום...

אבל קטן עלינו..... ומאוד נהניתי... ותודה שוב... לכל מי שהביאני עד הלום (או עד פתח המועדון). אני

עודד א

New member
נפל האסימון... אולי תבוא להגיד שלום

יא דרעק ????? ככה לידי וכלום ??? נ.ב - ההמרחות נרשמה. סחתיין על שניכם.

daniel365

New member
איך יכולתי להגיב???? ../images/Emo12.gif

הייתי עסוק ומסטול קמעה...

Yaniv-DC

New member
איזו אכזבה ../images/Emo10.gif

עכשיו אין לי תמונות...
בכל מקרה - תיקון קטן - על הגירסה של ג´רי האלוול היה צריך לשרום (10-) ולא כפי שנרשם בטעות.

היה נחמד, היה מצחיק...../images/Emo6.gif

וגם החזרתי בקונטרה לכל אלו שאומרים לי תמיד:
"אם תמשיכי ללכת למסיבות גייז, איך תכירי מישהו?" ואפילו לא התכוונתי..
אנאבל

../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif

אלו הם רק חלק מהדברים שאני מאחלת לכולם הסופ"ש הקרוב.... קרררררררררר מאוד מאוד מאוד במיוחד בנגב מן קור שחודר לעצמות ואני שכ"כ אוהבת את ה-
לא נורא אתןלה לזרוח מבפנים החוצה... רוצים קצת? חבל שפיספסתי את המסיבה נשמע שהיה
... מקווה שלמאי יש
נעימה ובטוחה, תודיעי שהגעת. אגב היום אני נפגשת עם מוטי למסור לו
ממך?... מבטיחה לשמור עליו בתנאי שאת תשמרי על יניבבבבב (אנחנו עוד ניפגש יניבוש וזה יהיה כיףףף) תשמרו על עצמכם כולללם תודה על הוואלקם...

shirhayam

New member
היה פיצוץ

הגעתי שתויה - בריזר ליים - מומלץ!! ושתיתי עוד - יו נואו הגיע הזמן שאני אתרגל לשתיה ולא אתמוטט אחרי בירה אחת - אז התמוטטתי - הייתי פשוכה אבל מה? נהנתי לאאאלה לראות את כולם עוגי ובן זוגו - מהממים - בלי להתבלבל - קורע לב אנאבל - עכשיואת יודעת מי הפנים מאחורי השם בלונדי - ומאי - כיף לראותכם כשנכסים למועדון ואי סי יו והחבר המהממם - גורמים לי תמיד לחייך וגם.........וגם.... את הרקדן שלי עם בן זוגו החדש..העולם אכזר... ועמריקי ודי - ואלי - והילדים והאנשים תמיד תמיד תמיד - עושים לי את זה ובגדול בהשוואה לצכלצ - אי אפשר להשוות צריך להיות שם כדי להבין... היה לי כיף אחזור בחודש הבא (סילווסטר:(((לא יכולה) אוהבת שירה

Liroy25

New member
סתם תהיה קטנה שעברה בראשי...

תמיד בכל המסיבות של ההומואים כולם מהממים ויפים? או שזה רק אני שב-90% מהנוכחים לא הייתי נוגע ולו בכדי להרביץ להם?!

shirhayam

New member
אתה יודע

הכל יחסי לעומת מפלצות שבאות לתכלת ושני בחורים יפים(ועוד אחד ושמו לירוי) אז יפיפיים במועדון לעומת שני מכוערים

למעלה